Бу акшаааам идва с товарния
Привет 
Сцената, където се срещнаха тя и Чънар с младоженците, изпепеляващият й поглед въху халката на Озан, и неговото виновно изражение - безценно. Така както фучеше в 11 епизод и троши чаши, сега е по-нисък и от тревата. А как се тюхкаше в кабинета и пред Муса. Такова влияние може да има само бившата ти жена, в която си до болка влюбен. Шамарът - прекрасно изигран, както и избухването на Есра. Бурджу така изкрещя "аз теб какво ще те слушам".
позеленя от яд, а тоолкова дразнеше с това колко са щастливи, обичат се, ще се местят в нова къща
Любимата ми сцена не е шамарът, а когато излязоха от ресторанта и Озан вървя след Есра на пътя, настоявайки че ще я закара до тях. Тя много хубаво му каза, че всичко е приключило от момента, когато той не й повярва и в гнева си предложи брак на друга. Ноо след дъжд качулка, Озане. 
Харесват ми Еко и Елиф - не напрягат, при тях става от самосебе си. Тя умната взе, че хлътна по кварталния глупчо. Клише, но сладко
. До онзи ден - да върви да прави каквото ще, днес - ти няма да заминаваш. Смях в залата
А Чънар и Чаала - ох там не искам да говоря. Просто не ги харесвам, разглезени.
самодоволната усмивка на Озан казва всичко
Ще чакаме до другия Петък. 
- много се радвам, че успяхме да се задържим със същия рейтинг. А на хоризонта има нов сериал и два стари се завърнаха. Червената стая трошеше рейтинги преди. Може би на хората им омръзнаха психарските драми, кой знае
Но това е много добре. Дано да продължим така

Благодаря за превода.
и аз мисля, че Чала и противната й майка са я заплашили нещо. Есра не би тръгнала да го гони, освен за да го защити (или евентуално да предпази себе си). И като знае, че той няма да се откаже от нея ще го излъже, че има чувства към Чънар. Офффф бе.

Препоръчани теми