Любов, логика, отмъщение (Aşk Mantık İntikam) с Бурджу Йозберк и Илхан Шен Тема 1

• 57 650
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Ами и аз си помислих, че пак ще търси начини да прави мръсно. Но ми хареса шокираната й физиономия. Надявам се скоро вече да стане ясна цялата истина. Лошото е, че тази пак е с един ход напред и ще предотвратява всичко, което може да доведе до разкриване на играта й.
Ох, извинявам се, но в бързината пиша с много грешки и пропуски. Моля, не ги забелязвайте, че не винаги ги виждам да си ги оправя Wink

# 616
Щом и Ариф бей влезе в играта ,друго не  се  и очаква ...........морал.............

# 617
Само не ми е ясно докога сценаристите ще правят така, че тя  да е ход напред...Не би ли трябвало вече малко по малко да започне доброто да изплува.
От малкото , което видях, в началото, ми се стори, че Зюмрют се усети за детето и го хареса.
Толкова се надявахме на Зейно и Муса да предовратят този скок във времето,ноооо серии да има.

# 618
Зюмрют веднага хареса Атлас, но не мисля, че се е усетила.
Озан през цялото време ми се искаше да го хлопна с нещо. Както му каза Есра, той е най-обиден и най-наранен.
Стигнали му силите да има ен брой любовници, не му стигнали силите да прескочи до Лондон. Доколкото разбрах, не е правил опити да я търси. Потънал в депресия берден.

Но е красавец, гадината значи Grinning

# 619
И на мен учудващо серията ми хареса, очаквах да е доста по-зле.
Есра ми е много сладка, в отношенията им с Озан винаги съм я подкрепяла и съм била на нейна страна, но в историята с детето и решението и да не му каже и да позволи на Атлас да нарича друг татко, е това вече не го разбирам.
Колкото до Озан и любовниците му според мен е напълно очакван ход от него, при положение, че любовта на живота му го заряза за втори път, най - нормалното нещо е той да потуши гнева си в еднодневки.

# 620
Чета ви  и се радвам, че ще гледам интересна серия (само рускините да побързат 😀).
Само  да попитам 😜, ама Озан хич ли не е потърсил Есра през тези години?
И никаква информация ли е нямал за нея?
Чудя се дали е възможно - човек  от едното  любопитство поне, ще го направи. 🤔
Да е  гневен разбирам, ама като толкова я обичаше уж, за месец, два трябваше да му мине, а то 4 години сръдня...

# 621
Пепелче, хич. Дори забранил да изричат името и в негово присъствие. Нищо не е питал за нея през всичките години.
Даниела, ми не е успял нищо да потуши. Нещо дефектни са били еднодневките.
Само да не вземе чаплата сега да посегне на детенцето. Каквато е болна в мозъка.
Ще се допълня, въпреки че още преди серията бях писала - това че Атлас казва татко на Чънар и на мен никак не ми харесва, но Есра още преди да роди каза на Чънар, че не е намерила отговори на въпросите, които детето един ден ще й зададе. Може би затова.

И още веднъж да се допълня. Чаплата хич не я бива за майка. Детето й трябваше само да върже Озан. Добре че има бавачки и "баща"

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 23:40 от blue`

# 622
Пепелче, хич. Дори забранил да изричат името и в негово присъствие. Нищо не е питал за нея през всичките години.
Детска му работа. 🤢
Обаче не пропуснал да си лекува мъката. 😉

