Как да постъпя с мъж, който не говори за сериозна връзка?

• 14 644
  • 195
  •   1
Отговори
# 75
Много жалко за авторката. Не е на 20, а доколкото знам на 35 някъде.
И така да си пропилява шансовете със загубеняк като този.
Ама каквото човек си направи и Господ не може да му го направи.

Не е задължително човека да е загубеняк.Може да си е чудесен човек,но просто не иска да се обвърже с авторката.Може с някоя друга,която сметне за подходяща за него да се обвърже и да се държи по съвсем друг начин.
Авторке,знаеш ли този мъж преди теб живял ли е с жена,имал ли си е някоя сериозна,или все така я е карал,като с теб?Отговора на този въпрос може да ти подскаже много неща и за вашите отношения.

# 76
Вижте, не вярвам работохолик с вкус към компаниите на чашка с авери да се превърне внезапно в семейно ориентиран и добродетелен мъж, посветен на жена и деца - всичкото това след 40. Освен това очевидно е играч. Такива не стоят с една жена.

# 77
Всеки мъж, който мотае и манипулира така една жена е загубеняк. Може и други епитети да сложа, но ме мързи сега.
Като се замисля всъщност може би тя е загубенячка. Ще ме прощавате.
Човека всъщност нищо не и обещава. Тя си има някакви илюции и живее в облаците.

# 78
Е, не бих ползвала точно думата загубеняк. Предполага една тъпота ... А човекът явно вече доста време разиграва авторката, а тя си мисли, че имат някакви перспективни отношения и е решила да чака. Нашият герой може да е всякакъв, но никак не е тъп.

# 79
Не разбрах с какво точно я разиграва? Обещал е нещо и се е отметнал, друго? След една определена възраст дори няма нужда да говориш с другия, за да си изясниш в какви отношения сте, то се вижда ясно. Сега, че тя предпочита да стиска очите, си е неин проблем, не негов. Той ясно е показал къде е тя в живота му. Да се обясняваш в стил " ние сега заедно ли сме" е направо идиотско на тази възраст, не са на 15.

# 80
Аз ако съм ще говоря открито с него и ще му кажа директно какво искам, по-конкретно, че искам всичко от него. И каквото стане. Ама имам предвид директно говорене, като искам сватба, дом, деца и т.н. И като ми каже, че сега не е момента, и не се ангажира с никакъв ясен срок, ще вървим към time to say goodbye. И със сигурност ще се почувствам крайно разочарована, което ще ми свърши чудесна работа, защото така ще го забравя и ще започна да се оглеждам за други.

# 81
Така трябва. Чака се до определено време и после се говори.
Само че авторката не е като теб.
Тя е страхлива.
Щото бил много харизматичен, зодия рак, имал хубава усмивка и искал да се гушка Mr. Green
Сама тя пише, че бил като наивно, непораснало дете.
И иска от такъв сериозни неща!
Смея се, честно.

# 82
  • София
Според мен от огромно значение е и възрастта, в която се развиват подобни отношения. Едно е да са и двамата в ранните 20, тогава всички бихме казали да остави нещата да се развиват постепенно. Над 30-годишна възраст (той и на 40) се очаква индивидите да са достатъчно наясно с това кой какво очаква от една връзка. Дълбоко се съмнявам, че 40-годишен мъж си мисли, че 34-годишна жена очаква след една година да се гушкат като зайчета и да си пърхат с ресници. Ако наистина го мисли, то той е безподобен инфантил.

# 83
Само не разбрах къде точно е казано, че 34 годишна жена обезателно цели съвместно съжителство, брак и прочие? Авторката като цели това да беше му го казала в прав текст, но май не е. Той кара както му е удобно, тя си трае недоволна и после той е виновен. Ми не е, него го устройва ситуацията, нея не я устройва, но си мълчи.

# 84
Тя е страхлива.
Щото бил много харизматичен, зодия рак, имал хубава усмивка и искал да се гушка Mr. Green
Смея се, честно.
Аз пък изобщо не мисля, че разговорът е уместен.
Тука малко, ако прочетем между редовете...и от другата тема, където я посъветваха да пусне нова тема могат да се разберат много неща. Описва външен вид, прекарване, секс... Не го познава явно добре, за да даде друга информация, прекарват малко и рядко време заедно. В един момент и е хубаво, в друг изчезва или и пише, че е искал да се видят, но няма време... като се срещнали последния път, той и е предложил да остане, щото била отпуска и се гушкали цял ден. Изводи : 1)срещали - аз разбирам среща за секс по този начин представено, 2)явно не остава, след като е взела предвид, че този път са прекарали деня заедно. Не искам да чопля и да питам, как тя е била отпуска(явно делничен ден), а той как не е бил цял ден на работа, като е толкова зает с двете си работи и все няма време за нея.
1г.не я е приел във фейса, чака той да е свободен, за да се видят, пуска сУбщения. Тоест няма достъп до дома му, не му звъни свободно да му потърси сметка, що не е звъннал(абе поне да е пита жива ли е, да не я е блъснал кола).
Аз мога да изходя, че тези "младежи" нямат връзка, а срещи за взаимни нужди. Та, за да заговориш за сериозна връзка, брак и деца, преди това трябва да имаш такава несериозна безцелна, без да си и определил посока, а не отношения просто(и авторката ги е определила като такива в поста си).
Ако нещо не съм разчела добре, да ме извини и опровергае.

# 85
Е, аз не съм ги чела тези подробности. Тя нещо зачезна Авторката (може да е с него), добре е да даде повече подробности, за да не гадаем, но определено не ми харесва това че, тя се чувства несигурна в него. Шестото чувство, особено при жените е силно развито и рядко греши. Свита ли ти е душата с някой, не е твоето място до него.

# 86
  • София
Авторке, не отговаряш на въпросите, които ти задаваме. Описаното в първия пост е много оскъдно като информация, за да можем да дадем релевантни мнения. Сега трябва да гадаем. Неуважително е ние да се пънем да пишем, а ти тук да не се появяваш. Обаче списваш в други теми и на линия си била до скоро.
Аз се отписвам. Няма смисъл да си търкам клавиатурата.

Здравейте,
не съм отговорила на въпросите, защото не съм влизала във форума. Събота и неделя бях с въпросния господин извън София.
На въпросите - виждаме се винаги, когато не сме заети с работа и когато имам възможността за това, инициативата идва и от двете страни. Да, оставам да спя у тях, да, познавам семейството - брат, снаха, племенница и майка. Баща му почина преди 6 месеца (между другото това също се отразява, обикновено доста хора се изолират в такъм момент, за да се отдадат на мъката си).
Предвид факта, че не живеем заедно, всеки има и други ангажименти, освен това хеговата работа, пардон 2 работи са доста динамични, изискват бая време, доста комуникация и т.н.
Та така, ако имате други въпроси, ще отговоря Simple Smile
Тя е страхлива.
Смея се, честно.

И аз се смея, явно човек трябва да види нещата отстрани, за да му се отворят очите.
Просто очевидно човекът си търси приятно прекарване на времето, без да задълбава, иначе щеше да го направи, си мисля аз.
Спирам да го търся, ако ме потърси, ще питам как ги вижда нещат, ако не ме потърси, жив и здрав и толкова.
Писва тази неяснота и въпросителни, както и вечната липса на време.
Иначе мога по всяко време да хода у тях, имам и доста вещи там.

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 11:02 от flower_to

# 87
Приятелски съвет, наборке - прибери си нещата от дома му, преди да минеш в стендбай режим. Аз така имах един опит с 10 год по-възрастен преди 2 год - човекът не допуска сближаване и това е. Там оставих само една тениска и един комплект чаршафи , материално минах с малко щети. Всъщност, и емоционално не бяха големи щетите, само неприятното усещане за моткане.

# 88
  • София
Приятелски съвет, наборке - прибери си нещата от дома му, преди да минеш в стендбай режим. Аз така имах един опит с 10 год по-възрастен преди 2 год - човекът не допуска сближаване и това е. Там оставих само една тениска и един комплект чаршафи , материално минах с малко щети. Всъщност, и емоционално не бяха големи щетите, само неприятното усещане за моткане.

Тоест под "недопуска сближаване" визираш, че не те е поканил да живееш у тях или имаш предвид всякакъв вид сближаване?

# 89
Имам предвид нещо повече от срещички у нас или у тях за секс. В един доста скорошен след запознанството момент дори навън не излизахме, само си ходехме на гости. Около месец след като проведохме разговор на тема сериозните намерения и колко хубаво нещо са те, се разделихме. Отношенията ни продължиха грубо 4 месеца - август-декември.

Общи условия

Активация на акаунт