Любов, логика, отмъщение (Aşk Mantık İntikam) с Бурджу Йозберк и Илхан Шен Тема 1

• 57 651
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Аз все си ги мисля едни ,те излизат други ,ама...та, това може да е сън ,може да е представа и т.н. ......но и истина може да е .
Не вярвам Есра да е толкова отмъстителна ,че да представи Чънар като баща на детето си ... дори и така да е ,Озан може да отглежда детето на Мерт "застрелян " с фалшив ДНК
.За Чаала гарантирам !!!Тя го узакони и като съпруг ,и като баща .

И ,ако тези N години Озан ги е проспал , не е разбрал истината ,не е направил ДНК ,то заслужава детето му поне на 5 човека да казва татко.

Много ми е интересно ,какво е трябвало да направи Есра ,след като Озан е законен съпруг на Чаала и "баща " на детето ѝ ...
Да  отиде и да спи между тях ли ?!?!?! Изоставила го ... да  остане и да гледа наглия крачещ щраус колко е щастлива ли ?!?!?!

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 18:35 от sofia26

# 511
Оф, оф, оф, бясна съм.
Как можаха да превърнат Есра в такова безмозъчно мекотело, много съм разочарована, дори Озан не успя да ме ядоса толкова много с изпълненията му на яхтата с Чаала.
Есра беше по-разумната от двамата, но след новия фраг, сега Озан изглежда като Айнщайн пред нея. Тръгна си от него понеже не искала да раздели едно невинно дете от баща му, а нейното собствено можа, че и да го отглежда с най-омразния му човек. Тук сценаристите от драма (понеже отдавна не е ромкомеди) преминаха вече към фантастика.

# 512
Голяма простотия значи.

# 513
Не знам къде видяхте надута като кокошка Есра. Аз виждам една разкъсвана от болка и угризения жена, очите й са пълни със сълзи.

Много красива гледка Heart Eyes

И този детайл Broken Heart

# 514
Ашк Ойуну 2 ....  едно към едно само където Чънар е по красив.

# 515
  • Пловдив
Пфуу, да кажа че не съм очаквала, ще излъжа, но надеждата ми беше да съм се излъгала в извратената логика на сценаристите. Сега как ще оправят нещата... Не съдя Есра, ще видим как ще обяснят нейните мотиви и какво ще се окаже в действителност. В Аси поне нямаше поне брак между главната героиня и аналог на Чънар, та беше добре. Но с уговорката, че не знам дали наистина Чънар и Есра са женени, все се надявам да е друго.

# 516
Не знам къде видяхте надута като кокошка Есра. Аз виждам една разкъсвана от болка и угризения жена, очите й са пълни със сълзи.

Много красива гледка Heart Eyes

И този детайл Broken Heart

Ами ако не беше правила тази глупост,нямаше да е разкъсвана от угризения и болка.Все защитавате Есра,но тя направи много по-голяма грешка от Озан.Той също направи грешки,но това,което тя е направила не може да се сравнява с неговата.Есра е наравно с Чаала в случая.Едната отглежда дъщеря си с чужд баща,а другата отделя сина му от баща му и представя друг като негов баща.Горко им на децата с такива майки.Може да се каже и че Есра е по-лошата от двете.

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 02:22 от Дани1

# 517
Не мисля, че Чънар и Есра изглеждат щастливи.
Напротив - Чънар понадебелял, Есра както каза Еванджелин очите и са пълни със сълзи.
И Чънар излъчваше някакво "задължевие", нямаше го щастието и любовта.
Мисля, че Чънар и Есра са се споразумели, по някакъв начин.
Чънар знае, че детето на Чаала не е на Озан и е решил по някакъв негов си начин да се дистанцира от сестра си.
Това си е само мое мнение. Помогнал е на Есра, като си мисли, че отмъщава но Озан. Но сам се е вкарал в капана на нещастието - да отглеждаш чуждо дете и да си задължен то да ти казва татко.

# 518
Аз все си ги мисля едни ,те излизат други ,ама...та, това може да е сън ,може да е представа и т.н. ......но и истина може да е .
Не вярвам Есра да е толкова отмъстителна ,че да представи Чънар като баща на детето си ... дори и така да е ,Озан може да отглежда детето на Мерт "застрелян " с фалшив ДНК
.За Чаала гарантирам !!!Тя го узакони и като съпруг ,и като баща .

