Любов, логика, отмъщение (Aşk Mantık İntikam) с Бурджу Йозберк и Илхан Шен Тема 1

• 57 623
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
В едно интервю с артиста,който играе Чинар бях чела,че няма да го "очернят" в сериала.Това беше в първите серии още.Но явно са променили сценария ,защото дори и да е наистина влюбен в Есра, с мълчанието си за постъпките на сестра си всъщност вече е "очернен".
 С тези слухове за Чаала и режисьорите ли,продуцентите ли едва ли ще я заменят.Тя си заслужава Мерт и да се събират с него.
Дано вкарат и нова героиня за Чинар ,за да не остане на сухо .

# 586
Вили, замислих се, че и Чънар (още не зная името на актьора) може да напусне като лелята, ако е имал други очаквания.
Но пък не беше ощетен откъм екранни време, така че няма причина да е недоволен.

Хайде да идва утре. 😀

# 587
Ей така се развалят хубавите теми...😀😀 😀
Дани1, споко, разбрах какво мислиш и за героите, и за сериала.
Добре, това е твоето виждане, но не е лошо човек да проявява и малко повече уважение към различното мнение, а още повече към непознатия, който стои зад него.  

Но колкото, толкова. 😀

Уважение проявявам към всяка една от вас и не мисля,че съм проявила неуважение.И на мен са ми непонятни тези неща,които мислите,но мисля,че съм спазила добрия тон.Никъде не съм те обидила и в последните редове казвам "Нищо лично към теб",но и тук го явно трябва да повторя.Не виждам като цяло нещо обидно в изказването ми,а и макар да обсъждаме сериал,все пак сме си непознати,както ти каза, и не мисля,че трябва да се връзвате на непозната за каквото и да се.Не го мислете толкова.😀

Пък колкото до позицията ми за сериала - аз обичам едно и също да си повтарям,както сигурно сте забелязали 😁,а с предстоящия сюжет ще продължавам да се нервирам за това и онова,както всички вас.Зависи обаче кой за какво ще се нервира.

Ако понякога се изказвам по-така,не е защото имам проблем с някоя от вас,а защото винаги си изказвам мислите в прав текст.А пък вие ми отвръщайте ако искате,ваше право,за мен не е проблем!Още веднъж извинвай за "по-тоновия",ако мога така да го нарека,коментар!

# 588
Героя на новия беше отрицателен. Син на втория на майката на Али (Толга Саръташ.) Предава на няколко пъти четиримата, искаше да отмъсти на баща си. Не блестеше с нищо и в момента не ми блести с визия. Аман от разводняване.

# 589

Какво да кажа,не знам...
Според мен Озан не си е правил друг тест за бащинство.
Яце,може там да е бил отрицателен герой, този новия,а тук да е положителен пък...Четох спойлер, че бил природен брат ли,братовчед ли, на Озан.

# 590
Ох, Вили, тези снимки ми скъсаха сърцето Broken Heart

Корфалъ младши Heart Eyes

Как ги избират тези деца бе. Това момиченце направо Чала, чак ми стана леко некомфортно, като ги гледам с мнимия баща Stuck Out Tongue Winking Eye

Спомени от преди 4 години...

# 591
Току що една приятелка ми каза, че от Опасни улици някаква актриса щяла да идва при нас. 😂
Но тя не си направила труда да ѝ запомни името, та инфото ми е малко куцо. 😂

# 592
Аз не съм гледала този филм - "Опасни улици".Каквато и актриса да дойде - нека,само да не се меси ,а да си взема Чинар.

Еванджелин,  и на мен ми стана гадно...с тези снимки, с "бащите".Според мен са зад кадър.

От историята на Илхан..Angry

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 15:27 от Виолета Цветанова_563417

# 593
Илхан сложи снимки и с двете деца, но традиционната черно бяла с бяло сърце е тази с Бурджу и Емир Heart

Сега си мисля този новия да не е съперник на Озан за Чала. Де тоз късмет Joy

# 594
Илхан сложи снимки и с двете деца, но традиционната черно бяла с бяло сърце е тази с Бурджу и Емир Heart

Сега си мисля този новия да не е съперник на Озан за Чала. Де тоз късмет Joy

Този направо си слага таралеж.......

Чаала е за лечение и то много сериозно ,не че Чънар прави  изключение ,че и баща им.
Озан прекалено наивен го правят СЦ , аха,аха да скочи и хоп затропа познатото хоро ............със здраве да си го "друса "

# 595
Здравейте, момичета очаквам епизода с нетърпение, но и с леко притеснение за това какви са ги надробили сценаристите.😄 Останала ми е малка надежда, че ще има и хубави сцени, без напрежение..🥰

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 18:18 от Lory_g

# 596
И аз се нареждам да чакам епизода, с новото време започва в 20 нали?

# 597
Да, Верми, в 8 започва новата серия. Озета е почнал вече. Между другото днес започва още един нов сериал и може нашите да ги пуснат десетина минути по-рано.

# 598
Ама нашите гледайте с какво ни посрещат...

# 599
Здравейте, бооооже , рекох си много еротично започва, а то било сън...Олееее,и лИбовница имаме...

Общи условия

Активация на акаунт