Любов, логика, отмъщение (Aşk Mantık İntikam) с Бурджу Йозберк и Илхан Шен Тема 1

• 59 007
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Привет Hug

Идвам моментално да изкажа възмущението си Rage Чънар изнаглява в следващия епизод. Стана ми жал за Озан, нервен срив щеше да получи, като ги гледаше. Чаала .. ах отвратителна е. Ноо само да я разкрият как изневери на Озан и е изнудвала Есра. С удоволствие ще гледам как се къса от рев и я гонят Smiling Imp Няма спокойствие ..

# 166
Привет Hug

Идвам моментално да изкажа възмущението си Rage Чънар изнаглява в следващия епизод. Стана ми жал за Озан, нервен срив щеше да получи, като ги гледаше. Чаала .. ах отвратителна е. Ноо само да я разкрият как изневери на Озан и е изнудвала Есра. С удоволствие ще гледам как се къса от рев и я гонят Smiling Imp Няма спокойствие ..
Здравейте и от мен Flowers Hibiscus
Ох... И аз така. Голяма мръсница е наистина тази. Нямам търпение да я разкрият публично какви ги върши. Муса и Зейно ще са добрите духчета тук. Но докато това стане ще минат няколко епизода, а преди това сигурно ще имаме друго дизи клише - Чала хамиле. Искам да й видя физиономията на Чала като разбере, че Озан си е прехвърлил всичко на Есра и се развежда с нея (дано го направят така де). Надявам се Озан да не се хване на тези игри, но както казват "Любовта прави най-точните наблюдения и най-грешните изводи". Сега ако Есра го види преди да отговори на Чънар и реши да излъже убедително, нищо чудно че отиде да се дави, пардон свестява в тоалетната момчето Stuck Out Tongue Winking Eye
Бях на кантар за Чънар, все се опитвах да го оправдавам, защото харесва Есра и се опитва да се държи добре с нея, но е същия гад като сестра си и майка им. И тримата действат по един и същи мръсен начин. И продължавам да си мисля, че причина за поведението му не е само Есра, тя му е по-скоро оправдание за самия него, да си върши гадостите с чиста съвест.
А Зюмрют милата какъв автогол си вкара, нямам търпение и нейната физиономия да видя като арестуват и Елифчето. Големи са скици с Еко.
Продължавам да се възмущавам колко са кратки тези серии. Като съм свикнала на другите дизита по 2 часа, 2.30, сега тези 1.40 ми е все едно само половин серия съм гледала.

# 167
Защо ли си мисля,че Чаплата ще забременее и ще препише детето на Озан да го изнудва по някакъв начин.
Чънар още не ме ядосва толкова не знам защо ,но не ме вбесява.Ама сестра му тая красотница ми иде и хакна един между очите то бива безкруполност бива простащина ама на нищо не прилича.
Озан и той нагъл за мен женен е за друга пък се натяга на Есра и вика да го чака айде бе? От къв зор ще те чака? Много хубаво го подреди Есра густо ми става не ме е жал грам затова което ще види защото той сам си пожела да се случи така ако не беше се женил за Чаала нямаше да се случи нищо от това по този начин поднесе Есра на тепсия на Чънар.Бил съсипан и не можел да дойдел на себе си ти да видиш....
Все пак искрено се надявам алъка Озан да не се хване на тия детински номера,че обича Чънар и тн ,че просто тупаника му е малко дето му метна Чънар. На Илхан съпругите му все му изневеряват по сериалите чак жал да ти стане и Фатош отиде при Боз докато беше женена за Неджо в Рамо сега и Чаплата се натиска с бившия.

# 168
Не съм гледала още новата серия, но още от старата Чала много ме напряга. То бива да со сляп и глух, но Озан хич ли не се усети тази какъв капан му крои? Майка и същата като нея, вместо да желае детето и да не живее в измислена любов я тласка още повече към въздушни кули. Чънар още не ми е анти, но доколко разбрах се е проявил в новия епизод. Озан сам си забърка кашата и ще трябва бая време, за да оправи нещата.

# 169
Добро утро, момичета!
Все още не съм видяла нещо,което да ме накара да се ядосам на Чънар. Момчето преценя доста реално нещата и не прави мръсни номера. Засега. Всичко което казва е вярно. Има право да се бори за любовта си, все пак Есра е свободна жена.
Честно казано, Озан ме нервира повече със самоувереността си. Наистина поставя Есра в трудно положение.
Хади, холан!

