Любов, логика, отмъщение (Aşk Mantık İntikam) с Бурджу Йозберк и Илхан Шен Тема 1

• 57 637
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Чаала дали ще я крият или не ,тя  удари "червен" восъчен печат на живота на всички . Интересно е кой ще счупи печата ?!?!

# 556
Ох, не знам кой ще е, ама да го чупят вече, че нЕАм нерви, както се казва.  Stuck Out Tongue Winking EyeSmiling ImpStuck Out Tongue Winking Eye

# 557
  • тук, на мястото си
Очаквах съобщение, че ще правят финал на 25 или 26 серия, но няма. Кой знае още какви глупости ни чакат. Между другото аз така и не разбрах къде отиде лелята на Озан, но видях актрисата в друг сериал. Очаквам така да стане и с Елиф, дори може и с Еко. Накрая ще си гледаме как Чала върти на пръсти всички и жъне успехи.
Надявам се, ама много се надявам, че Озан и Чала са се развели. Надали!

# 558
За лелята на Озан казаха, тоест тя каза на сестра си в един разговор, че отива при дъщеря си, която щяла да ражда и имала нужда да й помага. Нещо такова ми се върти. Беше много внезапно и стана в рамките на 2-3 минути в последния и епизод. Честно казано докато гледах серията не го отразих, но после прочетох, че актрисата е приела роля в друг сериал, и оттам насетне не се появи повече. А наскоро се разбра и защо го е направила. Ами и аз да бях на нейно място и аз така щях да направя. С нейната героиня нищо не се случваше. Беше като част от тоалета на Зюмрют. Вярно, опитваше се да й налива акъл, но то при Зюмрют и цяла армия да бяха пак ефект нямаше да има.
С този скок във времето е възможно и с Еко и Елиф така да стане. От друга страна и тях ако махнат кого ще гледаме. Цял епизод чапла и махала?
За Чала и Озан и аз се надявам да са се развели, той нали така обясняваше на Муса. Ще разведе с Чала, ще си гледа детенцето и с Есра ще бъдат много щастливи. Надявам се онази все пак да е разбрала, че няма как да стане това, което й се иска, и да го е пуснала. Ще разберем.
За финал не се чува нищо, но ако решат да карат до пролетта не знам ще има ли кой да ги гледа. Аз и сега съм на ръба ако дават още малко чаплата да ги зарежа. Та дано си оправят кашата/бозата СЦ. Надявам се в рамките на 3 до 4 епизода макс да приключат.

# 559
  • Пловдив
Ще ви изненадам, но на мен епизода ми хареса, естествено под влияние на последните хубави сцени. Разбрах постъпката на Есра - тя не иска повече да се надява, не иска да застава между Озан и детето му (както си мисли тя), отделно ясно се видя, че Чаплата няма да се откаже, колкото и силно Есра да вярва на Озан след ДНК теста е трудно да помослят, че и това е лъжа. Не ми харесва това, че на Чаплата й минават всички номера и че всички й помагат, дори Мерт. Надявам се сега да сложиха край, за да има едно ново начало с Есра и Озан... Ще продължа да гледам сериала, защото въпреки всичко ми харесва, естествено можеше да е в пъти по-добре, но на фона на другите това е единственото, което ме грабва. Надявам се да не ни лишат от Еко и Елиф, може би и да разнообразят махалата. Предполагам са предвидили поне 10-на епизода, съмнявам се 25-26 епизод да са финал. Дано и рейтинга не спада, а и да има причини да гледаме.

# 560
https://www.instagram.com/p/CW-Ggc7IzFy/?utm_medium=copy_link

Снимки и обобщение на новия епизод.Ще бъде интересно.

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 09:56 от Дани1

# 561
Здравейте, момичета! Както се оказа това не е кошмар на Озан, а наш..
Скрит текст:
Промо-фото и описание 24й серии💥

«Прошло четыре года ... На бумаге Озан до сих пор женат на Чагле. Сейчас он отец дочери по имени Эла. Когда четыре года назад Эсра уехала в Лондон, их жизни изменились. Эсра вышла замуж за Чинара в Лондоне и родила сына по имени Атлас. Однако это больше, чем ребенок, которого Эсра вырастила в утробе и родила четыре года назад. Четыре года спустя пути Эсры и Озана снова пересекаются. Хотя семья приветствует с тоской и с счастьем Эсру, которая приезжает в Стамбул из Лондона на свадьбу Экрема и Элиф, которая должна вот-вот состояться, Озан наполнен противоположным гневом. Жизни всех неизбежно снова пересекутся…»
Те това е...и Озан женен и Есра омъжена за Чинар..

# 562
Демек започваме втори цикъл. Озан пак гневен...

В този превод на озета е пропуснато едно важно изречение.

Заради болестта си, Ариф събира децата си и поисква такова нещо от Озан и Есра, че животът на всички няма да е същия.

Написах го по памет, че ми е трудно през телефона

Heart

# 563
Оффф. Все по-зле стават нещата. Нямам думи колко може да съсипят сериал заради болните амбиции на една чавка. Щом и озета са сменили на страницата на Фокс заради гневни коментари, какво да кажем. Ще стискам зъби и днес да гледам. За по натам зависи вече. За 10 епизода - честно няма да издържа. Даже и 4 сигурно няма да мога. Такава безумица сътвориха.
Еванджелин, аз това го разбрах като Ариф ги събира 4мата и иска нещо от тях. Може би ще иска да живеят с него в неговата къща, нали трябва да й е гадно на Есра. И на нас.

# 564
Ами явно Ариф е болен и тъй като знае,че децата му обичат Озан и Есра,явно кара двамата да се съберат с тях и да останат заедно,за да не се тревожи той и те приемат.

Снимката,където Есра е бременна и държи корема си,докато говори със семейството си,изключително много ме издразни.Значи и семейството й е знаело и те са били част от всичко,но и те не са казали на Озан.Той не е изживял тези хубави моменти "благодарение" на вечно постъпващата правилно Есра,която вместо да му каже,е позволила на русия глупак да изпълнява ролята на баща.Ако щете и 10 причини ми избройте,но за мен постъпката на тази(да не казвам каква) няма оправдание.Заслужава Озан да не я погледне повече,но пак ще се изкара страдалка,ще пусне две сълзи,ще разкаже трогателно как е страдала през тези години и хоп - Озан пак ще се върне при нея.Няма да се учудя и ако злобарката Чаала също е знаела,че Есра е бременна,не вярвам Чънар да не й е казал нищо,естествено той е знаел и че е бременна и от кого е детето.

И какво се оказа сега - Чаала е с Озан и е щастлива.Чънар е с Есра и детето и е щастлив.Есра е с детето и е щастлива(въпреки че тук пак ще ми кажете,че не е била,защото и тя е страдала и дрън,дрън,но тя сама си е виновна и не ми е жал за нея),а Озан е самотен и прецакан.И всичко ще му се стовари едно след друго.А глупачката пак ще рони крокодилски сълзи,а русия темерут пак ще крещи,а неуравновесената ще истерясва.Едно и също ще е.

Не очаквах от Ертенови да скрият всичко и години наред да гледат Озан и семейството му в очите и да не казват нищо.Винаги съм харесвала добротата им,но и те ми паднаха в очите.

Много тъпо развитие на нещата.Ще спра да го гледам,не ми се гледат Есра,Чаала и Чънар,както и всички лъжци!

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 12:08 от Дани1

# 565
Казах си, че всичко е бляк, но винаги може по-гадно. Не стига, че ще иска да живеят с него, ами ще иска и никога да не се разделят.
И какво ще завъртим пак Мъст, евентуално логика и не знам кога любов.
Но след всичко вече не е същото.
Кой, как и защо навежда сценаристите на такава вълна не знам, но надолу вървят нещата, аз поне съм така настроена.
Чудо пак да кажа трябва да измислят, че да реабилитират нещо.
Забравих, от квартала понасях само Еко. Другите ги превъртам обикновено.
Та какво остана във всичко ... Едно нищо реално.
Да се редактирам. стори ми се подходящо за случая:
https://www.youtube.com/watch?v=pnaUPcV5FPc

Колкото и да ми се иска да е така:
https://www.youtube.com/watch?v=mpNRaPWtC4M

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 13:14 от janakrasi

# 566
Аз уж опитвам да не се настройвам предварително така негативно, но не виждам много опции, да не кажа никакви някога Есра и Озан да се съберат. Кой на кого отмъсти тук? Сценаристите на нас, зрителите.
Иначе си мисля, че може Есра да е направила като чаплата, да е казала на Чънар, че бебето е негово. Съвсем ще ми паднат в очите СЦ, но това е единственото което ми идва на ум. Уви все още не се сещам как може да се оправи ситуацията.

# 567
Ама моля ви се, момичета, по-оптимистично Grinning
Първо, на снимката с бременна Есра, тя няма пръстен. Аз продължавам да мисля, че няма никакъв брак с Чънар, още по-малко пък тя да е щастлива.
Ариф бей не знам какво ще иска, сигурно внуците му да прекарват време заедно.
Едва ли ще ги настани в една къща, това е прекалено дори за него.
И последно, още не виждам нищо, в което да обвиня Есра. Като всяка майка, тя се опитва да защити детето си, дали от действия или думи, ще видим. Още повече, че това е любимото й дете от любимия й мъж.

# 568
Еванджелин, аз в никакъв случай не обвинявам Есра. Тя много ясно каза на Озан, че не редно едно дете да расте без баща и затова го остави. Затова е намерила баща и за своето дете, просто се ядосвам защо точно Чънар. Сякаш няма други мъже в Лондон. Ясно, че за по-голяма драма го правят, просто ме е яд, че заради амбициите на Мелиса да се изтъква на всяка цена (защото съм убедена че ги има), съсипаха хубав сериал. Втори поне, ако трва да сме честни. И в ПВ имаше един момент, в който я даваха повече от всички други актьори, и то пак бяха безумия и истерии. Така си мърморя, момичета, моля извинете ме.
И все още имам някаква надежда, че ще се оправят нещата. Затова и още гледам Sunglasses

# 569
На мен като ми прелеят СЦ -бастър копче и гюле ,гюле ......

Озан от тънкообида , самоуважение и прегордост се ожени за Чаала , "преспа" с нея помнещ -непомнещ и пренеспомнещ , прие на примависта ДНК -то без да се замисли преко информацията от Муса и както се вижда е проспал тези години в пълно доверие към "обичаната " съпруга.
Дали  Озан е прецакан незная ,но САМОпрецакан ..със сигурност !

Защо Есра трябва да го събужда , да  понесе отново всички негативи  от Чаала ?!?!?! Да е виновна ,че разваля семейство ,че  оставя дете без "баща " при положение ,че Чаала лъже ,Мерт се продава , Чънар премълчава .................

Нямам намерение да оправдавам Есра ,като изгледам епизода може и да коментирам като цяло събитията .
Озан има семейство ,"влюбен " с дете .....що и Есра да няма - дете ,с мъж "влюбена ".............и картинката пълна .

Общи условия

Активация на акаунт