Калориите броим и здравето ценим - тема 13

• 50 846
  • 797
  •   1
Отговори
# 540
Аз се меря всеки ден сутрин и вечер и винаги се чудя къде изчезва цяло кило нощем Simple Smile Примерно ако вечер съм 64,5, сутрин съм 63,3 - не знам как става, но при мен е така. В най-дебелите ми дни вечер съм дори 65.00, сутрин пак 63 и нещо.

# 541
Задържа се вода - от сладко, от алкохол (той е диуретик, но съдържа захари), от солена храна и от всякаква храна Simple Smile Мисля че разликата сутрин вечер е нормална. Затова е по-добрв да се смята средно аритметично ня седмична база и да не се вманиачаваме в кантара, защото това може много да демотивира.

# 542
Аз се меря всеки ден сутрин и вечер и винаги се чудя къде изчезва цяло кило нощем
В тоалетната. Предполагам се мериш след като си я посетила.

# 543
Аз се меря всеки ден сутрин и вечер и винаги се чудя къде изчезва цяло кило нощем

По мой опит а**то не тежи цяло кило, повечето е вода Simple Smile)

# 544
Алкохола е много калоричен, а не пише на етикета, да си знае човек.
От друга страна алкохолиците са по често слаби, това не ми е много ясно кал става. Аз две чаши вино да изпия задържам вода и кантара отразява плюс.

# 545

По мой опит а**то не тежи цяло кило, повечето е вода Simple Smile)
В тоалетната се и уринира, освен това, за което си мислиш.

# 546
точно това имах предвид и аз, просто от храната се задържат най- вече течнлсти кокто както през нощта, така и сутрин се изхвърлят с урината, иначе не знам за какво си мисля друго, просто така ми прозвуча Simple Smile

# 547
  • в пералнята
И аз губя 1 кг, като се меря преди да посетя тоалетната.
Затова и мен този въпрос много ме мъчи.

# 548
  • Бургас
и аз съм правила опити с теглене всяка сутрин и съм установила, че е безсмислено, някой ден почти гладувам и на другия- плюс 1 кило, после 2 дена ям повече, а пък килограмите са по-малко, сега се меря 1 или 2 пъти седмично

# 549
От ученическите ми години се тегля всеки ден сутрин. Като тръгна нанякъде си вземам кантара.

# 550
So Lucky*, за жалост от наблюдение на близки хора, доста почти не се хранят...

# 551
Аз също се меря всяка сутрин след тоалет, гола, даже вече и боса, че джапанките са си 300гр Simple Smile) Но това ми е навик от поне 15години.

# 552
  • Велико Търново
Аз също се меря всяка сутрин след тоалет, гола, даже вече и боса, че джапанките са си 300гр Simple Smile) Но това ми е навик от поне 15години.

Тегля се сутрин и вечер, сутрин дори си махам ластика от косата-сакън да не покаже някой грам плюс.На почивки кантар не нося, но имам дънки "кантар" без които не тръгвам.Преди години, когато всичко беше под контрол в луксозните хотели, където почивахме аз вечерях суроватъчен протеин.От нас си бях взела пасатор и купа за да го разбивам.Вече е минало!

# 553
На почивка и аз не се тегля.
Няма да забравя как нямах кантар като дойдох в щатите и се мерех в един супермаркет. Качвах се и бам 140! Joy после качих още и стрелката все ме дразнеше.
Купих си дигитален за дома, и полека лека вкарах нещата в релси.
В Бг си имам два кантара, даже и у свекървата като гостувам се тегля редовно. Кантар мой, враг мой...

# 554
  • 1st floor
Меря се сутрин след тоалетна, след тренировка, след баня, само по бельо. В понеделниците никога не се меря, абсурд да си причиня това след похапването през уикендите. Въобще, избягвам всякак излишния стрес. Laughing
По правило мога да кажа и без кантар дали имам да свалям само като се хвана за гърдите. Там веднага се отразява при мен. Laughing Почнат ли да са на изчезване, значи съм в добра форма. Ако ММ пък е доволен - положението в долната част  е трагично. Няма  пълно щастие, това е...

Общи условия

Активация на акаунт