# 170
Еванджелин, мен всъщност ме дразни поведението и действията на Чънар във фирмата. И в това отношение смятам, че Озан е прав, Чънар си беше лигльо и развей прах, а за два дни взе да се изживява като директор, и да коли, беси, стартира и спира проекти без да каже на никого. Иначе за другото - да, вярна му е преценката за повечето неща, а Озан си е за бой с всички глупости дето ги направи. И точно заради отношението към Есра бях на кантар. Просто не смятам, че съсипвайки фирмата, ще спечели уважението или любова на Есра (още повече след всичко, което тя е загубила заради тази фирма). Пък за претенциите на Озан с това "ще ме чакаш" и другите представления от епизода (и предишните) няма и да пиша даже, че още ми е симпатичен въпреки всичко. На всичките дивотии дето ги натвори, още си искам да се съберат накрая, все пак е сериал.

# 171
Озан си е за бой от всякъде. Заради Чала и да не я излага подписа брака, но заради Есра и всичко, което разбра не постъпи правилно и както трябва. Разбира се, че няма да го чака и ще направи всичко възможно да не е покрай него. Каквото и да направи той е женен мъж, който се държи като разглезено дете.

# 172
Flowers Hibiscus
И аз да се разпиша.
То бива фирма, ама чак пък толкова...
Щом Озанчо толкова обича Есра да се жертва.Стига е обяснявал, че тази работа и фирмата е било заради нея.Работил е за бащата на Чънар и Чаала и сега си мисли, че нещо е направил.И това се доказва със зависимостта му Чаала. За Чънар смятам, че той подсъзнателно иска да превземе сърцето на Есра и да помогне на сестра си.А и да се докаже, че това, което Озан е имал и е постигнал и той го може.Иска ми се да гледам това, но знам, че ще забави или няма да се случи.

Да вземат да си работят двамата и това е.

# 173
Ивман, доколкото аз разбрах (дано не греша, но като имам време някой ден ще погледна пак) фирмата Озан я е създал в деня на сватбата им с Есра (а след раздялата им пише датата на развода за начало). Идеята си е негова за приложението, но Чънар е разказал за идеята на баща си, а Чала го е подкрепила, и така баща им инвестира в него, като му дава възможност да го реализира. Затова и той е управител на фирмата, те са му партньори. Чънар е ясно, че иска да се докаже, но то не става с правене на инат и без мисъл. Аз лично не виждам защо трябва да губи всичко, за което е работил, и заради което загуби любимата и бебето си. Но наистина ще ми хареса да се откъсне от сем. Йълмаз и да започнат с Есра двамата на чисто. Ама дали ще стане?

# 174
Виждам, че всички сме се понапрегнали малко от последните епизоди, затова оставям един линк с нещо интересно и забавно, дано ви развесели и вас.
P.S. Мислех, че само аз съм забелязала лекото попиване от страна на Есра 😁

https://www.instagram.com/p/CUNZPu6IPtn/?utm_medium=copy_link

# 175
Малко ми идват повече тия драми, в началото беше по-забавно и лежерно.

# 176
За първи път нямам желание да гледам с превод Cry

# 177
Здравейте, момичета,
има преведен епизод
https://ok.ru/video/2590431054532
https://disk.yandex.ru/i/jPUCxVKYqY0f5A
https://cloud.mail.ru/public/59Zp/FUvpK8J5Z

Еванджелин, Kissing Heart огромно благодаря за труда ти! Flowers HibiscusHeartFlowers Hibiscus

Това е от наградите тази вечер, май "Златен обектив" се казват

Не следя наградите, но видях в инста, че Бурджу и Илхан са спечелили наградите за най-добра актриса, най-добър актьор и ЛЛО е взел награда за най-добра романтична комедия /комедиен сериал (то напоследък комедията се поизгуби, но...) Дано не са ме подвели

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 22:01 от blue`

# 178
Да са им честити наградите, заслужени са Heart
За Бурджу е поредна, за Илхан първа Heart Eyes

От сторито на Илхан

Моята талантлива е написал Heart Eyes

Взехме наградите за комедия, сега чакаме за драма Stuck Out Tongue Winking Eye

# 179
Да са им честити наградите, заслужени са Heart
За Бурджу е поредна, за Илхан първа Heart Eyes
От сторито на Илхан
Моята талантлива е написал Heart Eyes

Взехме наградите за комедия, сега чакаме за драма Stuck Out Tongue Winking Eye
Много добре казано!
Ако така продължи може да чакаме финал към 20 епизод.
Благодаря за превода!Еванджелин Flowers Hibiscus
Аз се изказвам така, ама си го гледам. Не знам защо, но нещо все ме влече.

Общи условия

Активация на акаунт