Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 102). Финал на сериала 🎉

• 23 574
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Smiley
mi_si, Турция са тутинали 2м пъти? Сериала? Нашия? "Sen cal kapimi"? "Почукай на вратата ми"?... Същия сериал, който е с 2ка рейтинг там?
Жива да не бях 😆

Уникална си, признавам те SmileySmile

# 541
  • София
Аз пък като малките деца нареждам - ще съм много сърдита на Керем и Ханде, ако не се сбогуват официално със Серкан и Еда в Инстаграм профилите си. С пост, както си трябва. Това са им най-успешните роли. Да не говорим, че този сериал ги събра в реалния живот. Очаквам повече от тях и във връзка с рекорда, но ще почакам първо Туитър да го напишат официално. Wink

# 542
Diamand, Туитър ли?  Дреме им на шушоните, че някакъв сериал е свършил и феновете му са в депресия. Едва ли сме станали толкова важни за тях 😆

Бро, нали ги знаем какви са. Винаги очакваме нещо да направят, те го знаят, не го правят и като се отчаяме - хоп, Керем качи снимка или Ханде.
Търпение му е майката. Не мисля, че Ханде ще остави Еда така. Еда е виновна за любовта в живота на Ханде. Както и Серкан за Керем.

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 21:01 от Nalbantova

# 543
  • София
Не знам за вас, ама на мен вече започва да ми става едно такова пусто. Все едно съм заминала сама, някъде много далеч, без приятели и семейство. Вчера всички бяха много активни и имаше еуфория, днес навсякъде е тихо и гледам само тъжни клипчета за финала. Малко ми е странно и в главата ми изниква въпросът: “А сега накъде??” Баси. Един сериал е свършил, не светът. Никога не ми се е случвало и никога не съм си мислила, че ще чувствам така, само защото любимият ми сериал е приключил. Че аз при раздели с любими хора съм била по-кораво к*пеле. Confused

# 544
  • София
Керем и Ханде са отразили в профилите си рекорда от снощи.

# 545
И аз съм така, едно такова странно чувство, липсва ти нещо, но не мога да обясня точно какво. Просто е много странно. Няма 24 часа, а вече ми липсват и нищо не ми е интересно.
 Единственият щастлив в тази обстановка е мъжът ми, мисли си горкия, че лудостта ми е приключила с финалните надписи на сериала. Тази вечер му съобщих, че вече си имам онлайн дружки, с които всяка сряда вечер ще си гледаме и коментираме сериала отначало. Главата го заболя. И коментарът беше "а бе вие наистина не сте добре"
Не знам за вас, ама на мен вече започва да ми става едно такова пусто. Все едно съм заминала сама, някъде много далеч, без приятели и семейство. Вчера всички бяха много активни и имаше еуфория, днес навсякъде е тихо и гледам само тъжни клипчета за финала. Малко ми е странно и в главата ми изниква въпросът: “А сега накъде??” Баси. Един сериал е свършил, не светът. Никога не ми се е случвало и никога не съм си мислила, че ще чувствам така, само защото любимият ми сериал е приключил. Че аз при раздели с любими хора съм била по-кораво к*пеле. Confused

# 546
Добре, аз ще ви сипя още малко сол в раната, но е с добра цел и умисъл. Признавам си.
Така, на вас от сега ви е криво, защото сериалът свърши. Днес е четвъртък. Гадно ви е, празно ви е, не знам още какво, но си помислете нещо - как ще се чувствате другата сряда, когаго няма да пускате Фокс в 20 или 21часа? Тогава ще ви е още по-гадно, защото някои от вас си имат принципи, ритуали и такива неща, които се спазваха всяка сряда. Ами сега?
Не искам да ви депресирам още повече, но съдейки по себе си - аз по-бавно осъзнавам и приемам промените, а това е промяна, реалното чувство, че нещо е приключило, ще се усети в сряда.
Пикът на депресията ще е тогава.
Та, защо говоря тези неща, защото ви предлагам да се ориентирате към нещо, което да ви отвлече мислите и да ви заеме от времето, за дс преодолеете тези неща по-бързо и по-скоро. Да, знам, че всеки трябва да си изживее "раздялата" по своему, но за ваше добро го приказвам 🙄
За себе си още не знам какво искам да правя, но ще седна до mi_si и ще гледам с нея.

# 547
  • Плевен / София
Добре, аз ще ви сипя още малко сол в раната, но е с добра цел и умисъл. Признавам си.
Така, на вас от сега ви е криво, защото сериалът свърши. Днес е четвъртък. Гадно ви е, празно ви е, не знам още какво, но си помислете нещо - как ще се чувствате другата сряда, когаго няма да пускате Фокс в 20 или 21часа? Тогава ще ви е още по-гадно, защото някои от вас си имат принципи, ритуали и такива неща, които се спазваха всяка сряда. Ами сега?
Не искам да ви депресирам още повече, но съдейки по себе си - аз по-бавно осъзнавам и приемам промените, а това е промяна, реалното чувство, че нещо е приключило, ще се усети в сряда.
Пикът на депресията ще е тогава.
Та, защо говоря тези неща, защото ви предлагам да се ориентирате към нещо, което да ви отвлече мислите и да ви заеме от времето, за дс преодолеете тези неща по-бързо и по-скоро. Да, знам, че всеки трябва да си изживее "раздялата" по своему, но за ваше добро го приказвам 🙄
За себе си още не знам какво искам да правя, но ще седна до mi_si и ще гледам с нея.
Аз и това не мога да направя, защото от понеделник пак съм само с телефон....

# 548
Налбантова, благодаря за подкрепата. Wink
Ще си пуснем сериала, ще си налеем по един ферментирал гроздов сок ще си бъбрим и "каквото сабя покаже".
От опит глава не боли Stuck Out Tongue Winking Eye
А знае ли човек по нататък, може да пуснем епизода в Зуум или Гугъл Meet и купонът ще е на макс и то на живо .... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 549
Налбантова, Миси и аз съм с вас, не сте сами, с вас съм

# 550
  • София
Аз другата сряда ще съм така:

И така:

# 551
# 552
mi_si, така и не научихте, че пием СИРОП 😆

Бро, така ще си. Ще гледаш как Еда целува Серкан в края на серията и... след влиянието на сиропа, ще крещиш срещу монитора, казвайки й - Ти знаеш ли, че ще забременееш от него, а? Два пъти ще забременееш!!! (Сигурно и "Късметлийка" ще я наречеш, знам ли 😏)

# 553
  • София
И от тези кексчета, ако имате - дайте, няма да ги върна. Wink

# 554
Момичета , знаейки Фатих Аксой какъв е хитрец , а Асена се учи от него , си мисля ,че нашият сериал ще стигне и до Щатите . Испано говорящата част на САЩ вече се познават отблизо с дизитата , а и Керем си е почти американец , така ,че си мисля ,че Вратата ще отиде и при публика ценител на хубавите сериали .Вратата не е Кара севда , но в жанра си е тотален хит , а двойката е огън Heart

Общи условия

Активация на акаунт