Любов, логика, отмъщение (Aşk Mantık İntikam) с Бурджу Йозберк и Илхан Шен Тема 1

• 58 981
  • 746
  •   1
Отговори
# 120

Бу акшаааам идва с товарния

# 121
Heart ExlПривет Hug

Аз да ви сложа промото за новия сезон на FOX, нашите са 1:10 и 1:40. Хубави са Heart Eyes

П.С. - по-късно ще си допълня поста с мнението за снощната серия.

По повод епизода снощи - уу много ми хареса. Борбената Есра,  която не се хвърли в обятията на Озан в първата секунда и извиненията му. Жена, която е преживяла доста и въпреки това е здраво стъпила на земята, с трезвен поглед на ситуацията. И как го накара буквално да бяга след нея като кученце Smirk Сцената, където се срещнаха тя и Чънар с младоженците, изпепеляващият й поглед въху халката на Озан, и неговото виновно изражение - безценно. Така както фучеше в 11 епизод и троши чаши, сега е по-нисък и от тревата. А как се тюхкаше в кабинета и пред Муса. Такова влияние може да има само бившата ти жена, в която си до болка влюбен. Шамарът - прекрасно изигран, както и избухването на Есра. Бурджу така изкрещя "аз теб какво ще те слушам". Scream
Озан е просто потресаващо объркан и нито знае какво прави, нито какво мисли. Действа първосигнално и последствията ето ги - Чаалата буквално го изнуди да се оженят. И сега да си я търпи, защото много му знаеше човката. Като казах, че не е мръднал от раздялата - ами пълен дечко, иначе шеф на компания. Единственото, което направи беше, че показа на русата фръцла, че няма да им се получи "бракът-розова приказка". Пълен фарс. И добре, че й го каза очи в очи, тя да не си прави илюзии. Много нагло му държа сметка как избухнал срещу Чънар и за какво конкретно се притеснявал. И на гласуването не го подкрепи - а уж нали вече са семейство, очаква се да е на негова страна, а не да прави напук като брат си. Очаквам до 3-4 епизода да е отворила хапчетата за нерви. И за капак Есра я постави на място Trollface позеленя от яд, а тоолкова дразнеше с това колко са щастливи, обичат се, ще се местят в нова къща Smiling Imp Любимата ми сцена не е шамарът, а когато излязоха от ресторанта и Озан вървя след Есра на пътя, настоявайки че ще я закара до тях. Тя много хубаво му каза, че всичко е приключило от момента, когато той не й повярва и в гнева си предложи брак на друга. Ноо след дъжд качулка, Озане. Trollface
Пролича си колко силен характер е Есра, въпреки че й е трудно да се държи около него, а той - слабохарактерен.
Майката на близнаците - голямата руса кокошка само допълнително ще обърка нещата. Защото ще пълни главите на и без това самовлюбените си деца с глупости как да не се отказват от любовта си. И гледайте още - поне 10 епизода дразги. Rolling Eyes  Харесват ми Еко и Елиф - не напрягат, при тях става от самосебе си. Тя умната взе, че хлътна по кварталния глупчо. Клише, но сладко Animal Paw Prints
Подкрепям Озан да се бори за любовта си, но и да поумнее, както и да се научи да слуша - не би било излишно. Иначе смятам, че прекараното време в Анталия с Есра ще ги сближи, и тя ще му прости рано или късно. Особено, като цъфна пред тях посред нощ и й забрани да пътува Laughing. До онзи ден - да върви да прави каквото ще, днес - ти няма да заминаваш. Смях в залата Joy А Чънар и Чаала - ох там не искам да говоря. Просто не ги харесвам, разглезени. No Mouth
Краят на серията - ТОП Heart Eyes самодоволната усмивка на Озан  казва всичко Joy Ще чакаме до другия Петък. Heart

И последно Joy - много се радвам, че успяхме да се задържим със същия рейтинг. А на хоризонта има нов сериал и два стари се завърнаха. Червената стая трошеше рейтинги преди. Може би на хората им омръзнаха психарските драми, кой знае Thinking Но това е много добре. Дано да продължим така Animal Paw Prints Hands Raised Hands

Последна редакция: нд, 19 сеп 2021, 00:49 от ani_zh

# 122
# 123

Много свежо и китно промо аз докато правех на кадрото на Имкянсъзите бях си решила да пусна на нашите хора ама Пети както винаги като стрела благодаря ти за чок красотите къзъм!