# 623
Много ми харесаха моментите между Озан,Зюмрут и детето.Веднага се привлякоха,но нормално-кръвта вода не става.Аз пък прекрасно разбирам Озан,това е неговият начин да се справи с болката и щом му помага,може и 20 различни да има,а и всички знаем кой е виновен за състоянието му.Да я бил потърсил-защо да я търси,тя го изостави,а той да я търси,откъде-накъде така.Любимият ми момент беше,когато се срещна със сина си,бяха много сладки.А Есра остана с отворена уста,когато приятелката му дойде в офиса.Много ми хареса как Озан я пренебрегна и й каза да си върви,а тя си тръгна много ядосана.Нека си рони крокодилските сълзи още.И ще се ежи,за да се изкарва права.И ретроспекциите бяха точно затова - за да се види колко е страдала,колко самотна била и защо направила всичко,дрън,дрън.Екипът не е искал да намразят героинята,но при мен тия не минават.Самата тя си е виновна за всичко.В някои моменти и на мен ми стана жал,но тя си е виновна.Че и се ежи пред Озан като кокошка и му казва,че все той е прав.Естествено,че той е прав,да не си права ти.То е дори жалко да се прави на вечно добра и вечно наранена.Някаква висша форма на егоцентризъм е нейното.Напълно,на 10000000000000000% съм на страната на Озан и така и ще продължава.Да не му позволи да отгледа детето си е висша форма на жестокост.А колко пъти преди това се оплакваше,че е искала да преживее всички моменти с него.Тая Есра нещо много ми падна в очите.Изненадващо за мен,но този път русият не ме издразни.Правеше това,което се очаква от него,дори се замисли дали да не каже истината,естествено знаех,че няма да го направи,но в този епизод като че ли беше много уравновесен,което за него е странно.А относно Чаала-ами тя си е Чаала.

За мен най-различна е визията на Менекше,струва ми се доста напълняла.Явно слагат някакви ефекти,за да изглежда така,защото не ми се вярва актрисата само за седмица да е напълняла толкова,преди беше доста слабичка.При Чънар също виждах нещо различно,но не се сещах какво.После видях,че е подстригал брадата.На мен лично Чаала ми харесва повече с тази визия.Светлите нюанси не са за нея.Повече й отива това.

Четох,че бяхте писали,че Чаала може да посегне и на детето.На мен не ми се вярва да прекали чак дотам,не мисля,че е толкова гадна,още повече,че и тя има дете.Не че е прекрасна майка(въпреки че Озан компенсира,защото е прекрасен баща,за което не съм се и съмнявала.Той и сина си щеше да гледа добре,но не попадна на жена),но все пак е майка и не мисля,че ще нарани малко дете.Но може и да греша,ако се случи и обратното няма много да се изненадам,защото в крайна сметка това е Чаала.

Струва ми се доста нелепо Еко и Елиф да чакат цели 5 години,за да се оженят.Зюмрут мрънка,мрънка,пък накрая се съгласи на годежа,със сигурност и на сватба щеше по-бързо да се съгласи,но това са успели да измислят сценаристите,за да продължат бозата,наречена сериал!Според мен не трябва да се казва "Любов,логика,отмъщение", а "Вечно правата и постъпваща правилно Есра",това име би му подхождало повече на сериалчето.Добре че съм си върла фенка на актрисата още преди сериала,че ако не бях,отдавна да съм я намразила покрай тази противна Есра.По едно време и аз заставах на нейна страна,но сега тотално прекали и не я понасям.Затова и все обвинявам Есра,както ти ме попита Блу,надявам се да съм ти отговорила на въпроса.Мисля,че дадох много изчерпателен отговор,пък вие още си защитавайте вашата любимка Есра,докато аз я намразвам все повече.

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 04:52 от Дани1

# 624

Рейтингите,повишили са се.Заради скока във времето,интересно им е било на хората какво ще дават.Глесаемостта в интернет беше доста добра и очаквах тези резултати,но да видим нататък как ще е,след някой и друг епизод със сигурност ще почне да спада,но този път категорично надолу.Има много такива примери,последният е сериалът с Кврем и Ханде.Още 10-ина епизода ще има сигурно,след това ще го финализират,за да почне някой мини сезон на нов сериал,преди да излязат в лятна ваканция.Фокс са много продуктивни тази година,обикновено това е тв,която пуска малко сериали,но сега са най-много при тях.Пожелавам успех на новите и този да има хубав финал.Сериалът беше добър,сега също е горе-долу интересен,но не мисля,че има какво толкова да дават повече.До 30 и някоя серия и ще свърши най-вероятно.Като преди това чакаме моменти ЕсЗан.Макар да се ядосвам на женскатаа половина от дуета,все още химията им е топ и искам да ги гледам!

