С какво ви дразнят свекървите? – 131

• 36 841
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
  • при късмета
Всички разбрахме, че работи от вкъщи, това което не стана ясно е, защо човек работещ от вкъщи и болно дете са в една стая, при положение, че има възможност да са в различни. Така хем детето на спокойствие, хем мъжа спокойно си работи и жена му не му е секретарка с кого и кога говори

# 106
  • София
Ами като прочетеш по-нагоре ще разбереш защо Simple Smile Мисля, че този казус вече го разискахте.

# 107
  • при късмета
Това, че на болно дете не можело да кажеш къде да стои, не е аргумент

# 108
  • София
Ами като прочетеш по-нагоре ще разбереш защо Simple Smile Мисля, че този казус вече го разискахте.
На колко е детето?

# 109
  • София
На 2г. е

# 110
  • София
И какъв е проблема едно бебе да стои с тая различна от работното място на тати? "искало" ми то утре самолет ще поиска... Бащата като тръгне в офис и то пак каже, че иска при тати - ще го заведеш ли да стои цял ден  там?

# 111
  • София
Вие затова ли попитахте да се заяждате? Никой не си умира да живее в 2 стаи. Пък какво ще позволя и какво не мисля, че си е проблем на родителя. Не си възпитаваме децата по един калъп.

# 112
Леле, ама ти въобще не търпиш чуждо мнение. Свекърва ти, ти е най-малкия проблем в живота. Ама в края на краищата това си е твой проблем, а не наш.
И преди да попиташ, не съм свекърва, сина ми е едва на 15 години. Ама дано някога стои далеч от такива като теб.

# 113
  • София
Напротив търпя просто не може всички да са на едно мнение с вашето. Различни хора сме.

# 114
Напротив търпя просто не може всички да са на едно мнение с вашето. Различни хора сме.
Ами приеми, че и мъжа ти е различен човек и има право на свое мнение, включително и на това дали да говори с майка си и кога.
Проблем ще е, ако те търси теб. Щом му звъни на него няма за какво да се дразниш, РАЗЛИЧНИ хора са все пак, и е нормално да не мислят като теб.

# 115
Млада е авторката ,с годините  ще се промени да не се връзва, да си решава дразгите с финес.

# 116
  • при късмета
То няма лошо да си на различно мнение, но да настояваш за други хора, втория кога да звъни на третия, някак нямаш право на мнение изобщо по този въпрос. Можеш, ако звъни на теб

# 117
Вие затова ли попитахте да се заяждате? Никой не си умира да живее в 2 стаи. Пък какво ще позволя и какво не мисля, че си е проблем на родителя. Не си възпитаваме децата по един калъп.
Вие не живеете в 2 стаи, а сте се нагъчкали в 1. Личи си, че не възпитаваш детето си по никакъв калъп, но с какво право изискваш свекърва ти да се съобразява с твоите странни идеи?

Последна редакция: нд, 12 сеп 2021, 14:15 от Анонимен

# 118
  • София
Teб като те гледам, го възпитаваш в стил каквото поиска - всичко може. Не ми отговори, ако поиска в офиса на баща си и там ли ще го заведеш, защото е същото - детето иска да е при баща си, а той е на работа. Ама то си е за теб, защото като тръгне на работа в офис, ти ще трябва да се справяш с ревящо дете, което "до вчера" е можело да си прави каквото поиска, щедро поощрявано от теб, а "утре" ще му се налага да се съобразява с елементарни неща. По твоята лоигика, дори и колеги, клиети или шефа му не трабва да му звънят между 2 и 4ч., заради златното яйце, което е нелепо, но щом бащата отказва да си държи тел. на вибраця, явно му трябва този телефон, да отговаря веднага (нормално). Свекърва ти наистина е несъобразителна, но и да държиш детето на работното място на баща му - също.

# 119
  • Варна
Аз няма да коментирам свекървата, снахата и очакванията на тях двете, само ще кажа евала на търпеливия баща. Като се знам себе си, щях да откача в една стая с двегодишно, независимо болно или здраво, докато опитвам да си свърша работата. Още на втория ден щях на колене да се моля на шефа да ме върне в офис.

Общи условия

Активация на акаунт