Любов, логика, отмъщение (Aşk Mantık İntikam) с Бурджу Йозберк и Илхан Шен Тема 1

• 57 661
  • 746
  •   1
Отговори
# 525

А ако Есра си е загубила паметта?
Йок бе!
Само това липсва. От какво? Сподели своето мнение.

# 526

И това е един от баналните варианти на СЦ.
Или Есра и Чънар са с договорка, за  да не я сочат с пръст като самотна жена с дете ...до петък много варианти

# 527
Вили, пепел ти на клавиатурата, нека поне това ни спестят.
Ама този малчуган е голям сладкиш Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

Дани, така е, много съсипаха и образите на главните действащи, и сценария като цяло. Аз съм разочарована от обратите, които направиха, но както казах никой не ме пита.
А това с жертването на себе си, и лишаването на детето си от баща никак не го разбирам. И в други сериали го е имало и не мога да го приема.
Но пък е чудесно как се оживи темата.

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 21:20 от blue`

# 528
Да,мненията ни са различни и пак казвам - не виждам нещо лошо в това.Донякъде и аз съм съгласна с всяка една от вас,но постъпката на Есра беше отвратителна,аз съм много емоционална и за мен това е изключително жестоко,дори и да имаш хиляда мотива.Просто някои неща нямат оправдание,аз лично така мисля.Както съм казвала много пъти - Озан също направи грешки,Чънар също,за Чаала няма да говоря,но най-жестока е постъпката на Есра.Аз също й бях голям фен,но в последния епизод и сега с това изобщо не ми харесва,направили са я антитеза на себе си,сякаш алтерегото й гледаме.Аз преди и Чаала много я харесвах,но после стана отвратителна,и нея я направиха антитеза на себе си.Чънар винаги си е бил завистлив и подмолен,а Озан винаги е бил сприхав,но двете дами ги направиха тотално различни.Не оправдавам Чаала,но тя също страдаше,особено около сватбата й,преди това с Мерт също,след сватбата също.Чаала просто е от онези амбициозни жени,които искат нещо на всяка цена.А Есра е от онези,които все гледат да угодят на другите и да пожертват себе си.Едната е кръгъл егоист,а другата кръгъл алтруист,или поне беше.Мисля обаче,че за едно всички сме съгласни - сериалът вече няма да е същият!

Впрочем- много се активирахме напоследък,това е добре.Както Блу каза - хубаво е,че всяка изказва своето мнение,така гледаме през призмата на всяка една от нас.

# 529
Ив, не ме карай като нашите Сц да измислям нелогични случки.Просто е един от вариантите.Но склонна съм да мисля,че , ако фрага не е сън,(защото аз това искам) е уговорка между Есра и Чинар.Никога, убедена съм почти, Есра не би  спала в легло с Чинар.Дори и заради детето.Нито пък ще се  погледнат така:

София,съгласна съм с мнението ти за кръвната група, но ще е по-нататък.А би трябвало Есра  да си признае.А дали Зюмрют няма да се досети? Абе до петък ще я бистрим още...
Аз пак ще се редактирам,защото никой не е писал след мен,а видях снимка на малката Ела-дъщерята на Чаала.Изглежда снимат  празнуване на  неин рожден ден.

И сравнение...трябва да си сляп, за да не забележежиш приликата

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 21:54 от Виолета Цветанова_563417

# 530
Мисля си, сякаш е невъзможно сама да си отгледа детето
А Чанар какво, години заминава и не се вясва
Сега три епизода интриги и накрая развръзка в един всичко наблъскано и финал.
Нали се говореше, че ще е до нова година сериала.
Яд ме хвана, на всичко. Надявам се да има логично обяснение и преход на обрата, но се съмнявам.
Тук наблюдаваме как всеки от близнаците дърпа чергата към себе си в своя угода и ползва всяка ситуация за свои дела
Явно и Чанар е постъпил така.
По-хубав не ми се видя, но аз никога няма да го захаресвам
Така заплетоха нещата, че  не знам всеки как ще си получи заслуженото.
След този фраг дори края на епизода и споделената любов не ме топли.
Стана ми мъчно, как се обяснява тази загуба на време, няма да се учудя дори и на актьорите да не им се влага същия ентусиазъм като в началото.
Може би щях да преглътна, ако не бяха набъркали Чанар. Не мисля, че биха намерили логични обяснения за това.
Не знам мисля си, че реда бе обърнат и, ако съм права и се надявам на това, то реда по скоро е Отмъщение, логика, любов. Ще си каже

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 05:52 от janakrasi

# 531
Привет, момичета! ❤️
Отдавна не съм писала, но това е, защото постепенно сериалът ми доскуча и не бях гледала последните 3 епизода (с изключение на горещата сцена 😜).
Обаче ви четях редовно и затова, когато снощи от скука реших да хвърля едно око на последна серия, нямах никакъв проблем да вляза в час. 😀
Изненадващо този път не ми беше досадно (махалата я гледам с едно око, там само Еко ми е симпатичен).
Тук виждам, че много остро сте започнали да критикувате Есра и, въпреки че не споделям това мнение,  ми е интересно виждането на всеки един от вас и се опитвам да разбера мотивите му.
Аз обаче мисля, че Есра даже прекалено много изтърпя и прекалено много шансове даде на Озан, въпреки това, което е преживяла в миналото с него.
Дори не беше длъжна да си играе на детектив, за да  оправя сега кашата, която той забърка.
А той направи всички тези глупости от чисто егоистични подбуди, защото ѝ нямаше доверие,  не я оценяваше като личност и отново започна да я възприема като негова принадлежност .
Затова мисля, че Есра е напълно в правото си  да мечтае да е спокойна и щастлива, да изгради хубаво семейство с мъж, който не се разкъсва от угризения на съвестта и без постоянните проблеми, които неминуемо ще създава бившата "съпруга".

