Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 102). Финал на сериала 🎉

• 23 543
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
# 601
Благодаря

# 602
  • София
Аз, където не съм фен на БМВ по принцип, се зарибих дали да не си купя след тази реклама… само че шофьор като Керем Бюрсин къде да търся? Дали върви в пакет с колата?? Защото друго си е, нале. Wink

# 603

Ще посъветвам всички вярващи  в това, че любовта между Керем и Ханде е пиар, да погледнат този момент, когато Ханде скланя и гушва главица в рамото на Керем, а след секунди той се обръща и непринудено я целува нежно...  Дали ако връзката е просто за пред хората, двамата биха се вглъбявали чак дотолкова във всеки мъничък детайл, който гледан отстрани "крещи" и напомня неистово само едно-единствено нещо... "Ние просто сме влюбени един в друг... "Sparkling Heart

Heart
Първа целувка на Ханде и Керем без да са в роля Stuck Out Tongue Winking Eye
Много са сладки всички от екипа, дано запазят приятелски отношения и занапред.

Рекламата на Бюрсин е Nature FireNature FireNature Fire
Аз съм най-големият антифен на БМВ, следкато потрошихме сумати пари по едно такова преди години Joy

# 604
  • София
Ханде е харесала публикацията на Керем и е коментирала:  Müthiş  (Прекрасно)

# 605
Как сте , страдате ли , лудитее Grinning , няма за какво , ХанКер са щастливи Flowers Hibiscus
Леля най-после ще настиска този бонбон Мави Stuck Out Tongue Winking Eye , а предполагам и Азул най после си е дошла при мама Smiley
За Алекс Hug
Скрит текст:
Подругите цитират тур.преса ,че Айча и Алп са заедно и извън сета , били заедно на почивка , ами радвам се ,ако е истина , и те са красива двойка
Ами като гледах селфитата им , ми мина такава мисъл , ама си мислех ,че той не е соло ...

Последна редакция: пт, 10 сеп 2021, 16:53 от Phillipine

# 606
рекламата е готина, керем е секси както винаги

какъв е текста на рекламата, гласа звучи секси, каква е историята на бащата и сина с червената кола?

# 607
  • Кърджали
Няма как да сложа сега субтитри на рекламата (може би по-късно), затова само текста

Всеки си има ролеви модел в живота. Моят ролеви модел - татко. Имам и модел за път - бмв 3 серия. Яинсги ми показва правилния път. Води ме винаги към по-добри места. Осветлява пътя ми към достигането на целите ми. Когато намериш страст от която дс вземеш пример - последвай я. Ще те заведе там където искаш. Бмв 3 серия.

Philipine,
Скрит текст:
четох тези клюки. Сладка двойка са, наистина. Макар че повече я харесах катп двойка с Фуркан в Мерийем, но пък каквото е писано.

# 608
Мерси Алекс, сега схванах, защо имаше и баща и син в рекламата.

Освен секси е и с послание, докосва емоционално, семейството е ценност и ролята на бащата е важна. Така че рекламата е добра.

Няма как да сложа сега субтитри на рекламата (може би по-късно), затова само текста

Всеки си има ролеви модел в живота. Моят ролеви модел - татко. Имам и модел за път - бмв 3 серия. Яинсги ми показва правилния път. Води ме винаги към по-добри места. Осветлява пътя ми към достигането на целите ми. Когато намериш страст от която дс вземеш пример - последвай я. Ще те заведе там където искаш. Бмв 3 серия.

Philipine,
Скрит текст:
четох тези клюки. Сладка двойка са, наистина. Макар че повече я харесах катп двойка с Фуркан в Мерийем, но пък каквото е писано.

# 609
Здравейте, прекрасни момичета!
Чета ви и много ви се радвам. Нямам много свободно време. "Влизам" за да отговоря на въпроса на Марги.
Керем започва снимки за "Aуnen, aуnen" в началото на 2020 г. Първият епизод с него(16-ти) излиза на 11 февруари 2020 г.

Рекламата за BMW е точно за Керем.😉 Време е да задейства житейския си ролеви модел.

Прегръщам ви!

# 610
  • София
Ханде с много остра социална позиция!
Качила е в сторито си снимка на три убити на улицата кучета. И е написала:

Цитат
Не мога да повярвам!
И ме е срам да бъда в същата индустрия, като човека, който го е направил! Докато се опитваме да се грижим за душите на улицата възможно най -добре всеки ден, аз съм съкрушена, когато виждам онези, които дори не са хора, като вас
.

GAME OF SCK!

Последна редакция: пт, 10 сеп 2021, 17:34 от БлагаВест

# 611
Силве, пак се появи навреме. Благодаря за изчерпателния отговор. Ще ми послужи. Heart Eyes

Фили, ако при появата си не ни наречеш "лудите", а на сериала заглавието не го изпишеш така както ти идва отвътре, а именно в съкратен вариант Вратата - значи не си ти. Все успяваш да ме разсмееш Joy

# 612

Да оправим перчема! 🥴🐸🥰

# 613
Gift Heart

Бамби Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 сеп 2021, 19:29 от mi_si

# 614

Общи условия

Активация на акаунт