Любов, логика, отмъщение (Aşk Mantık İntikam) с Бурджу Йозберк и Илхан Шен Тема 1

• 57 679
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Ох, олекна ми, че сте ме изпреварили, че след като изгледах епизода, направо си ме беше страх да кажа нещо против Озан. 😂

За съжаление има черно на бяло, че съм му заделила цял 1% кредит на доверие, ама се чудя дали да не се отметна от думата си. 😂
Как пък нито веднъж това момче не потърси вината в себе си, нито веднъж не се опита да разбере какво чувства Есра и в каква ситуация се намира.
Продължава да реагира остро, да се гневи, да се се мята като тигър в клетка, а не спре да помисли малко и за собствените си постъпки

И какво сега, да го оправдая и за любовните му авантюри, щото бил нещастен.

Помните ли как мислехме, че не е реагирал адекватно на новината за изгубеното им бебе, но се надявахме, че това е някакъв режисьорски похват и после ще видим колко нещастен е бил.
И какво? Нищо.
Леко съчувствие към Есра, но като страничен човек, не като участник в тази история.

Да си призная много ми се иска да намеря някакви сериозни причини, за да разбера и Озан, но какво да правя като засега поне не мога.

Алфея, как да не ти вярвам, особено за парите. 😂 😀 😀
Ама лаф да става. 😂

# 646
Момичета,искам да ви се извиня.И вие сами сте забелязали,че в последните ми постове бях доста избухлива.Това беше така,защото преминавах през емоционален и психически срив,от който вече се отърсих.Някои от вас може да не вярват на такива неща и да си кажат "Тая нещо дрънка там!" и докато ме четете,да правите това - 🤣,но аз вярвам в такива неща и че това се отразява и на отношението ти към хората.Затова искам и да ви благодаря - защото не ме напсувахте досега,въпреки че на моменти бях доста груба.Ще се опитам да се държа по-добре в бъдеще и да се опитам да погледна и от вашата страна на нещата.Искам да знаете,че никога не съм целяла да ви обидя по някакъв начин.А относно сериала - аз оставам на същото мнение,но честно казано ми стана жал за Есра,особено когато не можеше да построи кошчето на бебето.Трябваше да каже на Озан,но и тя донякъде е права.Сега се поставям наистина и на нейно място и съм благодарна на Ив,че ме накара да го направя с изречението - "Той никога не се постави на нейно място".И при мен беше нещо такова.Но се поставям и на мястото на Озан - все пак той беше луд по Есра и направи всичките си грешки от страх да не я загуби.Поне аз така мисля.А действията му сега доказват колко е наранен той,защото много го е боляло и продължава да го боли,а така се успокоява,или поне мисли,че се успокоява.Повечето чисто инстинктивно заставате на страната на Есра,защото сме от един пол,но аз се поставям и на мястото на Озан,защото това несъмнено е болка.На никоя жена и майка да не се случва,но и на нас може да ни отделят от децата ни и няма да знаем къде сме.А на него дори не са му позволили да е до детето си и да му се радва,не мислите ли това за поне малко жестоко,макар и с добри намерения.Не ми се мисли как ще се почувства той като разбере,че детето е негово.Той ще страда и за това,че не е знаел,и за това,че не е преживял нищо от първите му години.Затова мисля,че този път Есра не постъпи правилно.Но много пъти тя беше прекалено добра към него и му прости много неща,което си е така,си е така.Надявам се да се съберат скоро,а аз напред ще гледам да се поставям на мястото и на двамата.Надявам се да се разбираме по-добре занапред и да станем виртуални приятелки.

Понеже не благодарих на всяка една от вас поотделно за хубавите ви пожелания за рождения ми ден,искам тук да ви благодаря и да ви пожелая и на вас,и на мен много здраве и щастие и за много години.И да се съберем и в някоя друга тема за друг любим сериал с тези двамата прекрасници.Аз лично искам пак да снимат заедно някой път,имат голям химия!❤️

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 14:41 от Дани1

# 647
Дани1, значи еднакво сме усетили този момент с кошчето. 😢

Да си кажа и за Чънар. 😀
Не зная защо, но продължава да не ме дразни.
Никой не е  съвършен, а още повече когато трябва да защитаваш брат или сестра, очаквано може да допуснеш грешки.
Разбирам го напълно, разбирам и изблиците му на  ревност  към Есра, въпреки договора помежду им.

