🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - Сезон 3, тема 2 - и по света

• 28 337
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Много ми е любопитно кой се крие зад маската на Порцелана.
Не мисля че е Виктория. Цял ден ме човърка тоя глас.
Гласовете са на запис и много обработени, не са особен фактор. Като телосложение ми напомня Вики, но  не съм убедена 100%, че е тя.
Абе нали уж не били на запис. На живо било. Не било обработвано нищо. Те сами си преправяли гласовете. Халваджан го каза. Не че трябва задължително да вярвам на казаното, ама се надявам, да е така.

Относно сърчицето с ръце - то 100% от младите изпълнители правят този жест постоянно. Не само Виктория.
И все пак- за мен това не е Виктория.

# 136
  • Варна
Чета ви, но нищо не споменавате за фолк изпълнители , а аз смятам, че има поне 1-2 в предаването. Досега в излъчените сезони все са присъствали такива. Букет- ът бих я набедила за такава. Това харесване на градове като Видин, Монтана, Варна и други го свързвам с разните участия. Пък и нали в уликите за нея се споменава нещо за " меката" на шоубизнеса.
Заек-а, си държа на предложението за актрисата Милена Маркова- Маца, телосложението отговаря. На Мария Игнатова е друг гласа.

# 137
Аз си го върнах да слушам внимателно, че в събота вечер беше трудничко. Гласът на Циркът поразително ми заприлича на Боби Ваклинов, още преди да прочета коментарите, уликите също. Малинката за мен е Гери Никол/Тита/Дара, но предвид уликите - лъскавината, клюките, по скоро Гери. За останалите си се чудя още 😀 Уликите на Перлата много ме водят към Дара Е., но гласът не.

# 138
  • Испания
Снощи някой писа, че е неслучайна появата на Мария при Рачков. Появи се ни в клин, ни в ръкав.
Днес и в "На кафе" се е появила. Бях забравила за огроооооооооомните ѝ джуки.

Проста, както винаги, но това не пречи да е под някоя маска.

# 139
Здравейте,

не се сдържах да не пиша Simple Smile

Гларусът е Наско Михайлов от МелоТВМания. Уликата с кръженето над водата - Наско е основател на федерацията и единствен професионален състезател за България по FLYBOARD.

Циркът е Боби Ваклинов.

А Перлата - Мила Роберт, майка и Ваня Щерева си има бижутерска линия и магазин.

Заека  - Мария Игнатова http://skandalno.net/mariya-ignatova-iskala-da-e-momche-109297/  Даже я имаше как пее мама мия преди години в господарите.

# 140
Заедно сме писали, тъкмо видях статията за Мария Игнатова и тръгнах да я поствам. Категорично е тя и за мен, да.

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 15:19 от Ambrosia

# 141
Този сезон няма гласове  спицифични като на Есил Дюран и Деска.
Лесно ги познахме предния път.

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 15:37 от femmi2

# 142
Относно сърчицето с ръце - то 100% от младите изпълнители правят този жест постоянно. Не само Виктория.

И аз не мисля, че е тя. По много странен начин се убедих за себе си, защото първоначално се колебаех между нея и Дара. Когато слушах изпълнението на Вики на същата песен, ми направи впечатление, че на припева пее "now the day bleedS into nightfall", което е граматически и текстово правилно, и си ѝ идва отвътре. Но Порцеланът пее bleed, без S и то доста ясно на всеки припев... Та такива малки неща - произношение, текст - всъщност на мен ми помагат доста повече от глас и улики, защото са по-скоро несъзнателни. И се отказах от Виктория за момента  Grin

# 143
Сега ги гледам и слушам наново, но постът на Ivy23 ми се струва право в десятката. Перлата със сигурност е Мила, хем не може да пее добре, хем има нейното гърлено звукоизвличане. Само Заекът ми предстои да чуя след малко за да съм съгласна 100%, макар да не ми се вярваше, че ще вземат Мария или Нойзи ще я пусне да участва в това.
Мария със сигурност е под някоя маска, няма за какво да ни я влачат из предаванията само, за да съобщят тържествено, че пак се жени.

# 144
Здравейте,

не се сдържах да не пиша Simple Smile

Гларусът е Наско Михайлов от МелоТВМания. Уликата с кръженето над водата - Наско е основател на федерацията и единствен професионален състезател за България по FLYBOARD.

Циркът е Боби Ваклинов.

А Перлата - Мила Роберт, майка и Ваня Щерева си има бижутерска линия и магазин.

Заека  - Мария Игнатова http://skandalno.net/mariya-ignatova-iskala-da-e-momche-109297/  Даже я имаше как пее мама мия преди години в господарите.

Много логични и за мен предположения, а това "не се сдържах" да не е защото не са само предположения Grinning
Иначе за Мария /фолк певицата/  не ми се вярва.. твърде и е специфичен гласът и щеше да лъсне веднага. Относно Стефан Попов /Чефо/ понеже го следя, той наистина много пътува, но буквално цяло лято беше на Градина, а до преди няколко дни в Исландия, не ми се вярва да е отсъствал точно преди старта на шоуто и не съм го чувала да пее.
Ако има фолк певци ще са от по-новите, които не са толкова разпознаваеми като гласове и за това не ги подозираме за сега.
Миналата година вадех инфото от уликите за всяка маска, за да е по - лесно за тези, които обичат да се ровят, ако има желаещи мога да се заема отново с това Simple Smile

# 145
Гъбарко наистина прилича на Мая Новоселска... Владо обикновено плещи щуротии, ама този път ме замисли.

# 146

И аз не мисля, че е тя.
Скрит текст:
По много странен начин се убедих за себе си, защото първоначално се колебаех между нея и Дара. Когато слушах изпълнението на Вики на същата песен, ми направи впечатление, че на припева пее "now the day bleedS into nightfall", което е граматически и текстово правилно, и си ѝ идва отвътре. Но Порцеланът пее bleed, без S и то доста ясно на всеки припев... Та такива малки неща - произношение, текст - всъщност на мен ми помагат доста повече от глас и улики, защото са по-скоро несъзнателни. И се отказах от Виктория за момента  Grin
Прави впечатление, че Порцеланът държи микрофон с лявата ръка. Преобладаващо държат микрофона с дясна ръка, дори да сменят ръце е за малко. Хайде, порцеланът с този костюм ще му е трудно да смени да кажем, но според мен е левичар. И доста по-висок глас има от Вики според мен.
И този специфичен жест
Скрит текст:

# 147
  • До морето
Мара, ако участва, би трябвало да е Гъбарко. Само тя отговаря на тези размери.
На мен пък първото ми предположение за Заека беше Яна Маринова.
Носорогът пък ми прилича на Миро. Скоро бях на негово участие - в страхотна  форма е.

# 148
  • Испания

Миналата година вадех инфото от уликите за всяка маска, за да е по - лесно за тези, които обичат да се ровят, ако има желаещи мога да се заема отново с това Simple Smile

В първия пост на темата са всички улики. Но ако ти се пише, пиши.

# 149
Мария на ръст може да е Гъбарко но не е тя.
Нейният глас ще се разпознае.

Общи условия

Активация на акаунт