Любов, логика, отмъщение (Aşk Mantık İntikam) с Бурджу Йозберк и Илхан Шен Тема 1

• 57 623
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
На мен като ми прелеят СЦ -бастър копче и гюле ,гюле ......

Озан от тънкообида , самоуважение и прегордост се ожени за Чаала , "преспа" с нея помнещ -непомнещ и пренеспомнещ , прие на примависта ДНК -то без да се замисли преко информацията от Муса и както се вижда е проспал тези години в пълно доверие към "обичаната " съпруга.
Дали  Озан е прецакан незная ,но САМОпрецакан ..със сигурност !

Защо Есра трябва да го събужда , да  понесе отново всички негативи  от Чаала ?!?!?! Да е виновна ,че разваля семейство ,че  оставя дете без "баща " при положение ,че Чаала лъже ,Мерт се продава , Чънар премълчава .................

Нямам намерение да оправдавам Есра ,като изгледам епизода може и да коментирам като цяло събитията .
Озан има семейство ,"влюбен " с дете .....що и Есра да няма - дете ,с мъж "влюбена ".............и картинката пълна .

Защото Есра няма никакво право да отделя детето от баща му,още по-малко да представя друг баща на детето.Няма право да крие от този,който най-много има право да знае,а всички останали да знаят истината.Затова Есра НЕ е права и няма как да е!Едно е това,което Озан направи,а това,което"прекрасната Есра" направи е 10 пъти по-лошо.

# 571
Есра направи същото като Чала. Представи чуждо дете на "баща" му. може би, но ще разберем Чанар знае. Едната лъга, маза, другата скри. Симпатизирам на героинята на Есра, не разбирайте грешно, но последния епизод ми наклони везните.
Роднините, дето користно или безкористно знаели няма да ги коментирам.

# 572
Аз пък засега мъмря и осъждам само сценаристите. Докато не видя какво са измислили няма да бързам с изказванията си. Есра си ми е любимка, въпреки всички щуротии, които сътвори и тя. Но нека видим кой какво знае, какви са причините за едно или друго и тогава пак ще коментираме. Определено последните две серии ни провокират повече да пишем.

# 573
  • тук, на мястото си
Така е!  Нека видим сценаристите каква каша са ни забъркали. Въпреки писанията на руснаците, силно се надявам Есра да се преструва на женена заради квартала, заради "какво ще кажат хората". Все пак Чънар и беше уж "приятел".  Не вярвам да се оженила в действителност за него.

# 574
Аз мисля,че дори и формално да е женена Есра за Чинар,тя не би го излъгала за бащинство, защото не е спала с него..Мое мнение...
И аз обвинявам най-много сценаристите, те забъркаха тази каша, дали за рейтинг, дали заради някого, кашата си е каша..
А бащата какво може да поиска , в оригиналния филм, доколкото си спомням той пак беше на легло към последните серии и поиска от Озан в случая, да се грижи за Чаала, но там нямаше ни брак,ни  дете, ни коте....Дано не поиска това- всички да живеят заедно.Това ще е мъчение и за Озан и за Есра.

# 575
  • Пловдив
Провокираха ни сценаристите, изписахме доста страници, пък било то и с възмущение, разбуниха фенските духове. Не се настройвам предварително, надявам се да ни чакат интересни епизоди, макар и не оригинални от страна на хрумвания. Не зарязвам сериала, харесва ми въпреки всичко, моята надежда е че ще тръгнат събитията към изясняване и любов, да видим. Естествено не разбирам и аз защо и Чънар трябваше да намесят и да е с Есра... Мелиса е неприятна, но той ме дразни повече, защото допусна да е съучастник на неуравновесената си сестра, прикри и помогна, замълча, вместо да разкрие истината.

# 576
Чакам с интерес епизода, защото трейлър- мейлър, но накрая нищо не е същото.
Мисля, а даже направо съм сигурна, че Есра и Чънар не са женени, пък детето що му вика "татко" ще се разбере.
Някой писа, че Есра била длъжна да каже на Озан за детето.
И що пък?
Че пак да попадне във въртележката на неговите безумни постъпки?
Озан да си сърба попарата - поведение на сърдито дете, а не опора и силно мъжко  рамо за Есра.
Но пък нека се съберат най- накрая, че и ние да сме доволни. 😀

# 577
Чакам с интерес епизода, защото трейлър- мейлър, но накрая нищо не е същото.
Мисля, а даже направо съм сигурна, че Есра и Чънар не са женени, пък детето що му вика "татко" ще се разбере.
Някой писа, че Есра била длъжна да каже на Озан за детето.
И що пък?
Че пак да попадне във въртележката на неговите безумни постъпки?
Озан да си сърба попарата - поведение на сърдито дете, а не опора и силно мъжко  рамо за Есра.
Но пък нека се съберат най- накрая, че и ние да сме доволни. 😀