И ,ако тези N години Озан ги е проспал , не е разбрал истината ,не е направил ДНК ,то заслужава детето му поне на 5 човека да казва татко.

Много ми е интересно ,какво е трябвало да направи Есра ,след като Озан е законен съпруг на Чаала и "баща " на детето ѝ ...
Да  отиде и да спи между тях ли ?!?!?! Изоставила го ... да  остане и да гледа наглия крачещ щраус колко е щастлива ли ?!?!?!

А Озан по колко пъти да прави тестове.А и след като вечно правата Есра го е изоставила,може би пък не му е било до това и не е виждал смисъл изобщо да прави нещо и се е примирил.И абсолютно несъгласна съм,че някой заслужава да го откъснат напълно от детето му.Дори тази,която го е направила,не заслужава това,а какво остава за този,който дори не е знаел.Постъпката на Есра по никакъв начин не може да бъде оправдана.Дори да се е отказала,не е трябвало да крие с години детето,още по-малко пък да му представя друг за негов баща.Изключително грозна постъпка,не отива на така прехвалената от вас Есра.

# 519
Дани, разбира се всеки има право да сподели мнението си, все пак това е форум. Това, че мненията ни се различават не е лошо, просто имаме възможност да видим и други гледни точки, което за мен е интересно, защото ме кара да се замислям и от други позиции.
В случая мнението ми е различно от твоето. Аз по никакъв начин не мога да сложа равно между Есра и Чала. Чала излъга всеки, който можа, баща си, Мерт, Озан, Есра, и Чънар дори, докато не беше приклещена в ъгъла и принудена да му признае истината. Купи сума ти народ, подправи резултатите от теста за бащинство, само за да върже Озан да бъде с нея. Защото вярва, че Озан ще се влюби в нея и ще я желае, така както обича и иска Есра. Само че болният и мозък няма как да приеме, че това никога няма да стане. Друг е въпросът дали баща им няма да разбере за липсващите пари и нищо ли няма да пита в тази връзка.
Есра от друга страна е наранена. Озан направи голяма глупост като предложи този брак и влезе в играта на Чала. Не мисля че някой от четиримата изобщо ще е бил щастлив през тези години. Есра от началото казваше, че не иска да бъде жена, която разваля семейства. Щастливи или не, по желание или не, Озан и Чала имат брак и чакат дете. Онази нощ, която Есра и Озан изживяха не беше планирана, както последвалата бременност. Аз не мога да си представя как Есра отива и казва "Озан забременях и сега трябва да се разведеш и да си оставиш "законното" дете, за да се ожениш за мен и да си гледаме нашето дете" Не е в нейн стил просто. Затова и избра да излезе от живота на Озан, защото болката да го вижда с жена му и после и детето им е прекалена.
Четох и други коментари в инста, как била обидена Есра, надута, не го гледала даже в очите. Ами аз не бих могла на нейно място да го погледна спокойно и да си сдържа емоциите. Без да очаква Есра видя мъжът, когото обича прегърнал детето си, без да има представа за това. Мисля си, че вината й, че е скрила това от Озан и болката й са твърде големи за друга реакция. Не знам каква е ситуацията с халките, дали са истински или само за шоу, това ще видим. Не приемам като идея Есра да представя детето си като син на Чънар. Но сценаристите не ме питат.
Дани, с тази цялата плеяда не се опитвам да те убедя, че аз съм права, а ти не, по-скоро искам да видиш моята гледна точка. Kissing HeartHugHeart Eyes
И само да се допълня, че пропуснах. За мен и Есра и Озан имат вина за създалата се ситуация. Близнаците просто много умело се възползваха от стечението на обстоятелствата и ги моделираха в своя полза.

