🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - Сезон 3, тема 2 - и по света

• 28 327
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
А Букетът не може ли да е Мара? Меката на шоубизнеса - Димитровград 😀 Като цяло уликите ми се връзват, само гласът не, ама ако наистина ги обработват - не знам 😀

# 151
Дара Екимова държи микрофона с лява ръка и прави подобни жестове с другата ръка (на 2:51)
https://youtu.be/xB3Su3UbgI4

# 152
  • София
А тази чалгарка Мария може ли да пее? Много ми е противна и не мисля да си причиня нейна песен, никога не съм я слушала.

# 153
И на мен ми е противна.
Пее с хрипав глас.
Джуките и разтегнати  
За пореден път ще се омъжва за богаташ.

# 154
Миналата година вадех инфото от уликите за всяка маска, за да е по - лесно за тези, които обичат да се ровят, ако има желаещи мога да се заема отново с това Simple Smile

Съгласен съм. На мен ми е по-добре да чета уликите, отколкото всеки път да отварям видеата. Мога и аз да ги извадя, но ми беше приятно от миналата година това, че освен самите улики пишехте и други дейтайли: сценично поведение, място на улики и т.н., а не знам до колко ще се справя с това.

# 155
Добре де, за Носорогът казаха накрая “жива легенда”, да не би да има връзка с филма? Там участваха Ники Илиев, Любомир Ковачев, Орлин Павлов и Димо Алексиев. Нито един обаче не е роден до морето, а с такова впечатление останах от визитката. Иначе Любомир Ковачев е страшна претенция 😀 Казаха нещо и за авокадо във визитката, а той прави авокадово суфле в Черешката 😀

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 16:17 от Ambrosia

# 156
  • Варна
А Букетът не може ли да е Мара? Меката на шоубизнеса - Димитровград 😀 Като цяло уликите ми се връзват, само гласът не, ама ако наистина ги обработват - не знам 😀

Букетът е висок за Мария. Тя е доста ниска, пък и както вече написаха със специфичен глас.

# 157
Честно казано, още от както излезе Куфарът си казах: "Това е Къци!".  И преправеното пеене го направих на него и движенията, всичко. Колкото и да ми хареса как се представи предните два пъти, не ми е ОК отново да е тук.

Не помня за коя маска беше, но за някоя от тях си помислих, че е Глория Петкова.

# 158
Директна препратка към заглавие на филм и участващ в него не е ли много очевидна улика, имам някакъв спомен, че подобен номер играха за “Шивачки”?

# 159
Пиша ги в момента описанията. Днес - утре ще са готови и ще ги допълвам всяка седмица. Идеята е наистина да са по-прегледни и лесни за сравнение с дадени факти.  От сега казам, че приблизителната им височина меря по Краси Радков, който ми се вижда с малко над Рачков, който пък е 170 см Grinning така се налага, защото само на Рачков намерих колко е висок и лесно мога да го сравня с някой от другите водещи.

# 160
От сега казам, че приблизителната им височина меря по Краси Радков, който ми се вижда с малко над Рачков, който пък е 170 см Grinning така се налага, защото само на Рачков намерих колко е висок и лесно мога да го сравня с някой от другите водещи.
Краси не е много малко над Рачков, поне 10 см е, доколкото помня трябва да е над 180 см или там някъде, но е по-нисък от Геро. А ето го Геро, сравнен с Рачков. Допълвам се
Скрит текст:

# 161
Ами аз по тази снимка се водя и мисля, че е с около 5 см по-висок, за това казвам, който иска да си добавя/вади см

# 162
  • Radnevo
Много ми е любопитно кой се крие зад маската на Порцелана.
Не мисля че е Виктория. Цял ден ме човърка тоя глас.
Гласовете са на запис и много обработени, не са особен фактор. Като телосложение ми напомня Вики, но  не съм убедена 100%, че е тя.
Абе нали уж не били на запис. На живо било. Не било обработвано нищо. Те сами си преправяли гласовете. Халваджан го каза. Не че трябва задължително да вярвам на казаното, ама се надявам, да е така.

Относно сърчицето с ръце - то 100% от младите изпълнители правят този жест постоянно. Не само Виктория.
И все пак- за мен това не е Виктория.

С тия маски няма как да се получи да пеят на живо. И да, обработени са гласовете, много обработени.

# 163
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Още от предния сезон си казват, че не пеят на живо.Като гледам част от маските едвам дишат камо ли да пеят и има обработка.

# 164
Скрит текст:
Здравейте,

не се сдържах да не пиша Simple Smile

Гларусът е Наско Михайлов от МелоТВМания. Уликата с кръженето над водата - Наско е основател на федерацията и единствен професионален състезател за България по FLYBOARD.

Циркът е Боби Ваклинов.

А Перлата - Мила Роберт, майка и Ваня Щерева си има бижутерска линия и магазин.

Заека  - Мария Игнатова http://skandalno.net/mariya-ignatova-iskala-da-e-momche-109297/  Даже я имаше как пее мама мия преди години в господарите.

Много логични и за мен предположения, а това "не се сдържах" да не е защото не са само предположения Grinning
Иначе за Мария /фолк певицата/  не ми се вярва.. твърде и е специфичен гласът и щеше да лъсне веднага. Относно Стефан Попов /Чефо/ понеже го следя, той наистина много пътува, но буквално цяло лято беше на Градина, а до преди няколко дни в Исландия, не ми се вярва да е отсъствал точно преди старта на шоуто и не съм го чувала да пее.
Ако има фолк певци ще са от по-новите, които не са толкова разпознаваеми като гласове и за това не ги подозираме за сега.
Миналата година вадех инфото от уликите за всяка маска, за да е по - лесно за тези, които обичат да се ровят, ако има желаещи мога да се заема отново с това Simple Smile

А не се сдържах е защото не пиша често ама този път направо ми избодоа ушите тези Grinning
Сега като догледам ще видя от другите, кой ще ми хване така на сигурно Grinning

Общи условия

Активация на акаунт