Тази,дето писа,че е длъжна да му каже бях аз.И не знам дали изобщо има смисъл да обяснявам каквото и да е,след като изобщо задавате този въпрос,но все пак ще си изкажа мнението за пореден път,пък дано ме разберете.Няма възможност да скрият децата ни от нас,защото физически ние сме тези,които ги раждат и е невъзможно.Но да се поставим на мястото на един баща,който не знае,че е такъв,а заслужава да научи и да се грижи за детето си.Естествено,че Есра беше длъжна да му каже,както и всяка една жена е длъжна да го направи.Това,че Озан постъпи лошо съм го казвала много пъти,харесвах и Есра много допреди този епизод,дори в предишните ми коментари на няколко пъти заставах на страната на Есра,но колкото и грешки да направи Озан,той би се грижил за детето си много по-добре от Чънар.За вас Озан не е мъж,но той винаги е бил уравновесен,за разлика от агресивния Чънар,никога не е бил меркантилен,властен,злобен,глупав и т.н.,какъвто Чънар винаги е бил.Да не говорим и колко пъти Озан е помагал на Есра.А относно грешките му - Озан винаги е обичал повече,затова и направи тези грешки - защото се боеше да не я загуби.А оправдание Есра няма,беше ми любимка и на мен,но беше.Сега каквото и да измислят,няма да ми стане отново такава.И ако Чънар е опора и силно мъжко рамо,явно мненията ни за мъж са тотално различни,и ако Есра е добра майка,след като не каза на детето кой е истинският му баща и му натресе друг,не каза и на самия баща,че има син през цялото това време и причини такава болка на Озан,ни се различават и мненията за добра майка.Едва ли не всички знаят за детето,освен Озан и семейството му.Есра няма да може да му върне моментите със сина му,колкото и да рони сълзи и да се омилква.Чаала нарочвате само,но и Есра не остава по-назад.Надявам се да отговорих на въпроса "И що пък?"!

Не приемайте лично някои от репликите ми,изобщо не целя да ви обидя,но от този въпрос ми се повдига!Дайте да оправдаваме Есра,само защото ни е любимка.Искала да го защити,била права да го направи,не искала да разваля чуждо семейство и т.н.Глупости,просто се отказа и направи най-гадната постъпка от целия сериал.И аз я харесвах,но не толкова,че да я идеализирам постоянно и за всичко!

# 578
Ей така се развалят хубавите теми...😀😀 😀
Дани1, споко, разбрах какво мислиш и за героите, и за сериала.
Добре, това е твоето виждане, но не е лошо човек да проявява и малко повече уважение към различното мнение, а още повече към непознатия, който стои зад него.  

Но колкото, толкова. 😀

# 579
Дани, и аз идвах да призова да запазим добрия тон в темата. Това е форум, мненията ни са различни, но различията не бива да пречат да се уважаваме взаимно. А и вживота "правилно" и "грешно" са толкова относителни понятия. Всеки от нас си има някаква дефиниция за нещата, а при различни обстоятелства дори за един и същи човек тези понятия могат да имат различни граници и измерения.
Нека се забавляваме докато гледаме сериала, и все пак да не забравяме, че това е само сериал. Flowers Hibiscus

# 580
Оф бе ,ние мислим за финализиране, а те вкарват нови герои.Този , който влиза - Анил Алтан , щял да се влюби в Есра и да е съперник на Озан..Ха-ха...

Аз го проучих...Роден в Инстанбул,90 година,женен ,има две близначки.Играл е с Бурджу в "Дъщерите на Гюнеш"

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 22:37 от Виолета Цветанова_563417

# 581
Вили, аз даже не съм разбрала,  че ще има нов герой. То ако и още някой се влюби в Есра ще стане мазало. А чаплата ще позеленее вече. Има ли снимка на този елемент? И вече ми става интересно колко епизода са договорили.

Благодаря за бързата реакция. Аз докато напиша и ти я качи Simple Smile

# 582
Блу, допълних си горния пост,защото никой не беше писал...Ами явно ще са доста..Ама сега с тази бъркотия, кой кум, кой сват, може да падне рейтинга и набързо ще финализират.Въпреки,че и приказката и вратата рейта беше нисичък,но заради договорки в единия,а за голямата фенска маса другия, си продължиха.
 Сега като се замислих може би се има предвид съперник в професионално отношение..

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 22:48 от Виолета Цветанова_563417

# 583
Момичета, значи започваме сериала отначало. 😀
Чънар явно вече не е интересен и за СЦ щом ще вкарват нов герой. 😀
Интересно за Чаала нещо няма ли да измислят?

# 584
Пепелче, тя Чала може да се амбицира сега този новия елемент да завладее, нали ще е влюбен в Есра. Безобразие някакво. Да се влюби точно в Есра. И Чънар пак ще я подкрепи, разбира се, щото Есра още не се влюбила в него. Заплахите трябва да се отстраняват навреме. Или поне по някое време. Важното е да се отстраняват. Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт