Сега относно и наградите. За актьор нямам претенции, Айтач направи добра роля в Игра на съдбата, на Илхан не му се отдава да е комичен герой, а и не е имало такива сцени с него кой знае колко, Озан винаги си е бил сериозен. Но ще ме извиняват... Бурджу е на светлинни години пред Айча и Ханде (за нея да не отварям дума,че ми е толкова бездарна, че нямам думи, дори гласът и ми е противен, съжалявам, ако има нейни фенки в темата), и в комедията, и в драмата. За сериал отново няма какво да кажа, нашият не е свършил още така, че няма драма.
Абсолютно,аз съм на същото мнение.Може Есра да е страдала,но няма оправдание за постъпката си.Нямала е право да отдели детето от Озан.И много ме издразни един неин израз от последния епизод - "Аз съм майка му.Ти кой си?"Просто отвратително беше поведението й и след това уж веднага си спомни нещо,което да я оправдае.Стана ми жал и за нея,защото си е прекарала бременността сама,но и тя самата си е виновна за това.
Наистина Илхан не беше комедиен образ,а и аз харесвам Айтач,приятно и талантливо момче.Поздравявам го за което.А Бурджу наистина беше силно дискриминирана - та тя е участвала в много комедии и се справя страхотно.Мисля,че тя трябваше да спечели.Колкото до Ханде - на 100% съм съгласна с теб,аз също не мисля,че е талантлива.Аз имам и забележка към двойка на годината - Една и Серкан.Не мога да разбера някои какво толкова им харесват на тези хора,че за втора поредна година дават тази награда на хора,които лично според мен нямат химия,че и за някакъв остарял сериал.ЕсЗан са най-добрата двойка тази година и те заслужаваха наградата,но дай да раздаваме нагласено награди...Както и да е,за мен във всички категории нашият сериал е най-добър!