Любов, логика, отмъщение (Aşk Mantık İntikam) с Бурджу Йозберк и Илхан Шен Тема 1

• 57 663
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Стара снимка зад кадър

Чета в туитър, новото име на Озан било Ороспузан Joy

# 631
  • тук, на мястото си
Здравейте, момичета!
Само докато ви четох и май изгледах половината серия, беше ми интересен разговора. Нямам никакво мнение докато не изгледам серията. Учудих се на рейтинга, може би хората са чакали нещо или пък такива мазали каши се харесват.
Щях да питам какво значи новото име на Озан, но го разбрах. Grinning

# 632
Стара снимка зад кадър

...............че и без свян го демонстрира .......жестоки фенове ,няма прошка !

# 633
Момичета, ето  24 епизод  - руски суб.

След толкова години гледане на сериали още не мога да реша чии преводи са най-добри- TurkSinema, MILA DIZI
или DiziMania.
Понякога се налага да избирам по шрифт. Simple Smile
Но са ми  интересни вашите препоръки...

# 634
Момичета, ето  24 епизод  - руски суб.

След толкова години гледане на сериали още не мога да реша чии преводи са най-добри- TurkSinema, MILA DIZI
или DiziMania.
Понякога се налага да избирам по шрифт. Simple Smile
Но са ми  интересни вашите препоръки...

Много благодаря за превода,не знаех за този сайт.Аз обикновено чакам да ги преведат и да ги качат във Вибокс и гледам оттам.Относно група за преводи не мога нищо да кажа,защото не обръщам внимание,а и всички превеждат почти еднакво,с някакви малки разлики.Още веднъж благодаря за споделения превод.

# 635
По- рано гледах на 1plus1tv.ru и даже май там излизат първо, но тук ми е по-подредено.
Има разписание и така не забравям какво гледам. 😀

# 636
Стара снимка зад кадър

То повечето зрители са срещу Есра и казват,че е отвратителна постъпката й,но това не сте го отразили,естествено.А относно прякора на Озан- той може да си има и 20,тази дето го докара до това състояние трябва да се срамува,не той.Повечето хора казват,че разбират именно Озан и начина му да пристъпи болката.Разбира се,Есра е много по-добре,гледала си е детето и не е била сама-и семейството й,и мъжът й са били до нея.А Озан е бил до енергийния вампир Чаала.Но все Озан е виновен,естествено,а не жестоката глупачка,която го изостави за втори път и го отдели от детето му.ВЕЧНО ПОСТЪПВАЩАТА ПРАВИЛНО ЕСРА!!!🤣🤣🤣

# 637
Моментите определящи живота им / по DiziMania /
1:29:49
1:33:01
1:44:41
1:51:26.......Баща ти е тук !!!!!!

# 638
Дани, понеже си ме цитирала, смятам да качвам каквото ми харесва, ако позволиш, разбира се.
Също така ще отразявам каквото си искам. Ако обичаш, пиши си по сериала, без да даваш наклон на останалите.

Аз Озан го разбирам, нека си има любовници човека, щом така сваля напрежението.
Не му харесвам това, че нарочно се опитва да нарани Есра, целенасочено.
И то не само сега, и преди 5 години си беше същия.
Естествено, че като жена и по-близка до нейната позиция, съм на страната на Есра.

# 639
Аз не съм на ничия страна и двамата сътвориха куп глупости, ама нали сериал да става, това, ако беше в реалния живот, двамата никога не биха имали бъдеще заедно.

# 640
Дани, понеже си ме цитирала, смятам да качвам каквото ми харесва, ако позволиш, разбира се.
Също така ще отразявам каквото си искам. Ако обичаш, пиши си по сериала, без да даваш наклон на останалите.

Аз Озан го разбирам, нека си има любовници човека, щом така сваля напрежението.
Не му харесвам това, че нарочно се опитва да нарани Есра, целенасочено.
И то не само сега, и преди 5 години си беше същия.
Естествено, че като жена и по-близка до нейната позиция, съм на страната на Есра.

