Отговори
# 630
Възможно най-неудачното разпределение на холокухнята, което наскоро съм виждала. Кухнята е на дългата стена, т.е. където и да си сложиш дивана, все кухнята ще гледаш. Така както са го нарисували, ще си въртиш врата на 90 градуса, за да гледаш телевизия от дивана. Кухненски ред на преградна стена със спалня, гарантира че не трябва да пускаш чешмата или нещо да готвиш (да пускаш абсорбатор и печка/фурна), защото ще будиш всички в спалнята.
На схемата пише 75 квадрата, в обявата - 93.

# 631
  • sofia
Някой дали има информация, коя е фирмата, която предлага блока на ъгъла на Каблешков и Цар Борис III? Гледах табелката им преди време, но в нета тяхна работеща страница с предлагани имоти от там не намерих. Някой дали ги е гледал?

# 632
Защо пък да чуваш съседите? То това е хубаво всъщност на този апартамент, че е външен и не граничи с друг. Може в едната спалня да се чува евентуално ако някой тропка прекалено по стълбите.
Спалнята дели стена със стълбището, което е странно разпределение.

# 633
Някой дали има информация, коя е фирмата, която предлага блока на ъгъла на Каблешков и Цар Борис III? Гледах табелката им преди време, но в нета тяхна работеща страница с предлагани имоти от там не намерих. Някой дали ги е гледал?

https://novitesgradi.bg/%D1%81%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B0/%D1 … 80%D0%B8%D1%81-3/

Само това ми излиза.

# 634
Аз все си мислех, че това е сградата, ама сега като гледам май не е
https://m.imot.bg/details/1c161970771804469#&gid=1&pid=4

# 635
Аз все си мислех, че това е сградата, ама сега като гледам май не е
https://m.imot.bg/details/1c161970771804469#&gid=1&pid=4

Може и точно тази да е на ъгъла, пък другата някъде до нея. Там май не е само 1 строеж. Довечера ще се загледам като мина.

# 636
  • sofia

https://novitesgradi.bg/%D1%81%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B0/%D1 … 80%D0%B8%D1%81-3/

Само това ми излиза.

И на мен това ми излезе. Линка там не работи. Сградата ми беше направила впечатление като бяхме на  оглед в съседна до нея.

# 637
Имай предвид, че това място поне 10 години седеше заградено за строеж, с табела и празно. Аз бих проучила добре ситуацията, защото много съм се чудила защо нищо не се случва. Почнаха да строят последната година-две.

# 638
1000е/кв в бъкстон, пък дори и до цб3, ми се струва доста съмнително. Задължително обстойно провери качеството и материалите. Да няма вестници в стените.

# 639
  • Бургас
Сигурно е 93 с общите части. На повечето схеми ги пише без общите.

# 640
Добре затръшната врата не може да не се чува, защото звукът минава по стените.

# 641
тези, които изкопаха дупката, не са тези които го строят
чак 10 години не е седяло, 6-7 може би, но преди имаше табела за по-ниска сграда

аз преди работех наблизо, мястото е много шумно и мръсно... ама много
паветата на Цар Борис, завиването на трамвая, има и три спирки с тракане на врати и спиране-тръгване
аааа..... и трамваите от Овча Купел много обичат да дрънкат с камбанката, като са им спрели колите пред тях и не  могат да завият

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 17:44 от Herzen

# 642
Сигурно е 93 с общите части. На повечето схеми ги пише без общите.

Да, знам го това.

1000е/кв в бъкстон, пък дори и до цб3, ми се струва доста съмнително. Задължително обстойно провери ...

На схемата в имот-беге-то си пише "офис".  На 4 етаж са само офиси. Цената е логична в този случай.

# 643
Минавам от време на време оттам и честно казано ми изглежда доста качествен строежа. Но не съм се интересувала от материалите, само изпълнението гледам. Но от обявите и на мен ми направи впечатление статута, все е офис или ателие. Не знам дали има нещо със статус на апартамент.

# 644
Минавам от време на време оттам и честно казано ми изглежда доста качествен строежа. Но не съм се интересувала от материалите, само изпълнението гледам. Но от обявите и на мен ми направи впечатление статута, все е офис или ателие. Не знам дали има нещо със статус на апартамент.
Както писа Herzen, мястото не е добро за жилище. Шумно е: летят коли по паветата, завиват трамваи 4 и 11 и стържат, трамвай 5 също минава оттам. Става и голямо задръстване на светофара от колите идващи по Каблешков. Ако някой търси офис бива, но да живее човек там не става.

Общи условия

Активация на акаунт