💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 70 715
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 1 200
Морунов: "Даже ако може и да не минаваш, най-добре!" Joy
Добре, че ги изби на хумор!

# 1 201
  • Испания
Ами, боклук е виетнамката от Али експрес и това е.

Но и мъжете са не по-долу от нея. Отвратена съм!

Пак няма да гледаме съвет днес, за да може оня боклук да се покаже.

# 1 202
Съвсем сериозно питам мъжете тук, ако искат да отговорят. С този кичозен стил и тези джучки - Мани наистина ли е такава красавица? Че всичките мъже в Бойците се заплеснаха .... Не бях виждала човек облечен изцяло в черно да изглежда кичозно, талант!

# 1 203
Сега разбирам, че Маниту била красива. Кое предаване гледам?!? Да не са сложили филтри на камерите, че да не виждаме таз неземна красота Flushed

# 1 204
  • София
Досега не съм коментирала външния вид на Мани или на друг участник, но винаги ми е неудобно, когато мъжете от нейното племе я обсипват с комплименти, или по-точно Стоян, винаги имам усещането, че ѝ се подиграват. По същия начин се чувствам, когато водещите казват на Станислава колко заслужава да бъде част от гранична полиция. Не знам дали съм права или предубедена, възможно е и на Стоян наистина да му харесва как изглежда.

# 1 205
Маниту определено не се има за красива, щом също като онова кебапче Андреа си префасонира снимките до такава степен, че не можеш да я познаеш на тях.

# 1 206
Започна да става гнусничко с тези номера ала Шерън стоун. Верно ли мъжете са толкова тъпи?! Братоев на пръсти изкара гредите- при тези килограми- браво!

# 1 207
  • Испания
Яяяяяяяяя, Габриела била там!

# 1 208
Мъжете са любезни, просто. От тях се опаква реакция "уау!", и те я дават😁Всеки човек с нормална ествтика ще види, че тази жена е на години далеч от "красива"

# 1 209
А говорехте, че мис Ели не давала добър пример на учениците си! Ама много добър пример даде жената. От простотията да се бяга надалече!

# 1 210
Боже, колко глупаво момиче е тази Габриела. Какъв и е проблемът??

# 1 211
Май-май матриархата при Шампионите приключил Simple Smile

# 1 212
Тази Габриела не се ли обясняваше във визитката си как щяла да се фръцка около мъжете и те да я носели на ръце и да правели каквото тя каже?! Как щели да се влюбят в нея и да им бъде тяхното малко съкровище?! Какви ги дрънка сега? Чиста и наивна била, яд я е, че мъжете се въртят около Бамбито, това е.

# 1 213
  • София
Окото е зад носа, над устата. На ъгъл.

Скрит текст:
Няма особен вид този пъзел. Тези две кръгчета най-отгоре какво трябва да са? Bowtie

# 1 214
  • Испания
Габриела и Елизабет бяха от фенките на Красима. Сега те създават интрига.

Общи условия

Активация на акаунт