🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - Сезон 3, тема 2 - и по света

• 28 347
  • 736
  •   1
Отговори
# 120

Мисля си, че под някоя от маските може и да е Стефан Попов - Чефо, той преди беше част от "охраната", а гледам, че тази, година не е. Не успях да хвана улики обаче, може би за Куфара.
Соред мен е Гларусът, защото в уликите му каза, че споделя всичко-инфлуенсър.

# 121
  • София
Търсих сега в Гугъл кой е този Стефан Попов. За първи път го виждам и чувам. Не трябва ли да са по-известни участниците, този кой го знае. Може би тийновете са му фенове. Но пък като се замисля миналата година нали пак участваше някакъв супер неизвестен "актьор", Кристиян някой си. Не искам такива "звезди".

# 122
Много ми е любопитно кой се крие зад маската на Порцелана.
Не мисля че е Виктория. Цял ден ме човърка тоя глас.

# 123
МНОГО ми хареса гласът на Прилепа, но нямам идея кой е.

# 124
  • София
Чефо досега не беше ли охрана на маските, тази година го няма. 🤣

# 125
  • София
Точно това и аз написах, че го няма и затова го подозирам. С Гларуса се връзва инфлуенсърството и Варна, май е роден в Търговище, но е израснал във Варна. Не можах да намеря обаче спортно събитие. Роден е 1993 г.

# 126
  • София
Точно това и аз написах, че го няма и затова го подозирам. С Гларуса се връзва инфлуенсърството и Варна, май е роден в Търговище, но е израснал във Варна. Не можах да намеря обаче спортно събитие. Роден е 1993 г.
В тази тема чета всичко, ама това съм го пропуснала. Simple Smile

# 127
  • в резерват
И аз мисля, че участват Миро , Вики и Иво Димчев, ноо има още време да се почудим кой под коя маска е

# 128
Ето и моите предположения :
1. Малинката-Мая Бежанска
2. Циркът-Боби Ваклинов
3. Перлата -Дара Екимова. Гледайки клипа на гост маската Принцесата от миналия сезон и перлата откривам много сходни движения. Забелязах и едно специфично движение на ръката, което прави тя.
4. Гларусът- Метин Енимехмедов
5. Гъбарко-Къци Вапцаров. За съжаление пак за 3та година може би е той. Много напомня на бебето като маниер и гласа мисля, че е на Къци.
6.Самураят-Кристиян Костов.
7.Заекът- Мария Игнатова. Мисля, че беше гост в някакво предаване и някъде беше споменала, че обича уестърн и е искала да е момче като малка. Имаше го в улики.
8. Прилепът- Миро.
9. Порцеланът- Виктория Георгиева. Има маниери които я издават. Жеста сърце с ръцете.
10. КУФАРЪТ -Димитър Маринов
11. Камъкът-Фики Стораро. Споменах в уликите нещо за големи камък. Нещо от сорта беше. Аз го навързвам с баща му.
12. БУКЕТЪТ- Петя Боюклиева. Мисля, че беше гост маска пеперудата миналия сезон. Улових сходство с гласа.
13. ГОСПОЖИЦАТА-Галя от Каризма. Гласа е неиния. Освен Тоя в уликите споменаха за чужбина. Тя доколкото знам беше в Англия
14. Носорогът- Орлин Павлов. Заради живи легенди мисля, че е той. Споменаха в уликите. Също е добър имитатор и може да се прави на Миро за да ни заблуди

# 129
  • Radnevo
Много ми е любопитно кой се крие зад маската на Порцелана.
Не мисля че е Виктория. Цял ден ме човърка тоя глас.
Гласовете са на запис и много обработени, не са особен фактор. Като телосложение ми напомня Вики, но  не съм убедена 100%, че е тя.

# 130
  • София

В тази тема чета всичко, ама това съм го пропуснала. Simple Smile
Ооо, да, аз не си приписвам някакви заслуги, то може и друг да го е отбелязал преди мен, да си призная, аз не чета всички коментари, мисълта ми беше, че явно прави впечатление.

Ето тук може да се чуе, че не може да пее:
https://www.vbox7.com/play:2e91e1144e

# 131
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Носорогът беше много разчупен и раздвижен на сцената.Орлин ми е твърде спокоен и обран за този типаж.

# 132
Точно това имах предвид, като писах за сценичното поведение на Носорога, владееше сцената, изглеждаше като да се чувства комфрортно и движенията му не приличаха на заучени.

# 133
Не мисля, че Перлата е Дара Екимова. Тя си е доста едричка, а Перлата показа фини крачета.

# 134
  • София
Орлин нали и актьор го раздава. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт