Питайте! Въпроси с бърза обратна връзка!

• 48 525
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Въпроса ви е точно по темата и свързан със здравето. Ще ми е много интересно да се даде отговор "от горе". Не обобщен . "Мислете позитивно" няма да си "купя".

# 121
Пак да повторя - ММ не е ясновидец. “Вижда” хората и болестите им и за това получава отговори “от горе”. Не предсказва и не предрича. Може само да лекува - конкретен човек, не цялото човечество.

# 122
Аз попитах конкретно за себе си, дали всичко ще е наред(в здравословен аспект не само за ковид, а цялостно за здравето), ако се ваксинирам срещу ковид?

# 123
Пак да повторя - ММ не е ясновидец. “Вижда” хората и болестите им и за това получава отговори “от горе”. Не предсказва и не предрича. Може само да лекува - конкретен човек, не цялото човечество.
А лекува как?

# 124
Обяснявала съм многократно. Чрез канала, енергийно. (За това и сме в раздел “Паранормално”)

# 125
  • София
Аз имам ли сериозен здравословен проблем или си въобразявам?На какво да обърна внимание?

# 126
Е как да не предсказва - като сте давали отговори за бъдеще време .Това какво е ,ако не предсказване?

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 00:11 от IIG

# 127
Дава се отговор на конкретен въпрос само и не всички  отговори е възможно да ги предадеш правилно.

# 128
Ще бъде ли безопасно за мен да се ваксинирам срещу ковид с ваксината на пфайзер?
Или може да ми навреди имунизацията за нещо друго дори след години?

Не мисля негативно, колебая се, чудя се как е най-правилно ... въпросът мисля е много важен, личен и здравословен, Ако не е зададен ясно кажете...

Благодаря

# 129
Ако се страхувате е възможно да Ви навреди.

# 130
Ако се страхувате е възможно да Ви навреди.
Няколко пъти написах, че не се страхувам, а искам потвърждение дали е безопасно да се ваксинирам с въпросната ваксина или по-добре не и защо?. Извинете, но това въобще не е сериозен отговор по толкова сериозен и важен въпрос. Това дори не е отговор... моля за по-ясен отговор. Благодаря

# 131
Дава се отговор на конкретен въпрос само и не всички  отговори е възможно да ги предадеш правилно.
Какво значи не всички отговори е възможно да се предадат правилно ?Защо не може -нали отговора идва под формата на мисъл ,запомня се и се предава или как..?

# 132
Неувереността какво е? Страх. Самата мисъл, че може да не е безопасно е негативна енергия и може да предизвика негативни последици.
Какъвто и отговор да Ви се даде - той е валиден  за сегашното Ви състояние. Ако в бъдеще промените енергетиката си, развитието ще е различно от това, което се вижда към момента.
ИГГ, това и за твоя въпрос важи.
Понякога е по-добре да не се отговаря. Защото отговора може да “кодира”, а така се отнема правото на свободния избор на душата. Всичко е променливо и само от душата и изборите й зависи винаги.

# 133
Ами едно нещо ако не е безопасно ,няма смисъл да се казва обратното или да се премълчава ,че е опасно .Тука какво общо има негативната настройка и негативна енергия.Ако ваксината по принцип е безопасна ,казва се и няма проблем .Ако е опасна ,човек трябва да го знае и да не си слага .Ако контактьора не е сигурен кое е правилно (не знам как той самият може да е сигурен ,че информацията ,която получава е достоверна ) или не иска да поема тази отговорност да отговори по този въпрос ,казва не мога,не искам да отговоря или да нося тази отговорност и толкова.По отношение на кодирането ,може и така да е ,не знам,то в такъв случай на въпроси за бъдеще време май не трябва да се отговаря. По отношение на кой мой въпрос е по-добре да не се отговаря -този,който зададох наскоро в темата ли или този на лично ,който съм задавал преди ?

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 16:39 от IIG

# 134
Колкото повече търсим истината извън себе си, толкова по-малко можем да сме сигурни в достоверността на авторитети, институции или другите хора. Сегашната ситуация по света доказва това с тази масова ковид психоза. Противоречиви медийни изяви задълбочават психозата. Нормално е хората да разчитат на авторитет еднозначно да ги посъветва, но отдавна няма такъв по света. Съвременният човек трябва да развие критично мислене, за да взима най-добрите информирани решения за себе си.

Ваксината си има изписани изследвани клинично противопоказания, защо някой би ги документирал фалшиво? Лично аз проведох годишните си профилактични прегледи, уверих се, че нямам автоимунни или други хронични състояния, и се ваксинирах. Не ме беше страх, защото реших да изключа хилядите източници на противоречива и стресираща информация. Нищо ми няма. Но мой възрастен роднина също се ваксинира, той не беше посещавал лекар от десетилетия, с тежък диабет и нездравословен начин на живот. Почина в болница С ковид, не ОТ ковид.

Но съм виждала и много хора по медиите със симптоми на паническо разстройство, след поставена ваксина. За мен това са физически здрави хора, предразположени към тревожност. Тревожността неиздледвана е мъчителна, защото като неизследвана, човек не знае кое да елиминира, за да спре да се тревожи. Ваксината се оказа много удобен повод да отключат паническите си реакции - така е удобно: ето - ваксината е, това ми дава спокойствие, най-накрая знам защо се тревожа.

Така че, да има обективни медицински противопоказания, но и да, има субективни предпоставки за странични реакции.
Да ви попитам, говоренето пред публика, вредно ли е за здравето? Особено когато публиката е доброжелателна. Не нали? Защо тогава определени хора се ужасяват от говорене пред публика? Явно е, че има неизследвана травма, ккоято по асоциативен път се отключва от ситуацията. Аз така разбирам отговора на Ейнджъл.

Общи условия

Активация на акаунт