💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 70 771
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 1 185
Иранката е рядко досадно същество. Мрънкало, скатавка. Паулина да я изяде дано!

# 1 186
Според мен тези 100 гроша трябваше да включват и да я придружава някой от племето на всяка игра и минимум оставане до финал. Така де, 100 гроша са си 100 гроша. Много пара.

Миналият сезон що народ си отиде без да може да си ползва спечеленото…
Предимството дето го дадоха на Елена от капитанската битка беше толкова мизерно, че едва ли им спести и цяла секунда… да беше взела парите, ако толкова щедро раздават имунитети…

# 1 187
  • Испания
Окото е зад носа, над устата. На ъгъл.

# 1 188
Ами сините сами се биха. Шампионите бяха отбор. Скокчето със сигурност не им е помогнало. Приключенците пък хвърляха частите от по- далеч. Отишъл си е отборният дух при сините. Жалко

# 1 189
Споделям мнението за Семира, че трябва да е номинирана.
Туджаров също заслужава номинация днес.
Но май Туджаров,Семира и Милена са три гласа насочени към Паулина, ако правилно съм доловил настроенията на сините.

# 1 190
  • Sofia
Туджаров и Семира на номинации, моля!
Абсолютно! Двете най-слаби и най-мрънкащи звена в отбора.

# 1 191
Абе само на мен ли ми стори... Но 4-тото парче при Приключенците беше заровено много надълбоко и това многоо ги забави. Да е*а и тоя Тупарев.

# 1 192
  • Испания

# 1 193
Мани 100% се е съгласила и секс да прави в предаването. Като гледам какви тоалети приготвя. Затова ще си я държат дългичко. Друг е въпросът дали някой мъж ще изпадне толкова, че да се навие...
Поли е вредна за племето си с това налагане на всяка цена. Просто прекалява. Иска ми се тя да е номинирана, но залагам на Семира и Туджаров/Валентин.
Красима милата гледаше към приключенците да препише, ама те бяха много назад. Андрей оправи нещата. А Братоев колко пъти скочи и не мина докрай, нито гъбките, нито гредата.

# 1 194
Как се палите само. Ред беше сините да ходят на съвет и ги закараха. Едно парче заровено по-зле, а и някой от вас наема ли се да каже, че двата въжени лабиринти са били еднакви? Идеално място за манипулация. Фактът, че дългучът Братоев минаваше толкова лесно, а другите едва се промушваха, е съмнителен. И силовият елемент не беше на страната на сините.

# 1 195
  • София
Мисля си... След 2 седмици Мани я номинират, побеждава, нови 100гроша и пак имунитет....
Пфу! Пепел ми на езика...

# 1 196
Кажи честно!
Отиваш с такава рокля в състезателен формат, да я носиш на реката Simple Smile

# 1 197
Лелеее как точат лиги по това чучело! Не мога да повярвам Astonished

# 1 198
  • София
Мани и полицаят са си лика-прилика.  Част от мъжете във формата си падат точно по такива типажи като Мани.

# 1 199
Мани 100% се е съгласила и секс да прави в предаването. Като гледам какви тоалети приготвя. Затова ще си я държат дългичко. Друг е въпросът дали някой мъж ще изпадне толкова, че да се навие...
Поли е вредна за племето си с това налагане на всяка цена. Просто прекалява. Иска ми се тя да е номинирана, но залагам на Семира и Туджаров/Валентин.
Красима милата гледаше към приключенците да препише, ама те бяха много назад. Андрей оправи нещата. А Братоев колко пъти скочи и не мина докрай, нито гъбките, нито гредата.
Абе това да не е някакво друго предаване, а не Игри на волята ???!!!

Общи условия

Активация на акаунт