Очаквам Чаала да навреди и на детето, видяхме, че пред нищо не се спира.

Дядо ти Ариф пак се издъни.

И последно, не мога да търпя това кофти отношение към Еко от родителите му, но все забравям да го спомена тук.
Сега нещо го заобичаха, но винаги са ми били неприятни тези техни  подигравки към собствения им син.

# 648
Гюнай Ханъм взе наградата за най-добра актриса в комедията

Напълно заслужено!!!

# 649
Нашите май изобщо не са присъствали.

# 650
Нашите май изобщо не са присъствали.

Бубка я гледах на инстаграма,че има сет,но бившия колега Чаалар взе за драма - Отряд
Поздравления! Харесвам как се развива това момче и това е....,но имената които бяха в листата бяха къртечница пред него особено Тимучин Есен

# 651
  • Пловдив
Ще изчакам превода на Еванджелин и тогава ще изгледам отново целия епизод, не ми се мъчи с руския. Някои от нещата ми се губят без превод и ми се иска да ги изгледам внимателно. Да видим кой от двамата сладури ще ме ядоса повече, или просто и двамата...

# 652
Сега прочетох коментар в Инстаграм,който много ме разсмя.

Есра била имала късмет с мъжете - единият не спирал да яде,а другият бил алкохолик.😂
Струвало им се,че Чънар искал само да яде,а Озан само да се напие.Като се замисля си е така.Единият само нагъва бюреци,а другият се налива с уиски.Ами вярно си е и аз се забавлявам,честно казано.Затова го пиша тук,и вие да се посмеете малко. 😁

# 653
Добро утро уважаеми почитатели и фенове на сериала,
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на имениците!
  Гледането на сериала  ми доставя удоволствие, чакам с нетърпение всеки следващ епизод.Много са сладки Илхан и Бурджу. И караниците, и споровете, и любовните моменти им се удават. Подхождат си много, много. Останалите актьори също са добре подбрани, харесват ми много младоците Мелиса и Бурак, убедителни са... А дечицата актьори просто са прелестни. Заради рейтинг, заради по - голям брой серии продуценти и сценаристи измислиха голяма бъркотия. Очевидно имат успех  до тук. Дано да ни  представят повече сцени с Озан и Есра до края.... като тази най- хубава нощ в живота на Озан...
 Приятен 6- ти декември на всички!
Бъдете здрави!

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 14:41 от Spaste

# 654
Здравейте Kissing Heart Честит Никулден Flowers Rose

Голям сладур е малкия Heart Eyes

Забравих да кажа, че направо съм шокирана! Каква е тази еротика в това дизи, какво е това чудо? Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 09:38 от Еванджелин

# 655
Еванджелин,  огромни благодарности за  преводите!

# 656
Еви, направо си е за страх тази бурна любовна сцена. 😀😀 😀
Да не  вземат да ни спрат сериала? 😱

# 657
Привет, момичета Flowers Hibiscus
За сцената-два пъти проверих да не съм объркала канала. После реших, че започваме с 5 години скок, но имаме семейство Корфалъ, каквото искаме от началото. После... Цък. Язък.

И от мен честити да са празнуващите днес. Да не се отърват от здраве. Flowers Four Leaf Clover
Еванджелин, аз даже малката Еля харесах. Хем визуално прилича на майка си, хем е още сладко невинно дете. Е, с потенциал да стане кифла един ден. Дано не. И май пропуснах да кажа, че на Илхан много му ходи да е татко, много е сладък и с двете хлапета. И не знам защо си мисля, че не е редно да го разделят с Еля, те са много привързани един към друг, та може би ми се иска двете деца да живеят с Озан и Есра.

Пепелче, сакън, докато не стане на нашата не може да го спират Sunglasses

# 658
  • тук, на мястото си
Честито на всички именници! Живи и здрави! 

Тази любовна сцена беше в 24 -ти епизод ли? Или ни чака някъде в бъдещето?

# 659
Черпя ви виртуално, аз днес имам рожден ден!
Скрит текст:

Честити да са и всички именици!

Общи условия

Активация на акаунт