Няма шест, пет- НОЕМВРИЙКИ идва нашия ред!!!

• 12 594
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
ЧЕСТИТИ РОЖБИ НА ВЕСИ, ЦВЕТИ И WATER LILY   newsm44  261uu /слончето е за Water Lily/
Леле как се радвам... нямам думи, а как се ражда бебе близо 5 кг. не смея и да си помисля...
Пожелавам на всички новообебили се мами много радостни първи мигове с новите си рожби и бързо възстановяване...
Чакам подробности около раждането на Цвети, който знае да пише веднага...

# 196
Честити бебета на мама Веси, Цвети и Water Lily Simple Smile
 newsm30 smile3504 smile3541 Много бързо да се възстановите и бебенцата бързо да растат Simple Smile

В 12.38 сутринта на 25.10.2006 се роди Сара-4.775кг.и 54см.

Ама наистина голяяямо бебче Simple Smile

# 197
  • София
  ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ВЕСИ1, ЦВЕТИ И WATER LILY!!!bouquet

# 198
честита дъщеричка на цвети!да ти е жива и здрава,много да слушка и да папка.  bouquet  bouquet  bouquetчестито и на другите мами .да са живи и здрави бебчовците

# 199
Прекрасни новини днес.. две бебенца, а още не е минало полунощ, и една прекрасна отгледана бебка Сара.
Честито Веси1, Честито Цветина, Честито Water Lily. Да са живи и здрави бебенцата, много да спинкат, да папкат, да са спокойни и усмихнати бебоци. И бързо възстановяване на мамите.
Честито на Didia - много да те радва най-новата внучка!!!
А беба на Цветина май щеше да се казва Неда Simple Smile

# 200
  Честито на Мама Цвети, Мама Веси и Мама Lily!!! newsm51Нямам думи да изразя радостта си!!! Желая всичко най-хубаво на бебоците и семействата..! Днес видях Цвети, и щях да седна да ви пиша..ама то Бебка се е разписала вече Mr. GreenАйде да са живи и здрави!
Ходих с мъжо до манастира "Свети Мина", помолих се за всички нас!!За безпроблемни раждания, живи и здрави бебоци ...а за татковците .. Mr. Greenда няма много алкохолни отравяния след ознаменуване на Великия ден с приятели Mr. Green

# 201
Честити бебки на Цвети и Water Lily ! newsm51 passifier passifier newsm51
Да са живи и здрави за радост на всички !!!

Velinova радвам се , че малката Ангелина расте и че скоро ще си е у дома Hug

# 202
БРАВО МНОГО ХУБАВИ НОВИНКИ ЧЕСТИТИ БЕБЧОВЦИ НА МАМА ЦВЕТИ ,ВЕСИ И LILY ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО РАДОСТ В КЪЩИ. newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525
Радвам се за Велинова че принцесата е добре и нараства бързо,много скоро да си я вземете и в къщи. Hug Praynig
Аз след усърдно обикаляне с мъжо имах доста контракции че и болезнени на да видим кога ще се появим на бял свят. newsm78.Между другото и при мен бебо не нараства много и само с това ме плашат но доки каза че е по-добре да си трайка в коремчето и че няма да предизвикваме раждане,освен това и термина ми наближава. Embarassed Shocked,чакам го с нетърпение.

# 203
 Надявам се, че всичко е минало нормално и че двечките са добре  Peace! Ако не е тайна - секцио ли и правиха или предизвикаха раждането, че и аз сега съм на нейното дередже  ooooh!! Ще ме чакат  2 седмици и ако бебо не нараства добре, ще се раждаме!
Сега се връщам от родилния дом.Беба на Цвети се казва НЕДА,ТЕЖИ 2800 И Е ДЪЛГА 48 СМ. LaughingБеличка с черна косичка ,бузанка с по- светли очи.Надяваме се да станат като на тати - зелени.
              Раждането мина леко.Нормално раждане с епидурална упойка.За щастие този път няма и шевове.Надяваме се,че всичко ще е наред и скоро ще си ги гледаме в къщи.
             Момичета,обичам ви и ви пожелавам най-сладките бебчовци и най-лекото раждане.
             Целувки и поздрави на всички от Цвети. Heart Eyes  bouquet
             Пропуснах да ви кажа,че Цвети е родила в 16.50 в момента когато братовчед и се е разписвал в съвета,а вестта за раждането са получили  когато са пътували за църквата.

# 204
още веднъж:честита дъщеричка на Цвети[.много хубаво име сте избрали.да е жива и здрава малката Неда.и да слушка батко Ран. Hug/glow]

# 205
чЕСТИТО НА ЦВЕТИ;ВЕСИ И ЛИЛИ !!!!! МНООООГО  РАДОСТ И МНОГО ЗДРАВЕ КАКТО НА ТЯХ ТАКА И НА БЕБОЦИТЕ newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525
   Нямаше ме извесно време и 3 бебчета -ох ,че хубаво такаааа,а моя бебо ,като че ли разбра за двете девойки които са се родили и от радост така зарита в тумбата ми smile3508каде ли си вика "леле как избора на мацки се увеличава"-хихих само бебо да не се окаже беба newsm53

# 206
Честито на мамите Веси, Цвети и Water Lily !!! Да са ви живи и здрави бебчетата, да ви слушкат, да спинкат и хапват добре  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

Ееех, чуден ден беше днес и изпълнен с много радост и хубави новини! Това да се чува момичета, на всички ни пожелвам нормално  безпроблемно раждане.
Благодаря на Interlax  и sheherezada за успокоителните думи Simple Smile) Няма да се шашкам повече, още повече, че днес съвсем неочаквано за мен ни мериха тоновете и всичко е наред, така че  newsm44

# 207
Честити бебоци на Веси, Цвети и Water Lily !!!

Да растат здрави, умни и красиви за радост на всички около тях!

# 208
  • София - Дианабад
Колко е хубаво да чета такива прекрасни новини Peace!
Честит юнак на мама Веси1!
Честита принцеска Неда на мама Цвети!
Честита дъщеричка Сара на мама Water Lily!
На всички бебчета пожелавам здраве и късмет в живота, а на мамите - бързо възстановяване и скорошно прибиране вкъщи.
Дидиа, честита внучка и мерси за информацията! Поздрави на Цвети!
Честито и на всички баби, татковци, каки и батковци и други роднини!
Велинова, радвам се, че малката Ангелина скоро ще се прибере у дома Hug!
С нетърпение чакам снимки на всички бебчета  ylinfant.
Лека нощ и спокойни сънища!

# 209
  • у дома...
Честита бебка Сара на Water Lily! Нека много ви радва и само хубави момнети от сега нататък.

Благодаря ви момичета за пожеланията. На 6 ден от раждането видях за първи път моето слънчице. От тогава все е пред очите ми. Сега с нетърпение чакам да дойде мига в който ще я гушна, тъй като за сега само ни я показват и неможем да я докосваме.
Утре, на 29.10. с любимия имаме празник. Преди една година се сгодихме. Най-хубавия подарък, който съм получавала някога е дъщеричката ми. Честно момичета, преди никога не съм мислила каква радост и щастие носи едно такова малко човеченце.

Извинявам се за излиянията, но малко се разчуствах - заради изборите мъж ми е на работа от обяд и ще си дойде утре вечер... Мислех си, че с раждането хормоните ми ще се кротнат, а то съм си все същата ревла  Embarassed

Желая ви лека и спокойна нощ.

Общи условия

Активация на акаунт