Любов, логика, отмъщение (Aşk Mantık İntikam) с Бурджу Йозберк и Илхан Шен Тема 1

• 57 612
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Със сигурност ще има панаири около детето и Озан ще е напълно прав, аз, въпреки че съм жена, не намирам оправдание за постъпката на Есра, може да е всичко, но да лъже за бащата на детето ми идва в повече. Ох, толкова калпави са ни и двамата ГГ, че нямам думи, не мога да застана на страната нито на единия, нито на другия. Образите и на двамата са доста егоистични. Но пък химията на ЕсЗан е безспорна.
Сега относно и наградите. За актьор нямам претенции, Айтач направи добра роля в Игра на съдбата, на Илхан не му се отдава да е комичен герой, а и не е имало такива сцени с него кой знае колко, Озан винаги си е бил сериозен. Но ще ме извиняват... Бурджу е на светлинни години пред Айча и Ханде (за нея да не отварям дума,че ми е толкова бездарна, че нямам думи, дори гласът и ми е противен, съжалявам, ако има нейни фенки в темата), и в комедията, и в драмата. За сериал отново няма какво да кажа, нашият не е свършил още така, че няма драма.

Абсолютно,аз съм на същото мнение.Може Есра да е страдала,но няма оправдание за постъпката си.Нямала е право да отдели детето от Озан.И много ме издразни един неин израз от последния епизод - "Аз съм майка му.Ти кой си?"Просто отвратително беше поведението й и след това уж веднага си спомни нещо,което да я оправдае.Стана ми жал и за нея,защото си е прекарала бременността сама,но и тя самата си е виновна за това.

Наистина Илхан не беше комедиен образ,а и аз харесвам Айтач,приятно и талантливо момче.Поздравявам го за което.А Бурджу наистина беше силно дискриминирана - та тя е участвала в много комедии и се справя страхотно.Мисля,че тя трябваше да спечели.Колкото до Ханде - на 100% съм съгласна с теб,аз също не мисля,че е талантлива.Аз имам и забележка към двойка на годината - Една и Серкан.Не мога да разбера някои какво толкова им харесват на тези хора,че за втора поредна година дават тази награда на хора,които лично според мен нямат химия,че и за някакъв остарял сериал.ЕсЗан са най-добрата двойка тази година и те заслужаваха наградата,но дай да раздаваме нагласено награди...Както и да е,за мен във всички категории нашият сериал е най-добър!

# 676
Еда и Серкан си имат голяма аудитория, за химия не знам, ама те нали пък са заедно в живота, та сигурно си я имат и на екрана.

# 677
  • някъде из Врачанско
Илхан сложи снимки и с двете деца, но традиционната черно бяла с бяло сърце е тази с Бурджу и Емир Heart

Сега си мисля този новия да не е съперник на Озан за Чала. Де тоз късмет Joy

Здравейте, не съм писала в темата, но ви чета и гледам с голямо желание сериала, понякога една серия я пускам по няколко пъти.
В главата си понякога пиша и сценарии за предстоящата серия, сега мисля, че новия таен противник и саботьор на сайта им и фирмата им може би е син на бащата на Озан от втори брак или може би е бизнес конкурент от Лондон, видял, срещнал и се влюбил в Есра. Е оттук ще светкат пламъци, огньове ще горят и хвърчат -ревност от Озан, от Чънар и вулкани ще изригват.Все ми се иска да се яви някой богат, красив, харизматичен и отчаяно влюбен в Есра и да има още серии, пълнеж с битки между тези хубави млади мъже.Есра заслужава още повече да се бият за нея.....ревността движи света, понякога открития, подобрения, новости са родени от ревност и отчаяно желание да си пръв и велик.
Еванджелин, моля те когато можеш, поясни ми какво значат тези бели сърца в инстаграм, защо не са червени.Там използват много символи, но защо Илхан не слага три четири червени сърца.Разбирам,че можете да намерите и преведете много информация, но защо те не правят лайфчета, или може би аз не съм попадала на техни включвания на живо с феновете им, в началото някъде около 10 или по-малка серия имаше едно включване и край. Интересно ми е защо Бурджу и Илхан вече не се появяват на живо с чат с феновете си.Дали имат някакво раздалечаване и  всеки сам да се грижи за рекламата си, или има нещо друго.
Еванджелин, благодаря ви за всеотдайността ви да превеждате сериала, бъдете здрава, усмихната ,много щастлива и да получавате само добри и хубави чудеса от живота!

# 678
Аз белите сърца ги свързвам с чистота, доброта. Останала съм с впечатление, че Бурджу и Илхан се уважават много и има чисто приятелски чувства между тях. А за лайфовете, по принцип не е практика да се пускат лайфове, само от Вратата го правеха, за да поддържат интерес, а тук няма нужда, понеже рейтинга си е добър и стабилен.

# 679
Привет, според мен няма нужда   сценаристите да прибавят  нови съперници, Чинар все още е налице......Въпреки, че  Озан е сърдит  и гневен на Есра  ще  се окаже, че точно тя ще му помогне да спасят фирмата и бизнеса . Това ще ги сближи отново.. Да увеличават любовните триъгълници на четириъгълници едва ли ще е много интересно. Трудно е да предугадим поредната бъркотия... На мен много ми се  иска Илхан и Бурджу да са се влюбили по време на снимките. Така красиво се гушкат и целуват.... Толкова много си подхождат... В очакване на фрагмана. . Приятен следобед и хубава вечер на всички!

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 16:20 от Spaste

# 680
Илхан сложи снимки и с двете деца, но традиционната черно бяла с бяло сърце е тази с Бурджу и Емир Heart

Сега си мисля този новия да не е съперник на Озан за Чала. Де тоз късмет Joy

Здравейте, не съм писала в темата, но ви чета и гледам с голямо желание сериала, понякога една серия я пускам по няколко пъти.
В главата си понякога пиша и сценарии за предстоящата серия, сега мисля, че новия таен противник и саботьор на сайта им и фирмата им може би е син на бащата на Озан от втори брак или може би е бизнес конкурент от Лондон, видял, срещнал и се влюбил в Есра. Е оттук ще светкат пламъци, огньове ще горят и хвърчат -ревност от Озан, от Чънар и вулкани ще изригват.Все ми се иска да се яви някой богат, красив, харизматичен и отчаяно влюбен в Есра и да има още серии, пълнеж с битки между тези хубави млади мъже.Есра заслужава още повече да се бият за нея.....ревността движи света, понякога открития, подобрения, новости са родени от ревност и отчаяно желание да си пръв и велик.
Еванджелин, моля те когато можеш, поясни ми какво значат тези бели сърца в инстаграм, защо не са червени.Там използват много символи, но защо Илхан не слага три четири червени сърца.Разбирам,че можете да намерите и преведете много информация, но защо те не правят лайфчета, или може би аз не съм попадала на техни включвания на живо с феновете им, в началото някъде около 10 или по-малка серия имаше едно включване и край. Интересно ми е защо Бурджу и Илхан вече не се появяват на живо с чат с феновете си.Дали имат някакво раздалечаване и  всеки сам да се грижи за рекламата си, или има нещо друго.
Еванджелин, благодаря ви за всеотдайността ви да превеждате сериала, бъдете здрава, усмихната ,много щастлива и да получавате само добри и хубави чудеса от живота!

Здравей,първо ДОБРЕ ДОШЛА В ТЕМАТА!❤️Надявам се да се присъединиш към нас и да си изказваш и ти мнението.

Относно сериала - аз също бях чела някъде,че новият е син на бащата на Озан от втория му брак,така че най-вероятно е така.Той сигурно изпитва ревност към Озан,защото баща му го е свързвал с другото си семейство и не се е грижил пълноценно за него,поне аз така си го обяснявам.Колкото до чувствата му към Есра - аз мисля,че това са силно преекспонирани слухове.В представянето му пише само че ще е конкурент на Озан,някой някъде си е помисли,че е заради Есра и вече тръгнаха слуховете.На мен не ми се вярва да е така,поне на този етап,защото иначе не виждам как ще продължат участието на Чънар,все пак на него това му е основната роля в сериала - единия катет на триъгълника.Относно богат и красив - със сигурност е такъв.Аз мисля,че може и баща им да се появи и тогава да удължат събитията и така Есра и Озан да се сближат.Ако е така,а най-вероятно така ще е,ще има още над 10 серии,а според мен това ще е прекалено много.

Бялото сърце е символ на чистота,положителни мисли и доброта.

Относно лайфовете - същото,което Верми каза.А Илхан и Бурджу имат добри отношения.

Аз също се надявам да се съберат и в живота,ще си е цяло изхабяване на тази химия,ако не го направят.Доколкото знам Илхан има приятелка,но нямам представа дали още са заедно.Или не се афишират,защото феновете бяха разочаровани,че с Бурджу не са заедно,или вече не са.

А Бурджу досега е имала сериозна връзка само с Алперен Дуймаз и само в него казва,че се е влюбвала истински.Илхан също е представял само тази приятелка пред всички,но не се знае дали не е само пиар ход.В едно блиц интервю Бурджу се отдалечава нервна,когато я питат има ли нещо между нея и Илхан.Но и това може да е само ход за повишаване на интереса.Все пак ПНВМ заради тези стратегии изкара половината си епизоди.Ще ми се да не е така,защото сериалът е хубав и според мен няма нужда от жълтини,за да продължи.Наскоро смятах рейтинга на епизодите дотук - средно 5.5 процента в основната група,което е чудесно.А и мисля,че и занапред ще е добър.Не понасям такива жълти ходове за поддържане на интереса,така че когато рейтингът спадне под 3 процента и почнат жълтините,аз ще спра да го следя!!!

# 681
# 682
Много подвеждащ трейлър, раздвоих се. Хем се радвам на ЕсЗан, хем ми е тъпо за Чънар, все още не съм го намразила. Есра го ползва, когато и е удобно, като не и е изгодно го гони....

# 683
Чинар сам уверяваше Есра, че само иска да е до нея, че не очаква нищо. Даже съвсем умишлено , за да слуша и Есра, остави телефона си на високоговорител докато говореше със сестра си. Чак тогава след като се разбра, че Озан подготвя детска стая и другите щастливи подробности, Есра склони да приеме подкрепата на Чинар, че даже и да се омъжи, с условието че ще се разведат веднага..... Напомни му  и когато се върнаха в Истанбул, че договорките им бяха други...

# 684
Кратко резюме на трейлъра:
Атлас се е загубил,Озан го намира,след това се прибират тримата с Есра,а Чънар ги чака.Нервира се,когато вижда красивата гледка и заплашва Озан да стои далеч от сина му,жена му и семейството му(и трите понятия са силно преувеличени),а Озан му казва,че не е каквото си мисли.След това Есра се опитва да му обясни,но той казва,че когато Озан го е нямало,той е бил до нея.Тогава тя го контрира с думите " Не съм те молила за нищо и ти нищо не можеш да ми кажеш!",за което я поздравявам.

За пръв път от 2 епизода насам Есра ще ми напълни душата като постави избухливия на мястото му.Досега четох коментари и хората са на моето мнение,което повтарям от много време - че Чънар е луд и има проблеми с нервите.Абсолютно вярно.Баща им е спокоен човек,а тези двамата големи истерици.Щях да кажа,че на майка си са се метнали,но тя беше всичко друго,но не и луда,а тези...Впрочем,героинята на майка им някак остана недовършена за мен много се дразня така,когато някой се включи само за специални участие,за да направи интрига и после се махне.Тъкмо се свикне с него и хоп...изчезне!

# 685
Аз пак изхождам от реалността, няма как да се вкарам в тази схема, ако някой ми се е обяснил в любов преди това, тук Есра сглупи и не знам какво е очаквала, както не знаех какво очаква Озан като предложи на Чаала.

# 686
Привет и от мен,
Аз този път ще гледам да не се настройвам за нищо, защото трейлърите са много подвеждащи.
Обаче цялото това крещене започва да ми идва до гуша. Всеки крещи като ненормален - Чала, Озан, Чънар. Ужас. И толкова много агресия има. Не знам какво си мислят че показват СЦ. Това е нещо,което от самото начало ме дразни и в тримата изброени горе, Есра май най-малко вика. А Мелиса ме дразни най-много.

Още нещо си мислех тези дни, но пропуснах да напиша. Ариф бей разбра, че Озан не е баща на внучката му, но още не е разбрал, че внук му е син на Озан, а не на Чънар, респективно не му е внук. Дали ще оцелее след тази вест, когато й дойде времето?

И още веднъж ще кажа, много глупаво завъртян сценарий. На двете деца и на няколко възрастни направо ще им разкажат играта. Дори Чънар, който е напълно наясно със ситуацията, и съвсем доброволно (с кой акъл???) се натресе, ще му е адски кофти да се раздели с Атлас. Същата е ситуацията и с Озан и малката Еля. Той загуби любимата си жена заради този брак и това дете, но не мога да си кривя душата - страхотен татко е. Той също не заслужава подобно нещо. Но е в по-лоша ситуация от Чънар, защото не знае нищо, а накрая ще е загубил най-много (ако му вземат детето).
Единствено Чала, която забърка цялата каша, винаги излиза суха от водата, и не й дреме за нищо и никой.
За разлика от изказани по-напред мнения аз съм привърженик на качествено съдържание, па макар и събрано в малко епизоди. Отново не стана на мойта.
Този път няма да пропусна да кажа Добре дошли на новите момичета. Споделяйте смело, много е хубаво да има живот в темата.
Докато си напиша фермана и виждам, че вече сте споделили част от нещата, които си мисля. Имаме сходни възприятия за доста неща с горните мнения.

Дани1, актрисата, която игра майката на близнаците участва в друг много добър сериал - Присъда. Не знам дали ролята е била така замислена, или се е наложило да я изпратят набързо заради другия сериал. По-скоро второто си мисля. Съгласна съм с мнението ти тук.
Като цяло ми се струва, че сценария се пише буквално на коляно - серия за серия. А това никога не е добре. Не и за зрителите.

# 687

Момичета,обяснете ми тази красота!❤️
Коментарът под снимката беше - "Всеки път,когато чуе детето да нарича Чънар татко,частица от сърцето му се къса,осъзнавайки,че не го казва на него!😭

Кога ли Озан ще разбере,че Атлас е негов син?Предполагам още няколко епизода няма да е.

# 688
Мда, Дани, така е. И на Есра и стана гадно от тази ситуация. Есра пък я свива сърцето като гледа Озан да се грижи за дъщеричката си. Ама сами си го докараха. Твърдоглави инати.
Аз продължавам да се чудя следното: Озан каза на Муса (това още преди Есра да замине), че ще се разведе с Чала и ще си гледа детето, и ще бъде щастлив с Есра. Есра при договорката с Чънар каза, че ще сключат брак и скоро след това ще се разведат. (Или бяха думи на Чънар, не помня). Чуденката ми е защо и двамата са още женени.
И тези близнаци са направо садисти.

# 689
Мъж като Озан ,Чънар ,Ариф бей ,Еко -при все ,че харесвам играта на актьора / РуХуМ изобщо не искам да ги срещам в живота си , а камо  ли за нещо много по-сериозно  ...а за Мерт в ъ о б щ е ......
Единствен МУСА за сега е нормално държащ се и все го  отнася горкия .

Надеждата ми беше донякъде в Ариф бей след репликата ...."Какви деца  съм  отгледал ?!?!" -но да тук .........

Чаала има нова мисия сега ....Атлас е син на  Озан ........айдее ,време е за ново ДНК  и  заспалия Озан  отново ще е за  носа .............

Д О Б Р О    У Т Р О !!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт