Калориите броим и здравето ценим - тема 13

• 50 874
  • 797
  •   1
Отговори
# 480
Аз не знам дали съм по-впечатлена от страхотния режим по часове, от кутиите от предната вечер или от това, че в 7 30 пиеш протеин СЛЕД тренировка. Евала, не съм стигнала този левел на мотивация да стана в 6:30 да тренирам, но искрено се възхитих!

При мен деня беше хаос. Закуска кафе, обяд 100гр пиле със зелена салата (от пилето с ориз на децата, но те искат сами ориза, така че сме win-win), следобед 1 кисело мляко пълномаслено, вечерта само салата - айсберг, краставици, много лук, чери и пармезан на люспи малко. Сега чаша вино. 900 калории. Много е малко, но така се разви деня. Ще хапна ябълка като огладнея и утре малко по-серизоно ще трябва да подходя.

# 481
Ехаа 900 калории, искам и аз.  Но все настъпвам над 1000-1200.

# 482
  • Велико Търново
Добро утро!Ставам 04.45, пия кафе, оправям се и тръгвам пеш към залата в 05.40, и затова приключвам рано.
900 калории мечта...
Днес кросфит след работа
Кантарът показава 700 грама по-малко, калориите ми бяха точно толкова колкото ми ги дават калкулаторите да отслабвам.
Като спазвах режима на Юли /писала съм много пъти/ калориите бяха 1200 и останах без цикъл, вярно отслабнах, но вече тази игра не.

# 483
Сиска ти си машина. На теб 900 калории не ти трябват, както и на всеки който става в 5 за тренировка.

# 484
  • Велико Търново
Да, Лъки, така е, трябва ми храна за да си върша адекватно задълженията.
Сега мисля менюто за утре.
Пак ще въртя около 1500-1700 калории и ще има от всичко.

# 485
Ох, 900кк не е за всеки ден...
А една колежка ми каза, че тя от години всеки понеделник и вторник е на 1200кк, за да си балансира теглото и за пречистване от уикенда.
Хареса ми идеята Simple Smile

Аз за сега се върнах на моите кг. От студеното съм гладна на въглехидрати...правя крем супи от каквото намеря, за да не пипам хлябове. Сега важното ми е да поддържам, а след свалени кг винаги има при мен поне 1гк връщене.

# 486
Споделям и аз моето меню за деня, около 1200 ккал, зеленчуци не меря, ако не са картофи и макроси не следя:
Закуска: овесена каша готова на др. Йоткер - 200 ккал
Обяд: взела съм си за офиса салата с паста: паста 50 гр в сух вид, варено яйце, шунка 100 гр (близо 100 ккал), 2-3 кисели краставички, 1 печена чушка от буркан, сос от 50гр кисело мляко, 1 лъжичка горчица, лимонов сок и 1/2 чаена лъжичка тахан - сметнах го малко над 400 ккал.
Следобедна закуска - някой плод, каквото има в офиса, обикновено ябълка или круша.Броя 100-150 ккал, горе долу толкова е една ябълка около 200 грама
Вечеря: салата с киноа сварена (30-35 гр)в сух вид, нахут от консерва (около 100гр) краставица, чери домати, печена чушка, маслини (20ина гр.) сирене (30-40 гр.) зехтин- 1 лъжица супена, ми е около 7 гр  - общо около 400-450 ккал. Ако съм яла 2 плода на работа, ще понамаля от сиренето, зехтина и маслините.

# 487
Здравейте,

Аз вчера бях със закуска - айрян 300 мл, обяд - 1 кебапче + 120 грама салата цвекло, междинно хапване за деня - 2 банана, вечеря - голяма зелена салата с краставици, репички, лук, няколко  маслини + 80 гр. пушена риба.

Довечера съм планирала същата салата + 2-3 яйца. Трябва да се науча да ги ям, много са полезни за диети, а аз не ги и опитвам Sad

# 488
И аз вчера заковах 1100кал, като сутринта закусвах две кивита и две кафета със захар (не мога без, все едно пия течен аналгин), после 10гр крекер пълнозърнест със сусам и кимион - това и следобед също. На обед хапнах карфиол на фурна със сирене 300гр и един бонбон фереро. За вечеря имах сготвен гювеч - 200гр, със 20гр майонеза и една люта чушка, и една бисвкитка за десерт. Днес схм минус 800гр, че
Бях върнала от уикенда.
Иначе и аз тренирам сутрин, преди ставах в 6, но сега като мъжа ми води децата, тренирам от 7,30. Като вече включвам и съботна групова тренировка - степ или високо интензивна. Определено корема се постопи. Но не знам какво ще правя с кожата там, че след двете бременности кожата е мн зле и сега като поспадна корема пак висна

# 489
Аз съм раждала 4 пъти и си мислех, че едва ли не от това имам корем, но не се оказа така. В момента, в който свалих кг. коремът ми се прибра, кожата е добре. Та не е от раждането, от яденето е в повечето случаи Simple Smile

# 490
При мен просто кожата се нацепи и разтегна, коремите ми бяха огромни. Диастазата, проверена от хирург, ми беше като на възрастен мъж, свалил адски мн кила, а аз бях качила само 13кг и двата пъти, но бебетата бяха по 4кг. Поне сега диастазата се позатвори. Същия хирург я провери. Но аз ползвам кростренажор от години, а той за мен е единствения уред дето стяга цялото тяло, само да не беше толкова досадно на него.

# 491
  • в пералнята
Да кажа и аз за корема и кожата.
2 бременности, и двете с над 40 качени килограма, без 1 стрия. Корем никога не съм имала, при мен проблемът са паласки.
В последните години обаче, от лошо хранене, редувано с гладуване, кожата ми на корема стана доста измачкана, направо като вестник. Откакто тренирам, може и да си въобразявам, но кожата ми пак придобива онзи еластичен стегнат вид.

# 492
На мен талията ми беше изчезнала безследно. Чак сега, след 10 кг надолу мога да сложа вталено яке, сако, рокля. Но аз и като слаба нямам силно изразена талия, та с наднорменост съвсем си заминава.

# 493
2 бременности, и двете с над 40 качени килограма, без 1 стрия. Корем никога не съм имала, при мен проблемът са паласки.
В последните години обаче, от лошо хранене, редувано с гладуване, кожата ми на корема стана доста измачкана, направо като вестник. Откакто тренирам, може и да си въобразявам, но кожата ми пак придобива онзи еластичен стегнат вид.

40кг на бременност са си адски много. Добре че си се спасила от стрии.
На мен кожата на корема ми е като изсъхнала хартия... няма еластичност. И мазнина няма, но кожата е аут. Не знам двли има нещо което мога да направя, за да подобря това.
Паласките трудно се свалят, но и те ще заминат. Успех.

# 494
  • в пералнята

40кг на бременност са си адски много. Добре че си се спасила от стрии.
На мен кожата на корема ми е като изсъхнала хартия... няма еластичност. И мазнина няма, но кожата е аут. Не знам двли има нещо което мога да направя, за да подобря това.
Паласките трудно се свалят, но и те ще заминат. Успех.

Да, така е, според мен имах ГД, но не бях диагностицирана правилно. Както и да е, минало вече.
Точно така ми беше и на мен коремът напоследък, като смачкана хартия, като се наведа, но е една идея по-добре вече. Аз си купих и дермапен и като се сетя от време на време, си го правя на корема, но от дъжд на вятър.

Общи условия

Активация на акаунт