Любов, логика, отмъщение (Aşk Mantık İntikam) с Бурджу Йозберк и Илхан Шен Тема 1

• 57 623
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
За по -банално и по-тъпо  явно не са им стигнали силите  или толкова могат СЦ .

Наистина брат и сестра са толкова амбициозни ,че  достатъчно болни  на тема любов по  наш избор. /На Чънар така и не му смениха тениските и връхното яке /

Чаала каква интрига пак замисля ? С какво  удоволствие изтезава Озан на тема  Есра ......тайпан !

# 601
Момичета,нищо не мога да разбера.Моето "деди"(разбирай лаптоп) постоянно прекъсва.Ще помоля някоя от вас с две-три изречения да каже какво се случи..

# 602
Честно казано в тази серия, поне до тук Озан ми идеше да го удуша от първата минута почти, та до сега. Ние чакахме да влезе мъж за Есра, те пуснаха още няколко кокошки на Озан, щото явно Чаплата не му стига. Чънар не ме ядоса, даже напротив. Харесва ми как действа. Почти през цялото време.
Радвам се че Ариф бей разбра истината. А този дето им прави мръсно на фирмата ми прозвуча по гласа като Мерт, ама може и да бъркам. Да видим ще го покажат ли в тази серия кой е.

Вили, Чала пак е изпратила пари на Мерт, защото е поискал (явно пак е голяма сума). Явно от банката или фирмата се обадиха на Ариф и той поиска да разберат на кого са превеждани парите. Разбра това и притисна Чала да му каже защо, и на рождения ден разбра, че Ела е дъщеря на МЕрт. Затова получи инфаркт. Озан е станал голям тъпан. За 5 години как не му дойде акъла не знам. Пак обвинява Есра за всичко, той е чист като сълза, че и я дразни с любовниците си.
Ариф каза, че няма да остави нещата така и истината ще излезе на яве. Чънар реши сам да говори с Есра. Затова я извика да се прибере. Междувременно някой им прави гаден номер във фирмата. Явно ще търпят загуби. Конкурент им е някакъв. Търсят сега кой е.
Еко го уволниха. Сега се чуди какво да прави.
Зюмрют си хареса внучето, направо от раз.
Никой не знае, че Атлас е син на Озан. Само Чънар. Дори Зейно не знаеше, но Есра леко се изпусна и може би скоро ще навърже нещата.
Родителите на Есра усетиха, че не е щастлива.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 21:56 от blue`

# 603
Не разбрах Есра поставила  ли е условия на Чънар при "женитбата " ? чънар ревнува на ента ...насериозно се е взел
Но Чаала наистина е много злобна егоистка .
Еко завалла където и да отиде ,каквото и да захване все провал .

# 604
Чънар не е поставял условия никакви. Есра не искаше да се жени, но благодарение на фалшивото шоу на Чаплата се съгласи. Чънар непрекъснато и казваше, че не иска и не очаква нищо от нея. Само иска да е до тях с детето. Не мисля, че Чънар се взел на сериозно,  но той си е влюбен в Есра, обикнал е и детето. Не му харесва идеята че тя е близо до Озан, защото усеща, че тя още го обича и се стряхува, че ще ги загуби. Но пък въпреки всичко ще и каже истината сега. Макар и късно. Ако не им мине котка път, разбира се.

# 605
Да, имаха уговорка да се разделят Есра и Чънар, след като бебето се роди. Чънар е фиктивно до нея само, но имат брак.

Озан колко любовници има бе Head Band

# 606
Изненадана съм от себе си, но тази серия ми хареса. Но защо пак чаплата разбра това, което не трябваше да чува. Сега какво ще измисли пак чак идея нямам. И успя да въздейсдтва и на баща си гадината. Направо го изнуди с детето. Еййй, пак ще и се размине на тази. Ужас. Явно наистина ще се стигне да болница с някое от децата, за да гръмне истината.
Еванджелин, май са твърде много.

Дани, на моменти като те чета и се чудя един и същи сериал ли гледаме.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 22:17 от blue`

# 607
Ейй,тази Есра много нагла излезе.Не стига,че е виновна,пък и цял епизод не спря да се ежи.Идеше ми да я оскубя.А Озан може и 10 да си има,който го докара до това състояние нека само гледа и рони крокодилски сълзи.И съжалявала,че детето е било без Озан,има защо да съжалява.
Но не съм изненадана,че пак се изкарва права,все пак това е великата и вечно постъпваща правилно Есра,която отдели дете от баща му и след години просто му каза "Здравей",сякаш нищо не е било.Нагло поведение от нейна страна.

# 608
  • тук, на мястото си
Уууаааууу!  Момичета шашнахте ме!
То много мазало, май чак ми замириса!

# 609
Не ги разбирам тези двамата с "Ч"-то  -как може да е с някой необичан ,що за  изтезание е това ???
На тези  им трябва продължително лечение /отново го пиша ,нооо.../ ,Че и Ариф бей -уж щеше да каже  истината ,ама и той замълча . Морал и точка !

# 610
Изненадана съм от себе си, но тази серия ми хареса. Но защо пак чаплата разбра това, което не трябваше да чува. Сега какво ще измисли пак чак идея нямам. И успя да въздейсдтва и на баща си гадината. Направо го изнуди с детето.
Еванджелин, май са твърде много.

Дани, на моменти като те чета и се чудя един и същи сериал ли гледаме.

Да,един и същи сериал гледаме,но по различен начин.Не съм длъжна да мисля това,което ти и останалите мислите.Моето мнение е такова и не го променям,а го затвърждавам все повече.

# 611
Благодаря от сърце,Блу ! Да му се ненадяваш на тоз Озан...Горкия Еко...
Вероятно този, който прави "мръсно" е новия роднина на Озан т.е. новия ни герой.Или Мерт?
Радвам се, че бащата е разбрал истината, а дано и Чинар я каже  на Есра.
Не разбрах какво е чула Чаала?

# 612
Дани, разбира се, че не си. Просто ми е интересно защо винаги виждаш вината в Есра, и в никой друг. Иначе реално погледнато няма и двама души, които гледат каквото и да е точно по един и същи начин.
Вили,Чала чу, че Атлас не е син на Чънар. Ариф каза че се оттегля от фирмата и оставя всичко на Чаплата и Чънар и директно нареди на Есра и Чънар да не се връщат в Лондон. Есра каза на Чънар, че не са разбирали така и че не може да вижда Озан навсякъде и да крие от него, че има син. Всъщност точно този последния разговор чу Чаплата.

# 613
Благодаря от сърце,Блу ! Да му се ненадяваш на тоз Озан...Горкия Еко...
Вероятно този, който прави "мръсно" е новия роднина на Озан т.е. новия ни герой.Или Мерт?
Радвам се, че бащата е разбрал истината, а дано и Чинар я каже  на Есра.
Не разбрах какво е чула Чаала?
Чаала разбра ,че Озан е бащата на детето на Есра

# 614
Така ли? Леле, а дали няма да прави гадости на Атлас.Тя майка му щеше да убие...
Благодаря ви,мили момичета! Блу,Софи...Flowers Hibiscus Kiss

Общи условия

Активация на акаунт