# 124
Вай бе, много са красиви! 😍💥

# 125
Привет  Hug
Благодаря за всичко споделено Flowers Hibiscus
13 серия с руски суб.
Приятно гледане Blush  

https://vk.com/feed?z=video-184743567_456239497%2F9637c90c784e85 … _-115588073_23286

# 126

- фрагманът за 14 епизод

Smirk

Връщам си думите назад .. Есра говори пълни глупости Expressionless

# 127

- фрагманът за 14 епизод

Smirk

Връщам си думите назад .. Есра говори пълни глупости Expressionless

Майкоо като видях Чинио и Озьо се сетих за Дженк и Недим в ЗИ е така се биеха за Джема...
Ужас пълен!
Аз мисля,че Чаплата е заплашила Есра с нещо и тя ще тича към Чинио нямам друго обяснение ,но Озан заслужава да страда малко не ,че не е страдал години наред ,но това е отделна тема все още съм султанка.

# 128
Превода на 13 еп с български субтитри. С благодарност към Еванджелин. 🌹
https://m.ok.ru/video/2572035361476?__dp=y

# 129
Превода на 13 еп с български субтитри. С благодарност към Еванджелин. 🌹
https://m.ok.ru/video/2572035361476?__dp=y

Благодаря на Еванджелин за превода Flowers Bouquet

# 130
Еванджелин, Flowers Hibiscus Благодаря за превода.
Vermilion, благодаря за линка Flowers Hibiscus
Диди, Kissing Heart и аз мисля, че Чала и противната й майка са я заплашили нещо. Есра не би тръгнала да го гони, освен за да го защити (или евентуално да предпази себе си). И като знае, че той няма да се откаже от нея ще го излъже, че има чувства към Чънар. Офффф бе.ScreamScreamScream
За съжаление май не съм гледала още сериал (не че съм гледала кой знае колко сериали), в който главните да си споделят важните неща и да се борят здаедно, и това все още ме дразни. Явно това им е любимия похват на сценаристите.
Не ми се иска да потъват в дълбоки драми, но реално ако трябва да продължат до към коледа има твърде много епизоди за запълване. Лошото е, че драмите едва започват, и ще набират все повече рейтинг през следващите седмици. Хич не ми се иска да увиснем с недомислен финал. Още ме хваща яд като се сетя за ЗИ. RageImpUnamused

Последна редакция: нд, 19 сеп 2021, 17:32 от blue`

# 131
В промото иначе са много сладки Мелиса и Бурак за нашите да не говоря.
Бурак ми е голяма слабост от един друг сериал 4N1K който започна от една книжка на Уатпад и там играеше нещастно влюбен.Доста исках Япрак и Баръш ето едно клипченце и една сцена на Баръш и Япрак.

Каква е тая моя любов към вторите момчета богу не знам?
Има и два филма мисля,че заснеха и трета част ,но не съм сигурна.

В Бараж също игра доста добре той от малък е по екраните дори в Дисни Ченъл е работил така,че нямам какво да кажа порасна ми момчето пред очите а той май ми беше набор до колкото си спомням.
Илхан пък на който много възлагам заради таланта който носи тук с нищо не ме очарова нищо ново не виждам от него ,но той си е прекрасен аз го харесвам и начина му на изразяване е на ниво все пак е живял в Италия и в чужбина тези неща си дават резултат в поведението.
Бубка от години я знам ,но най-голяма слабост ми стана като играха с Чаалар Ертурул който много обичам също
Мелиса е голяма сладурана и много я харесвам и нея.

И едни прекрасни ЕсЗан. Много ме яд ,че харчат потенциала на тия двамата наистина.

В оригинала Озан губи цялата фирма в името на Есра и парите си чудя се дали тук ще стане така?

# 132
Благодаря за превода на Еви! ❤️

Докато се чудех какво да гледам тази вечер и ЛЛО измести всичките ми  варианти. 😀

# 133
Изгледах и аз епизода. Няма да се разминем с клишетата видя се вече. Дано да не затлачат много нещата. Иначе ЕсЗан са си Nature Fire

# 134
Хареса ми епизодът.
Дали, защото беше на бг, дали, защото имаше сравнително малко махала (мене двете свати ужасно ме дразнят), дали заради мъките Озанови... 😀
Даже не ми стигна, че нали сме дресирани за  по 2- 3 часови епизоди. 😀
Някой спомена, че се дразни на Есра, но аз я разбирам.
Вярно, че не иска да го изслуша, ама и то какво да му слушаш оправданията.
Гледам в следващия епизод обаче разтопяване на ледовете, а не ми се искаше още, 2 епизода мъки ми е малко. 😀
Интересно ми е с какво са заплашили Есра, че се отказва от Озан, имате ли някакви предположения, може би нещо забравям от първите епизоди?

Общи условия

Активация на акаунт