🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - Сезон 3, тема 2 - и по света

• 28 327
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Още от предния сезон си казват, че не пеят на живо.Като гледам част от маските едвам дишат камо ли да пеят и има обработка.

Аз помня, че казаха че пеят на живо, но не с микрофоните, които държат, а с такива вътре в маските. За това на някои не им съвпадат движенията.

# 166

С тия маски няма как да се получи да пеят на живо. И да, обработени са гласовете, много обработени.
Ами, значи Маги лъже Simple Smile
В интервю по тв го питаха и каза, че пеят на живо, че могат да си преправят те сами гласовете (нищо не им обработвали), а иначе от апаратната им ги преправят само за визитките и когато трябва да отговорят на въпрос на панела.
Звездев като отпадна каза, че най-трудно му било да пее на живо.
Филип Аврамов също изпитвал затруднения да пее с маската на Бика.
Микрофони имат под маските.

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 18:00 от Merelenda

# 167
Ще стане много дълъг пост, но като го качите на първа страница ще го изтрия ако трябва. Извинявам се ако има грешки - правописни, граматически или пунктуационни Grinning

1.   Букетът – Улики:  Изглежда ми доста нисък. Около рамото на Геро е, а има и малък ток, т.е. по-малко от 160 см. Сниман е  в Ботаническата градина в Балчик.

Първа песен – "Sway" на The Pussycat Dolls.

•   Той е красив, пищен и носи наслада на всеки който го види. Той е причината за много красиви и прекрасни истории.
•   Хората винаги са го харесвали и са го търсили за различни поводи. Букетът никога не е отказвал да стане част от празника на всеки, който иска да се радва неговите цветя, красота и присъствие.
•   Чувства се най-добре в Б-я. Много харесва Ямбол, Видин, Сандански, Пловдив, Варна, Монтана, но един от любимите му градове  си  остава, този който често  е определян като меката на шоубизнеса. Този град ражда много политици, певци и популярни хора в Б-я. Букетът знае къде да тежи на мястото си.   .

Предположения на панела: Милица, Мила Робърт, Нети

2.   Гларусът – Улики: Висок над 180, около 185 може би. Снимана е  в морето, като кара лодка, на водно колело и на брега. Когато споменаха за историите му, показаха едни гъски /не знам дали имат общо с някаква история Grinning/

Първа песен – It`s My Life" на Bon Jovi

•   Роден е край безкрайната морска шир преди доста лета. Някои казват, че началото му съвпада с едно голямо състезание в бивш съветски град, но не е потвърдено.
•   Той не може да съществува без морето. Те са едно цяло. Майката природа е голяма работа, тя знае как да създава уникати.
•    Гларусът крие в себе си много истории. Някои дори са неразказани и никой не ги знае, но пък други са познати на хиляди хора, особено за тези, които обичат да са на гребена на вълната.
•   Той е готов да кръжи над брега на морето хиляди пъти, ден и нощ, само и само всеки да може да види как се случва това. Няма тайни от хората, които го гледат. Той всъщност прави всичко заради тях.

Предположения на панела: Атанас Михайлов, Виктор Калев, Етиен Леви, Тома Здравоков

3.   Госпожицата – Улики:  Не изглежда висока – около 165 см. Снимана е в нещо като закрит скейт парк. Разни момчета карат скейт и колело. Тя рапира отстрани. Показват гробище за коли, а в края когато казват, че е живяла далеч – морски бряг.

Първа песен - "Midnight Sky" на Miley Cyrus

•   Това е Госпожицата - по природа и история. Тя прилича на истински рисуван герой. Направо е като извадена от комикс.
•   Смята се за спокойна и уравновесена, но не се знае в кой момент ще избухне. Всъщност тя избухва винаги, когато трябва.
•   Тя е една все още неразказана книга, в която има много страници за писане и за рисуване но животът не е комикс, сам трябва да го изрисуваш и тя знае, че от нея зависи това.
•   Тя се вдъхновява от откриването на нови светове - така е от времето, когато е била далеч, много далеч. От тогава събира много спомени и ги пази дълбоко в себе си.

Предположения на панела: Рут Колева, Поли Генова и Нелина Георгиева

4.   Гъбарко – Улики: Изглежда нисък, около 160 и по-малко. Сниман е в планината, около Луковит и Златна Панега. Изглежда доста артистичен и подвижен на сцената.

Първа песен: „"Barbie Girl" на Aqua

•   Това е Гъбарко. Заедно със семейството си предпочита да живее в гората, която се намира по североизточните склонове.
•   Много държи близо до него да има вода, защото там се чувства най добре.
•   Живее като в приказка . Даже си е един истински приказен герой.
•   Обича да тича на воля и да играе всякакви игри, но когато му се постави задача е много точен, не нарушава правилата, защото от малък е научен на желязна дисциплина.

Предположения на панела: Деси Добрева, Михаела Маринова, Мая Бежанска, Мая Новоселска

5.   Заекът – Улики: Около 175 с токчета, които не мога да преценя колко са, но поне 7-8 см. Не мога да разбера къде е сниман, може би е някакъв хотел.

Първа песен: Mamma Mia на ABBA

•   Заекът скача много когато е щастлив и не се притеснява да падне и да се удари, защото от големия заек е запомнил следното: Троши си главата мишленце. Заекът го е правил многократно.
•   Зайчетата имат нужда от много играчки и занимания, за да бъдат щастливи. Този заек е различен от останалите - като малък той мечтаел да бъде герой от уестърните и предпочитал да бъде момче.
•   И все пак след стрелбата, заекът цени много изобразителното изкуство. Той е просто заек , който не спира да изненадва.

Предположения на панела: Златка Димитрова, Нели Петкова, Алекс Петканова и Луна

6.   Камъкът – Улики: Може би около 170 /струва ми се че има около 5 см височина в обувките, но не може точно да се прецени/ Сниман е на морски бряг и сред скали. Когато казват, че е бил само една пешка и излиза от играта го показват пред 5 топки- волейболна, футболна, баскетболна, тенис и пинг-понг, а той ги изблъска от „масата“ – след това казват, че се завръща като „Цар“ и се движи като Jagger – предполагам е приключил със спорта, в който е бил като пешка, след което е започнал музикална/танцова кариера, не мога да направя асоциация с Царя.
*Движенията и маниера са ми малко рапърски

Първа песен:  Zitti E Buoni на Maneskin

•   За него успехът и щастието не се предават по наследство. В живота си той изгражда и строи камък по камък. Той си тежи на мястото.
•   Като малък се търкалял много и много го подритвали. Често е ял шамари от големия камък.
•   Не е важно какво мисли Камъка, а какво му поднася животът. Камъкът е бил  просто една пешка, която излиза от играта, за да се завърне като цар – Шах и мат .. и move like Jagger

Предположения на панела: Руши и Лео Бянки

7.   Куфарът – Улики: Странно е, че ако му се гледа нивото на очилата изглежда малко под 170, но раменете му стоят доста по-високо. Ако не гледа през очилата обаче, не виждам от къде другаде.. Ако се гледа по раменете е около Краси – 175. Сниман е предимно на морски бряг и жп гара, както и в някаква изоставена сграда. Дават го как върви по релси, спира на стоп, не хващам някакъв детайл за сега, освен че в едната ръка вместо куфар носи чувал, но не го свързвам с нищо. Доста е подвижен на сцената.

Първа песен: I Feel Good на James Brown

•   Той е необикновен. Обича да пътува и да се среща с най-различни хора. Обича да се носи навсякъде. Може да се похвали с милиони  изминати километри. За него няма граници. Пътува навсякъде във всеки удобен и неудобен момент.
•   Пътува с рейс, влак, над вода, под вода, по въздух, асансьори, ескалатори, на стоп, на мотор, даже и на колело. Само в космоса не е бил с Безос, но и това може да стане.
•   Той е оптимист и не губи надежда. Вярва, че ще достигне до край с всичко, с което се е захванал и с това шоу също. Той никога не се страхува да открива нови светове.

Предположения на панела: Гъмов, Сано, Ники Василковски и Кристиян Миладинов

8.   Малинката – Улики: Нисичка е, не се вижда тока, но мисля около 15 см, ще предположа 160. Снимана е на старо летище, показват и малък селскостопански самолет, на бали със сено и също до едната къщичка край Луковит.  Изглежда ми пищна в ханша и с коремче като се завъртя във видеото с уликите.

Първа песен: It's Raining Men на The Weather Girls

•   Малинката е смела и обича да експериментира. Харесва да блести и да сияе силно, така че всеки да може да я види.
•   Тя смята, че е родена да създава, макар че понякога се случва така, че хората създават неща с нея, вместо нея. Обича да се говори за нея и всички очи да са вперени в нея, но всичко това понякога е една голяма лъжа.
•   Родена е на място, където са родени много популярни бг личности от изкуството, музиката, политиката и телевизията, но ако се чудите, това  е място, на което вода не му липсва. Понякога Малинката е тъжна, защото не се говори достатъчно  за родния ѝ град, а тя го обича толкова много, че би направила всичко, за да го промени.

Предположения на панела: Мила Робърт, Мая Бежанска, Дара, Нели Рангелова

9.   Носорогът – Улики: Висок около 180 или малко повече. Снимана е в Тюленово /до Шабла/, сред слънчогледи, на някакъв мост, който се строи и  в тунел, отново в процес на изграждане - може да е свързан със строителството на пътища Grinning

Първа песен: Watermelon Sugar на Harry Styles

•   Израснал е близо до морето, но това не означава, че обича да плува, нито че рибата е неговото любимо ястие, не харесва и някои меса, никак даже. Той е много претенциозен към храната – не е привърженик на салатите, нито на житните кълнове. Рядко ще го видите с ананас в ръка, за авокадото не сме сигурни.
•   Той е извън всяко едно клише. Това е носорог уникат – създава свои правила и течения, не само в храната си, но и в света на всички останали  хора –понякога пряко, понякога косвено.
•   Той присъства в няколко декади – почти 4. У нас няма човек, който не е чувал за него по една или друга причина. Спокойно можем да кажем, че Носорогът е една истинска жива легенда.

Предположения на панела: Калин Вельов, Графа, Папи Ханс и Георги Христов

10.   Перлата – Улики: Доста е нисичка – около 155. Снимана е в шато Копса /до Сопот/ Като казват, че е родена, за да продължи делото на своя създател показват, каруца сред лозята /вероятно техните да са винопроизводители Grinning, но тя е създала нещо свое../

Първа песен: Crazy in Love на Beyonce

•   Диамантите може и да са вечни, но перлите се разпознават като най-старите и ценени бижута векове наред. Никой друг  скъпоценен камък не е пленявал човечеството  със своя чар и уникалност, така както перлата. Перлите са красиви такива каквито са – в естественият им  вид и произход от самата черупка на мидата. Именно поради това са станали символ на чистата и естествена красота.  Нашата перла обаче е още по-специална, тя не просто има собствен естествен блясък, но той е още по – неповторим, защото  е сътворена от истински бижутери със славно потекло.
•   Перлата е родена, за да продължи делото на своя създател. С времето успява да завоюва свои собствени територии и  да се превърне в кралица на свое собствено  кралство.

Предположения на панела: Деси Добрева, Лора Караджова, Веси Бонева, Златка Райкова

11.   Порцеланът – Улики: Около 165. Мисля, че е снимано в двореца Врана.

Първа песен: "Someone You Loved" на Lewis Capaldi

•   Внимание – чупливо. Порцеланът е крехък, красив и много талантлив.
•   Като фин и нежен порцелан , често бил оставян сам, защото големите порцелани работели в името на неговото щастие и усмивки. Работели и за усмивките на много други хора. Порцеланът ги виждал  на много други места, но не и в къщи.
•   И все пак два пъти в годината порцеланът и неговите порцелани винаги намирали време за забавления заедно. От тях получил много ценни съвети.

Предположения на панела: Рут Колева, Ева-Мария, Дара Екимова, Крисия

12.   Прилепа – Улики: Около 175 /има ток/. Сниман е в пещера /мисля Проходна/, в стая с балони с пайети и гирлянди – все бляскави неща. В някакво заведение. Във висока сграда в град.. не разпознах повечето места.

Първа песен: Shape of You на Ed Sheeran

•   Той е интересен, предизвикателен. Обича да привлича  внимание и не се влияе от хорското мнение, защото не се страхува да пада от високо.
•   Старите прилепи са го научили как да се приземява без да се удари.
•   Той обич да мечтае, да лети, да се бори и да обикаля.
•    Прилепът е символ на нощта, но той обича и деня. Обича хладните и влажни пещери, но обич и жегата и горещите пясъци.
•   Обича и всички прилепи на които може да покаже какво е научил за живота и летенето, защото той обича да лети не само когато е гладен или уплашен.

Предположения на панела: Иво Димчев, Деан Донков, Силвестър Силвестъров

13.   Самураят – Улики: Около 175-6. Мисля, че е сниман на моста към село Лисиците, до Кърджали, но не хващам никакви детайли.

Първа песен: Just The Way You Are на Bruno Mars

•   Той е тайнствен. Той е загадъчен. Той е непредсказуем. Той е честен. Той е готов да се бори докрай за своята кауза и дори да остави костите си на бойното поле. Той  войн, но той е и пълководец.
•   Той пази в себе си една безценна мисъл: Единствената причина войнът да е жив е да се бори, а единствената причина войнът да се бори е за да спечели.
•   Той е огън, той е борбен, той е силен и всичко това е двойно по пътя му.

Предположения на панела: Кристиан Костов, Стефан Илчев, Катето Евро, Люси Дяковска

14.   Циркът – Улики: Това е най-високият участник – отива към 190, освен ако не е на някакви платформи, но не мога да видя и в ръцете изглежда здрав. Сниман си е в цирк.. Единствено ми се стори, че имаше акцент на въртящите се около него мотори в сферата. Освен цирка имаше кадри от морски бряг. Звучи ми като рапър.

Първа песен: Old Town Road на Lil Nas X

•   Всички знаете, че животът понякога е един голям цирк. От изгрев до залез има достатъчно време да се случат хиляди истории, които да заслужават вниманието ни, а нашият Цирк следи нещата изкъсо. Може да се каже, че е любопитен, даже прекалено любопитен според някои.
•   В цирка има акробати, клоуни, фокусници, жонгльори  и дресирани животни. В него има пълната палитра от цветове, настроения и емоции. Циркът е велико изкуство -  може да те научи и на много неща, стига да си отворен и любопитен. Е нашият Цирк е точно такъв.
•   Много отдавна е разбрал какво иска да прави и е извървял нужните стъпки, за това, днес гордо да показва цирковите си номера на милиони хора у нас.
Предположения на панела: Драго чая, Енчо Кирязов, някой от Братоеви, Мариан Вълев

# 168
1.   Букетът – Улики:  Изглежда ми доста нисък. Около рамото на Геро е, а има и малък ток, т.е. по-малко от 160 см. Сниман е  в Ботаническата градина в Балчик.

Първа песен – "Sway" на The Pussycat Dolls.

•   Той е красив, пищен и носи наслада на всеки който го види. Той е причината за много красиви и прекрасни истории.
•   Хората винаги са го харесвали и са го търсили за различни поводи. Букетът никога не е отказвал да стане част от празника на всеки, който иска да се радва неговите цветя, красота и присъствие.
•   Чувства се най-добре в Б-я. Много харесва Ямбол, Видин, Сандански, Пловдив, Варна, Монтана, но един от любимите му градове си остава, този който често е определян като меката на шоубизнеса. Този град ражда много политици, певци и популярни хора в Б-я. Букетът знае къде да тежи на мястото си.   .

Предположения на панела: Милица, Мила Робърт, Нети
Към всичко това ми изплува името на Наталия Симеонова Rolling Eyes

# 169
Цитат
Към всичко това ми изплува името на Наталия Симеонова Rolling Eyes

По описание да, но тя едва ли пее така. Сега докато ги правех много ми напомни на Йорданка Христова ..

# 170
За госпожицата съм убедена, че е Рут. Тя до 15 годишна е в Тайланд и околни държави, после отива в САЩ. Чак на 17 идва в България.

Иначе за камъка си мисля за Руши. Баща му е турски милионер. Учил е много в Чужбина и се е занимавал със спорт и основно тенис. Сега се завърна и разпродава всеки свой концерт.

# 171
Според мен гласът на Госожицита няма нищо общо с Рут. Дори тон.

# 172
  • Испания
В събота

Гост-маска

# 173
  • София
Дано някоя от последните 3 да си тръгне. Мъжете са ми по-интересни. 😀

# 174
Прилепът - Джей Джей?

# 175
Уликите за Букета са най-подходящи за поп-фолк певица.
Градовете свързам с различни участия, забавлява хората - също, Меката - Димитровград, но пък изглежда прекалено очевидно, за да е истина Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 00:19 от Marilinaa

# 176
Дано Боби Ваклинов да си тръгне. Ужасно неприятен тип и не може да пее.

# 177
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Още от предния сезон си казват, че не пеят на живо.Като гледам част от маските едвам дишат камо ли да пеят и има обработка.

Аз помня, че казаха че пеят на живо, но не с микрофоните, които държат, а с такива вътре в маските. За това на някои не им съвпадат движенията.
Да, в първия сезон твърдяха това.Във втория вече не, дори в някакво интервю май при Гала, Влади обясняваше че не правят обработка на гласа, а нещо друго.Милена едвам дишаше под маската на книгата, дори за някакви вентилатори идеше реч.

# 178
  • В страната на мечтите.
Имам чувството, че Рафи е Куфарът, и излизането му на сцената, за да обяви че на следващия ден започва шоуто на Рачков, е за заблуда. Човекът под маската на куфара е много нисък.

И аз така предположих, защото гласа много ми заприлича на неговия, а и ръста съвпада, в една фирма е и този форамат, и шоуто на Рачков, ръста също съвпада. Засега съм твърдо убедена, че е Рафи, но ще видим.

Снощи Рачков в шоуто си каза на Рафи нещо от рода на : "Ти сега да не би да искаш да ти помогна да спечелиш и.... Някой друг формат, защото вече доста ти станаха". Може би думите не бяха съвсем тези, но смисъла беше същия и ми направи голямо впечатление.

# 179
Не му каза това, а му каза: така ти се пада като печелиш всички формати, само "Игри на волята" не си спечелил! - докато го ръгаше със сабите в кутията.

Общи условия

Активация на акаунт