Естествено,че ще качваш каквото ти харесва,никъде не съм казала обратното.И аз като теб си изказвам моето мнение.Да си кажем направо нещата - повечето ви дразни,че защитавам Озан,а мен пък ме дразни,че защитавате Есра.Няма нужда от тънки намеци в постовете.

Аз също съм жена,но това не означава,че трябва да си затварям очите за грешките на друга жена.Иначе щеше да е пълна анархия,защото и ние не сме цвете за мирисане.Никога не съм харесвала този краен феминизъм,но както и да е,да не навлизам в други теми.Аз мисля,че тя не постъпи правилно.Колкото до Озан - да,той се опита много пъти да я нарани,но си имаше причини за това.Вярно,не винаги беше прав,но да не забравяме,че и Есра не му оставаше длъжна.Също така нека не забравяме,че Озан на два пъти й спаси живота,а тя на два пъти го изостави.Според мен Озан вече си изкупи вината спрямо Есра,дори тя му е длъжница.Но явно сценариите имат някакъв фетиш да изкарват нея права и вие повечето прихващате от тях.

Нищо лично към теб,да не се обидиш.Напротив - много съм благодарна за преводите ти.Правиш го безвъзмездно и си в услуга на всички ни,но предполагам се досещаш,че не съм длъжна да съм на твоето мнение по всички въпроси.Специално по този пък изобщо не съм!А и ако бяхме всички на едно мнение,тогава групата още щеше да се точи с по една страница на епизод,а сега,противоречейки ми вече почти изписахме една тема!Аз се радвам за което,по принцип мнението ми в повечето случаи се различава от това на останалите,та не се изненадвам много.Може и аз да съм сбъркана,но винаги си изказвам моето мнение!

# 641
Ама моля ти се, никак не държа да си на моето мнение.
Не бих могла и да съм ти обидена, защото ми е хич умрумда.
Просто не се заяждай с останалите, пиши си мнението и толкова. Ясно си личи как се дразниш, че и ние не сме на твоето.
Не знам дали забелязваш, но никой не се опитва да ти противоречи, вероятно не им се четат фермани с язвителни нападки.
Не знам дали се изразих ясно. Ти си пиши, и аз ще си пиша. Само гледай да е за сериала.

# 642
Да ,той се  опита много пъти да я нарани  и накрая като се ожени за Чаала и прие ДНК -то със стиснати  очи направо ѝ помогна . Спокоен цели пет години ,че  "има" прекрасна дъщеря . Попадна в чудесно ,морално семейство . "Един за всичси ,всички за  един "

Нарани себе повече отколкото Есра ,но ще го разбере много по-късно .
Интересно  ми е кой ще разкрие истината и как !?!?!
...
А Еко мамин свиден ...до кво се докосне, алтън капе ..............че  и на тъща  улучи .............

# 643
Здравейте!
Не съм изгледала последната серия и си чакам българският превод.
Не заставам на страната на Озан. И реших и аз да споделя.
От това, което видях досега, Озан дори не си помисли, а камо ли да се замисли и постави на мястото на Есра.
До тук виждам ужасно самовлюбен мъж.
А за Есра, ако аз бях на нейно място може би щях да постъпя по същият начин.По - добре детето ми да е добре, да има баща, а не да го сочат с пръст. А оттук нататък ще видим какво са ни подготвили.

# 644
  • тук, на мястото си
Здравейте, момичета!
И аз не съм изгледала последната серия, но да си кажа мнението във връзка със спора.
Прави сте, всички сте прави. И двамата имат вина. В една връзка от двама човека и двамата имат вина. Не може да има разбирателство ако и двамата тропат с крак на инат. При Есра и Озан този инат го има преди 5 години, сега го повтарят, но вече намесват и деца. Ако тяхната случка беше в действителния живот нямаше дори да се срещнат, да не говорим че нито едно от децата няма да знае истинския си баща.
Но това  е художествено произведение и тука всичко може да става. Не се палете, накрая Есра и Озан ще се оженят, ще направят сватба, ще ядат и пият три дена и артистите ще си вземат парите. Вярвайте ми!

Общи условия

Активация на акаунт