И на мене не ми харесва развоя на събитията, по-точно намесата и на дете, което е отраснало далече от баща си, но пък как иначе ще ни е гадно. 😀
И аз си мечтая всичко това да е сън, фантазии и всичко друго, но не и истина, но и това го има в живота какво да се прави.
А пък Чънар определено не ме дразни, по-скоро иска да помогне  на сестра си да приеме истината, но в рамките на нормалното и без да стига до крайности (можеше той да измисли фалшив ДНК тест, но виждаме, че дори не приема за нормална подобна постъпка).

Това е моето мнение и вече с нетърпение чакам следващия епизод. 😀
Писах досадно много, но компенсирах дългото си отсъствие от дебатите тук. 😀

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 19:32 от pepel_ot_rozi

# 532
Прекраснички на Петичка

# 533
  • тук, на мястото си

Убола се трънче! Чала и е подарила омагьосана роза. Stuck Out Tongue Winking Eye
Това със съня много ми харесва. Озан сънува, че ако нищо не направи завинаги ще загуби Есра.

# 534
Много бивши съпруги се събраха ...
Вероятно:
- има някаква уговорка между Чанар и Есра, едва ли е само за завръщането щом детето го счита за баща
- Твърде много въпроси относно отсъствието, причината, действията и това ни пречи да разгадаем истината
- Иска ми се да не е нескопосан сценария въпреки годините загуба, съшит с бели конци и празнини
- Ами Озан - той какво е правил това време, не се е сетил за Есра, обиден нищо не направил
- Заблуждавали са се по лъжливите думи на Чала и Чанар, сигурна съм, че са лъгали
- Т.е са загубили зачеркнали всички контакти, не само тези помежду си
-Есра е изживяла всичко около детето сама - или допуснала Чанар - доколко го е допуснала. Направо ми се гади при самата мисъл.

И така, едва ли правдоподобно ще осигурят обяснение за недоразуменията, всеки там някъде си заровил главата в пясъка и чака да падне тавана
и изведнъж Есра се връща и хвърля бомба
А Озан - живял тихо и мирно с Чала 4-5 год

Да, наистина ми писна.

# 535
Ще е интересно да разберем какво се е случило наистина през тези години. Чала и Чънар са лъгали, това добре, но те на семействата си нищо ли не са казвали? Още ли живеят в една махала онези двете луди майки, с Еко и Елиф какво е станало? Възможно ли е толкова чак никаква информация да няма Озан за Есра? Муса и Зейно къде са и какво правят? Поне те би трябвало да са наясно какво се е случвало с двамата през тези години. Абе както съм им набрала на сценаристите, така ми е интересно да разбера какво става и чакам петък.

# 536
Последните епизоди не съм ги гледала, от темата се информирам какво се случва, ще изчакам превода на последния епизод, него мисля да гледам и да видим какво ново (клише) са измислили СЦ. Много в посока Почукай на вратата ми забиха и това хич не ми харесва.

# 537
А, и никога не разбрах, как се забременява от една нощ, а този път и майките забременели по този способ са две. Четири -пет години пълно затъмнение, никой с никой не говорил, не се чувал, деца се родили, внуци племенници, никой не търсил никой. Чудо.

# 538
А, и никога не разбрах, как се забременява от една нощ, а този път и майките забременели по този способ са две. Четири -пет години пълно затъмнение, никой с никой не говорил, не се чувал, деца се родили, внуци племенници, никой не търсил никой. Чудо.
Joy Янче, те в турските дизита винаги така прихващат, от веднъж, някои даже от поглед по страстен. Турските мъже и жени са някакво чудо на природата явно Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

# 539
Фокс на страницата на сериала ни споделили ето тази снимка с надпис
Скрит текст:
Скрит текст:
Виждам как се ръкувате и се смеете така Очи #EvlilikHakkındaHerŞey
@FOXTurkiye
Та като започнаха едни критики за мениджърите на сериала,толкова ли не могат да качат нещо от нашия сериал,а от други...И са прави...
Скрит текст:
цитаати-По дяволите, какво е това? Господ да ни даде търпение,хахахаха грешен акаунт администратор малко внимавайте, моля,е направиха администратор в Twitter, който сподели всичко, освен собствената си серия

И има снимка на Есра и Озан(стара)..
Скрит текст:
Та защо ли се чудим на сценаристите....
Има и нова снимка на Илхан..
Това видях в туитър,а сега в руските групи...

И моменти от ... момента..

Ще е интересно да разберем какво се е случило наистина през тези години. Чала и Чънар са лъгали, това добре, но те на семействата си нищо ли не са казвали? Още ли живеят в една махала онези двете луди майки, с Еко и Елиф какво е станало? Възможно ли е толкова чак никаква информация да няма Озан за Есра? Муса и Зейно къде са и какво правят? Поне те би трябвало да са наясно какво се е случвало с двамата през тези години. Абе както съм им набрала на сценаристите, така ми е интересно да разбера какво става и чакам петък.
Блу, и на мен ще ми е много интересно.Еко и Елиф ще са заминали, а? Но къде са Зейно и Муса?Ще разберем сигурно в петък,ама де търпение...
Алфея,
Цитат
Убола се трънче! Чала и е подарила омагьосана роза. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт