Питайте! Въпроси с бърза обратна връзка!

• 48 616
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
За "канала" чета за пореден път. Но така и не ми отговорихте в примери, какво лекува. Предполагам способностите му не са безгранични.

# 151
На този въпрос отговаряно ли е тук - кога ще изчезне вируса ?

# 152
Здравейте,
Въпросът ми е малко странен и не знам дали е за тук. Бих искала да питам как мога да тълкувам това, че непрекъснато виждам повтарящи се числа на часовник. Давам пример: 11:11, 23:23, 16:16.. и така по всеки път са еднакви. От 3, 4 седмици е това.

# 153
Angel_wing, от няколко години се боря с храчки в носоглътката, които ми запушват носа и особено нощем ми е трудно да дишам. Секретът запушва ноздрите ми и изсъхва вътре. Каква би могла да е причината и има ли лечение?
За тези години съм дала много пари и време на лекари с дипломи и на фармацевтиката, опитала съм всяка рецепта от народната медицина, която съм чула.

# 154
Angel_wing, от няколко години се боря с храчки в носоглътката, които ми запушват носа и особено нощем ми е трудно да дишам. Секретът запушва ноздрите ми и изсъхва вътре. Каква би могла да е причината и има ли лечение?
За тези години съм дала много пари и време на лекари с дипломи и на фармацевтиката, опитала съм всяка рецепта от народната медицина, която съм чула.
Проверете си лимфната система, в нея има дисбаланс.

# 155
Ако ядеш млечни, спри ги за поне два месеца и ще усетиш разликата.

# 156
Здравейте!  Ето моят въпрос, който ме терзае и влияе изключително на живота ми от доста  време.  Ще имам ли най-накрая работа, в близките 3 месеца/ да речем/? Работа,  която ще е дългосрочна, достойна, качествена, с нормални взаимоотношения. Изморих се да я търся и чакам...

# 157
Неудобен е въпросът ми малко, но ще попитам все пак. Какво да правя с тази перианална фистула, която видях, че имам от няколко месеца вече? Много ме притеснява и ме е страх, защото чета из нета, че само оперативно би могло да се премахне..

# 158
Неудобен е въпросът ми малко, но ще попитам все пак. Какво да правя с тази перианална фистула, която видях, че имам от няколко месеца вече? Много ме притеснява и ме е страх, защото чета из нета, че само оперативно би могло да се премахне..
Здравей, защо не отидеш на лекар, ами си губиш времето тук?
Аз не прочетох някъде М на Аngel_wing да е излекувал някой или, че нещо конкретно лекува напр. мигрена.

# 159
Здравейте, искам да попитам за бабата на моя приятел, скоро и откриха голямо образувание на единия яйчник, след два дни ще я оперират, дали ще се оправи?

# 160
Безопастно ли е да си поставя ваксина?

# 161
  • София
Безопастно ли е да си поставя ваксина?
Нали разбираш , че никой не е в състояние да ти отговори на този въпрос.По заобиколен начин може да получиш някакъв отговор , но конкретен и ясен НЕ.
Това е мое мнение.

# 162
  • Варна
Представям си ако въпроса "Безопасно ли е да си поставя ваксина?"
относно конкретен човек имаше отговор и се даваше на питащия тук, какво щеше да се случи.
Ако отговора е "опасно е, не слагай", това щеше да бъде прочетено и от много други хора и щеше да ги хвърли в психоза да не си слагат, макар и за тях да е безопасно.

# 163
Може да се отговори на лично тогава 

Само дето отговорът зависи от теб и как мислиш е супер несериозен.

# 164
Т. Вълчева,
Напълно сериозен е. За съжаление, простите неща най-трудно се възприемат.
Няма  как да помогнеш на някой, който не иска, нали?

Общи условия

Активация на акаунт