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 20:21 от blue`

# 520

Дани, разбира се всеки има право да сподели мнението си, все пак това е форум. Това, че мненията ни се различават не е лошо, просто имаме възможност да видим и други гледни точки, което за мен е интересно, защото ме кара да се замислям и от други позиции.
В случая мнението ми е различно от твоето. Аз по никакъв начин не мога да сложа равно между Есра и Чала. Чала излъга всеки, който можа, баща си, Мерт, Озан, Есра, и Чънар дори, докато не беше приклещена в ъгъла и принудена да му признае истината. Купи сума ти народ, подправи резултатите от теста за бащинство, само за да върже Озан да бъде с нея. Защото вярва, че Озан ще се влюби в нея и ще я желае, така както обича и иска Есра. Само че болният и мозък няма как да приеме, че това никога няма да стане. Друг е въпросът дали баща им няма да разбере за липсващите пари и нищо ли няма да пита в тази връзка.
Есра от друга страна е наранена. Озан направи голяма глупост като предложи този брак и влезе в играта на Чала. Не мисля че някой от четиримата изобщо ще е бил щастлив през тези години. Есра от началото казваше, че не иска да бъде жена, която разваля семейства. Щастливи или не, по желание или не, Озан и Чала имат брак и чакат дете. Онази нощ, която Есра и Озан изживяха не беше планирана, както последвалата бременност. Аз не мога да си представя как Есра отива и казва "Озан забременях и сега трябва да се разведеш и да си оставиш "законното" дете, за да се ожениш за мен и да си гледаме нашето дете" Не е в нейн стил просто. Затова и избра да излезе от живота на Озан, защото болката да го вижда с жена му и после и детето им е прекалена.
Четох и други коментари в инста, как била обидена Есра, надута, не го гледала даже в очите. Ами аз не бих могла на нейно място да го погледна спокойно и да си сдържа емоциите. Без да очаква Есра видя мъжът, когото обича прегърнал детето си, без да има представа за това. Мисля си, че вината й, че е скрила това от Озан и болката й са твърде големи за друга реакция. Не знам каква е ситуацията с халките, дали са истински или само за шоу, това ще видим. Не приемам като идея Есра да представя детето си като син на Чънар. Но сценаристите не ме питат.
Дани, с тази цялата плеяда не се опитвам да те убедя, че аз съм права, а ти не, по-скоро искам да видиш моята гледна точка. Kissing HeartHugHeart Eyes
И само да се допълня, че пропуснах. За мен и Есра и Озан имат вина за създалата се ситуация. Близнаците просто много умело се възползваха от стечението на обстоятелствата и ги моделираха в своя полза.
Блу,+1.Това едно към едно е и моето мнение..
Както казах,Дани,всеки си има своя гледна точка.Явно твоята се разминава с на повечето от нас.

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 20:25 от Виолета Цветанова_563417

# 521
  • тук, на мястото си
Чънар е влюбен в Есра - това никой не го отрича, но преди всичко той е трезво мислещ човек и знаейки кой е истинския баща на  детето на Чала не мисля, че ще тръгне да отмъщава за нещо на Озан. Ако наистина Чънар и Есра са се оженили ( пу-пу, не дай Боже) мисля, че има нещо друго.
Не знам коя е по-виновна Чала или Есра,  но и двете направиха големи поразии, едната съзнателно, другата на моменти несъзнателно. Озан и той да не остане по-надолу свърши доста глупости. Само Чънар не помня да е направил някоя поразия. Това, че изгони Озан от фирмата е нормално за човек с власт.

# 522
Алфея, това че прикрива лъжите на Чала за мен доста кофти постъпка. Подведе се по акъла й, че ако се борят и разделят Есра и Озан, ще живеят с тях щастливи и влюбени. Само че сърцата не подлежат на планове. Общо взето всички свършиха по някоя глупост, но Чала е достатъчно безскрупулна да се възползва от всяка появила се възможност. Там, където нямаше възможности тя си ги създаде сама.

София, за да не пускам нов отговор - това май е единствената опция да излезе истината наяве. Иначе не мога да си представя какво друго може да стане. Ще потърпим до петък и ще видим какво са измислили СЦ.

# 523
Вероятността някое от децата да  има нужда  от животоспасяваща намеса на биологичния си баща е вариант на СЦ и може да ни го сервират и тогава ....""Кой кум ,кой сват ,кой на булката брат ""?!?!?!?!ТъЙ де ...Чънар е брат ....Laughing

# 524

А ако Есра си е загубила паметта?

Общи условия

Активация на акаунт