Любов, логика, отмъщение (Aşk Mantık İntikam) с Бурджу Йозберк и Илхан Шен Тема 1

• 57 646
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
🎥 Любов Логика Отмъщение - еп.23
https://ok.ru/video/2818650081988
https://videa.hu/tagok/evanjelin-2260497
https://cloud.mail.ru/public/Pri4/UCtJJiu1p
и в групата "Любими сериали с превод ®"
https://vk.com/club113691288

Диди, Петя ги майстори много хубави, браво Heart Eyes

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 21:40 от Еванджелин

# 541
Благодаря за превода! ❤️

# 542
Благодаря !

# 543
  • Пловдив
Благодаря, Еванджелин! Много се радвам за превода, да видим как ще е преведено. Пък и страстната сцена пак ...

# 544
Ехааа,Еванджелин,супер бърза си! Благодаря от сърце!Жива и здрава да си!

Хубава вечер на всички! А дали ще пуснат друг фраг,как мислите?

# 545
Еванджелин, и аз благодаря за преведения епизод. Kissing HeartHugHeart EyesHeart

# 546
Четох, че ще крият Чала до последно, за да не нервират хората излишно Grinning
В последните фрагове нямало случай да липсва, в този я пропуснаха. Разправят, че Фокс се е заел да промотира сериала, след поредицата бързи финали тази есен. Може би ще се отложи финала на ЛЛО Blush
Други слухове, в сряда щели да пуснат втори фраг, да ни добият съвсем Grinning Директно на партито за РД на Ела, хади бакалъм. Озан няма халка във фрага, специално насочили вниманието към ръцете му. Хората всичко забелязват значи Grinning

На страницата на Фокс тв, в серията лисва най-страстната част от нощта на острова, а в ютуб може да се гледа, след като потвърдиш, че си над 18 години. Демек, пуснала съм ви бонус Stuck Out Tongue Winking Eye

Коментар в туитър към този гиф:

Бях толкова съсредоточен върху това, къде се оттегля ръката, че не обърнах достатъчно внимание откъде започна и... дам...

https://twitter.com/Riyaaaa_18/status/1465686411000967171

# 547
Те Чалата най-добре изобщо да не я показват и в следващите епизоди до финала. Така ще сме най-доволни. Ама нерде тоз късмет.

# 548
Амии,още в следващия фраг ще я има..
Щом са решили да има повече серии ще я гледаме дълго време тогава.Но дано сценаристите променят малко жанра ,че май го превърнаха в драма..

Цитат
Сцената, споделена от акаунт в Instagram с песента The Weeknd - Earned It, получи 32,3 милиона гледания и повече от 522 хиляди харесвания.
А за гифчето и аз не съм забелязала къде пипа ръчичката...
Още веднъж благодаря и за прИмоцията, пуснатото в ютуб, Еванджелин!

# 549
А на пръста на Есра във фрага има пръстен...
Замислих се, че, ако нещата наистина са така както си представяме, Чанар не е по-малък егоист от сестра си независимо дали подбудите му са чисти.
Не попречи на Чала, претрая си, за да спечели самотата на Есра
Т.е Чала ребром със сигурни лъжи и манипулации
Чанар обра сътвореното от нея
Ми няма да ми избелее в очите
Озан и той отказа да се бори като Есра
И така съсипаха двама обичащи се да се домогнат до своята идея за любов и семейство

# 550
Момичета мислите ли, че ще спечелим някоя награда от пеперудите в събота? При ромкомедите май само Почукай на вратата ми ни е конкуренция.

# 551
Зависи кой определя победителите. ПВ има много силна фен база. А иначе и тук драмата е повече, отколкото комедията. Но ще видим. Аз честно казано не очаквам да спечелят. Не знам защо така. И двата сериала тръгнаха добре, а после ги съсипаха. Разбира се ако спечелят ще се радвам.
Дано поне серията в петък си заслужава нервите.

# 552
Зависи кой определя победителите. ПВ има много силна фен база. А иначе и тук драмата е повече, отколкото комедията. Но ще видим. Аз честно казано не очаквам да спечелят. Не знам защо така. И двата сериала тръгнаха добре, а после ги съсипаха. Разбира се ако спечелят ще се радвам.
Дано поне серията в петък си заслужава нервите.

Според мен нашият сериал има по-голям шанс,защото е харесван,а от друга страна ПНВМ вече е с отминала слава и вторият сезон беше много слаб.Не мисля,че ще загубим от тях,ЛЛО също има доста фенове,а другият вече не е толкова актуален.За драмата съм съгласна,все повече е в сравнение с комедията.Серията със сигурност ще е интересна,защото ще навлезем в нови събития и нови мънички герои.А пък вече дали по-нататък ще удържат интереса,е друг въпрос.Лично аз ще гледам още 2-3 епизода,за да видя как ще потръгне,и ако не ми хареса ще го зарежа.И без това не съм гледала толкова епизоди от никой сериал досега.Издържах един сезон само на "Дъщерята на посланика",който в последно време ми е най-интересният,но и него го направиха боза сезон 2 и го зарязах.Този все още има някакъв потенциал,но ще видим как ще продължи с историята.

# 553
Здравейте! За наградите , доколкото знам не се гледа само сега даваните филми,а тези от началото на годината.
И славата на някои филми не отминава.
Нашите  работят заедно.

# 554
Минавам да сложа тази сладурана. Снимките са от профила на Бурджу.

Феновете коментират, че малкия Атлас бил облечен все с дрешки на звездички. Дали е случайно? (едното е тази пижамка, а другото е панталончето му от фрага) Какви неща забелязват хората. Аз честно казано не бях обърнала внимание докато не прочетох.

Общи условия

Активация на акаунт