# 625
  • Пловдив
Много ми хареса епизода, въпреки че нямаше любовни моменти между нашите хора. Децата са изключително сладки, а моментите в които Озан е със сина си ми разтопиха сърцето. Той сега е ядосан, но и това е разбираемо, въпреки това се вижда че обича Есра, това че е с други не му пречи да мисли само за нея. А тя страда заради всичко, особено виждайки че има и други жени. Не се ядосвам, че е избрала помощта на Чънар, лошото е че той не е откровен с нея и тя не знае истината. Както и преди писах, Чънар е не по-малко виновен от Чаплата, защото прикри постъпките й. Определено прикова вниманието ми епизода, Зюмрют беше супер, особено при срещата си с внучето. Много, ама много се надявам истината да излезе. Чудя се кой е човекът в сянка, дали е Мерт, дали ще измъкнат друг образ, който иска да отмъсти на Озан или на Чаплата.... Някой, който не сме виждали до сега.

# 626
Още заплетоха нещата, явно очакват епизоди. Не оправдавам ни единия ни другия. Много се обичали. Аз знам, че да обичаш значи да обърнеш света. А Есра нищо, мълчала страдала и какво нищо. Озан какво беснял, сега продължава лашка се от крайност в крайност пръста не мръднал и какво нищо всеки за себе си и може би, ако скока бе година, а не пет щеше да е по правдоподобно.
Много пък злопаметни, че и някви моми раздава, обичливия. Дай всички кат него с двата крака раз и хайде и после рев. Тея за прошка или нещо разговор не са чували. Седяли пет год кат гларуси в пясъка и сега високопарни.

# 627
Привет, момичета,
Чета ви, чета и своите мнения и се замислих колко сме категорични в раздаването на рецепти за живота.
А в крайна сметка, хората са различни- един се затваря в себе си, друг се гневи и прави глупости, трети се бори докрай.
На моята възраст се научих да не бъда съдник, особено, ако нещо не съм го преживяла, но не винаги успявам да спазвам това правило.
Затова добре, че са сериалите, да си се възмущавам колкото си искам на постъпките на героите. Simple Smile
Най- често на мъжете Simple Smile.
Аз съм 99% на страната на Есра, но 1% все пак си оставям, за да се опитам да разбера и Озан, и да го оправдая, защото накрая ще трябва да го приема до нея. Simple Smile

И държа да кажа, че постът ми не е насочен към конкретно мнение и докато го пишех не пострада домашният ми любимец, но затова пък успях да се изгоря на печката. Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 13:22 от pepel_ot_rozi

# 628
  • Пловдив
Ооо да,  Пепел от рози, наистина раздаваме лесно присъди (включвам естествено себе си в това число), а нещата рядко са черни или бели, та за мен и двамата носят вина и за да е драматично като на сериал, пет години никой от тях не е направил нищо - единият ядосан, другият е скрил тайна. Но пък покрай тези техни действия имаше интересни моменти в този епизод. Не си представях Озан да посрещне Есра с отворени обятия, бях убедена, че ще е сърдит. Не знам тя как ще издържи да гледа обаче син и баща един до друг, без да каже нищо. Цялото й изражение подсказва, че вътре в нея бушува буря от чувства. Признавам, чакам с нетърпение петък... Искам да видя какво следва.

# 629
А подругите се бавят с превода...
Нямам търпение, но пък  си завиждам, че ми предстои. 😀 😀

Общи условия

Активация на акаунт