Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко жилища са регистрирани в област София (столица) според НСИ?
Колко бани предпочитат хората с доходи над 4000 лв. при закупуване на жилище?
Какви са предпочитанията на клиентите при закупуване на нови жилища по отношение на броя на баните, кабинетите и дрешниците?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко жилища са регистрирани в област София (столица) според НСИ?
-
Колко бани предпочитат хората с доходи над 4000 лв. при закупуване на жилище?
-
Какви са предпочитанията на клиентите при закупуване на нови жилища по отношение на броя на баните, кабинетите и дрешниците?
Предпочитанията на клиентите при закупуване на нови жилища са се развили с течение на времето, тъй като техните нужди се променят. Например, преди пет години жилище може да е било обзаведено с мебели, но сега клиентите търсят къщи с кабинети и дрешници, особено след пандемията, когато работата от вкъщи стана по-разпространена.
-
Какви са ползите от използването на кредитни посредници при закупуване на жилище?
-
Какви документи са необходими при продажба на имот?
Не знам колко пари трябва да имам, за да отделя 200 хил евро за жилище в тази мръсна и неуредена държава, че и 200К дори не стигали
Старите сгради са много скъпи и направо ужасни. Ние живеем в центъра и ми е писнало от прах, дзънкащи трамваи, клошари, луди баби съседи, а тези на зелено, ако настъпи криза не е ясно дали ще ги построят. Относно наемите не виждам как значително ще се покачат. Много мои познати притежават по няколко апартамента с инвестиционна цел, или вместо депозити си влагат парите в апартаменти, понякога гарнирани и с кредит. За сега някои успяват да ги отдават, други просто си ги притежават без да ги ползват, но като цяло жилища за под наем с лопата да ги риниеш и още излизат. Направо не знам от къде и до кога ще идват толкова хора за да ги обитават...