Любов, логика, отмъщение (Aşk Mantık İntikam) с Бурджу Йозберк и Илхан Шен Тема 1

• 57 631
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Flowers Hibiscus Saxophone Gift Cake Balloon
Честит рожден ден! Много здраве и лично щастие желая!

# 661
Верми, Честита да си! Нека здравето, щастието и любовта ти бъдат верни спътници. Kissing Heart Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverChampagneBalloonTada

# 662
Черпя ви виртуално, аз днес имам рожден ден!
Скрит текст:

Честити да са и всички именици!

Честит рожден ден!Желая ти много здраве и щастие! 🥳😍❤️

# 663
Верми, 😍 здраве и късмет! 🍀 🍀

# 664
  • тук, на мястото си
vermilion21, бъди здрава, щастлива, обичана и почитана! 

# 665
🎥 Любов, Логика, Отмъщение - еп.24
https://ok.ru/video/2888931281604
https://archive.org/details/24_20211206_20211206_1532
https://cloud.mail.ru/public/sF1b/uLyF9KnHB
и в групата "Любими сериали с превод ®"
https://vk.com/club113691288

Вермилион, честита да си! Здрава и щастлива Heart

# 666
Минавам да се редактирам, защото сега видях Blush
Еванджелин, Галка, огромно благодаря за труда ви! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 01:14 от blue`

# 667
Еванджелин, чуден подарък ми спретна, благодаря много за превода! 🌹❤️

# 668
  • Пловдив
Еванджелин, има си силен еротичен заряд дизито права си, като знам някои сериали колко са бедни в тази насока... Аз между другото като видя Илхан разсъблечен получавам сърцетуп и то силен. Много хубаво това момче, насосвам си, че формата на очите му, цвета им и мургавия тен е като на моя мъж! Stuck Out Tongue Winking Eye
Редактирам да благодаря и за превода! Бърза си като стрела, знам че не е лесно и за това всяка седмица чакам, когато си готова, но ти си много експедитивна и си ни разглезила! Искрени са благодарностите ми за труда ти!

# 669
Черпя ви виртуално, аз днес имам рожден ден!
Скрит текст:

Честити да са и всички именици!
Birthday Честита да си! Нека имаш само хубави моменти, късмет и здраве!

# 670
alice_ in_ wonderland1, като те прочетох ми стана весело, че се сетих за един виц Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:

Много е хубав Илхан. Хеле в тази серия пък хептен Heart Eyes Личи му, и че е минал школовка по най-известните модни подиуми.

И Бурджу Heart

# 671
Animal BeeЗдравейте! Така се радвам като видя толкова непрочетени постове..Като малко дете..Най се радвам,че има превод,защото Еванджелин е отделила от личното си време,за да може да гледаме на български..Flowers Hibiscus Да си жива и здрава ,ей на - на този свят ден ти пожелавам и щастие и обич,такава каквато я има в сериалите,е, засега не в нашия,ама...Благодаря!

Честит рожден ден, Верми! Здраве и късмет, другото само с него ще дойде...И благодаря, че ни събра тук..
Скрит текст:
Честито и ако има именици!

Днес са имали съвместни снимки..
И една снимка от преди серията,но не успях да я кача тогава....

Хубава вечер! Няма фраг...Аз започвам да гледам..

# 672
  • тук, на мястото си
Еванжелин,  благодаря от сърце за превода! 

Не ми хареса серията, много мудно беше всичко. И повтаряме пак едно и също, и пак се сърдим. Честно да си кажа Озан и Чала повече си приличат като двойка. А тоя Чинар направо си е дърво. Лальо, баща му ще му казва какво да прави. Еко и Елиф що им трябва женене, направо да се пенсионират,  Муса и Зейно и те за 5 години успели пръстен да сложат.  Всички са едни и същи,  само Чала с перука. Като гледах Есра и се чудих коя ще заспи първа - тя или аз. Пиша имената на героите защото ми се струва, че артистите са малко неподготвени точно за такъв вариант  и все още не са влезнали в роля.
Дано малко пооправят нещата, да стане раздвижване, да се събудим.

# 673
Честито на всички на патерица рожденни и именни дни...
Ядосвам се на Озан ,но го и разбирам разярен и ядосан от всичко е той както го казваме - мъжка гордост сега и за детето ще има да прави панаири като цяло.

# 674
Със сигурност ще има панаири около детето и Озан ще е напълно прав, аз, въпреки че съм жена, не намирам оправдание за постъпката на Есра, може да е всичко, но да лъже за бащата на детето ми идва в повече. Ох, толкова калпави са ни и двамата ГГ, че нямам думи, не мога да застана на страната нито на единия, нито на другия. Образите и на двамата са доста егоистични. Но пък химията на ЕсЗан е безспорна.
Сега относно и наградите. За актьор нямам претенции, Айтач направи добра роля в Игра на съдбата, на Илхан не му се отдава да е комичен герой, а и не е имало такива сцени с него кой знае колко, Озан винаги си е бил сериозен. Но ще ме извиняват... Бурджу е на светлинни години пред Айча и Ханде (за нея да не отварям дума,че ми е толкова бездарна, че нямам думи, дори гласът и ми е противен, съжалявам, ако има нейни фенки в темата), и в комедията, и в драмата. За сериал отново няма какво да кажа, нашият не е свършил още така, че няма драма.

Общи условия

Активация на акаунт