💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 70 736
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Варна/Лондон
Окото е зад носа, над устата. На ъгъл.

Скрит текст:
Няма особен вид този пъзел. Тези две кръгчета най-отгоре какво трябва да са? Bowtie
Тотемски слънчеви очила😁

# 1 231
Тази седмица си промених мнението за Бамби.Еми,мъжко момиче е.Въртенето около мъжете дори и тактика да е,има правото да играе играта както намери за добре.Мани...Не знам как може да е горда,самоуверена,нагла и дебелокожа при условие,че не става за абсолютно нищо.Аз на нейно място директно бих напуснала формата и излязла в дълга отпуска,далеч от хорските очи.Паулина за мен е права.Играта засега е отборна и не може всеки път едни и същи хора да бавят отбора.

# 1 232
  • London
Уааау, Елизабет как бързо си плю на името. Противна ми е и тя. Даже се опитва да манипулира Андрей, ми като ти е толкова симпатичен и не си против него защо не му го каза по-рано, а? Не харесвам Бамби, но в случая не мисля, че имат основание да се обръщат така срещу нея. Още повече, че аз не виждам тя да се слага на мъжете, на нито един от тях.

Аз разбрах, че окупирала била кухнята? И май проблема беше, че не дала на Габриела да меси питка. Аз така май го разбрах.....Joy

Семира за мен е на гости също и трябва да е първия номиниран. Другия се колебая .....Милена все пак се видя, че не е глупава, но пък да номинират мъж при вече по-слабо физически племе....Може би онази от Канада ли беше САЩ ли със светлите очи. Не й знам името.

# 1 233
  • София
Хич не съм изненадана, че от продукцията пазят Мани. Прави скандали и интриги и запълва време. А ние се скъсваме да коментираме, което е и тяхната цел. Рядко противно същество е тя.

# 1 234
Ха, кухнята май ще излезе причина за интриги във всички реалити формати Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 235
  • SF
На мене червеното племе по време на игрите не ми е интересно. Интересно ми е, когато започнат да се разправят. Морунов и Неделчо са много духовити и смешни. Марти си трае и му е неудобно дори, а Стоян, точно обратното - пеняви се и се скъсва да се изтъква и да влиза в кавгите.
Мани дразни здраво Соня. Соня я гледа и точно като нас й се чуди как тази нагла и некадърна грозотия успява да си издейства комплименти от мъжете и първо се кара с тях, после се хилят заедно и ги сваля.

# 1 236
Чудя се, ако мани (нарочно с малка буква) беше в отбора на жълтите как щяха да реагират Андрей, Алекс и Братоев?! С какво Морунов, Неделчо и Стоян, а и Соня са заслужили да се мъчат с Мани?!

Тези тримата са съвсем друг тип мъже. Андрей ще е потресен и безмълвен, Алекс ми мяза на естет, та ще обръща поглед, а може и погледа да се спре на някой от другите мъже, поне имат естетически издържан вид, а Братоев ще ръси комплименти, но с него няма да се чудим дали я бъзика - ще е очевидна гавра.

От Бойците какво да очакваме? Стоян е ярък пример за галфон, Морунов го видяхме и него как се беше квакнал при нея във ваната, а Марто е .... силен като бик и почти толкова умен.... на челото му го пише просто. А Неделчо ми прилича да е доста близък само и единствено с двете си ръце.

Това само за 'натокването' на госпожицата, за представянето на арената не смея и да си представя

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 22:50 от mon day

# 1 237
Добре, а като са по-бавни останалите от отбора как викове да се размърдат и стегнат, ще помогнат... Това на Паулина са демонстрации, че е най-добрият играч, ами да бъде - да се номинират, да отпадат другите... Тя е от тези, които не могат да губят и не е отборен играч явно (с намигване към Андрей)

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 13:34 от Лъчестлъч

# 1 238
Аз харесвам Мартин, страни от тъпите им селски сплетни и видимо му е некомфортно, когато трябва да каже нещо за някой. Струва ми се добродушен, пък ако ще да е тъп.

# 1 239
  • SF
И аз харесвам Мартин.

# 1 240
Когато коментарите тук са ми по-интересни от предаването и всяко показване на Мани на екран... Май е време това шоу да го снемат от екран.

# 1 241
  • Испания

Същият тотем миналата година без кръгчетата. Лицето е абсолютно същото.

# 1 242
  • Варна
Ха, кухнята май ще излезе причина за интриги във всички реалити формати Stuck Out Tongue Winking Eye

Да им се начуди човек, млади момичета пък да спорят коя ще бъде повелителка на черпака и мастер на тиганЯ . Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 23:00 от floren

# 1 243
  • SF
Когато коментарите тук са ми по-интересни от предаването и всяко показване на Мани на екран... Май е време това шоу да го снемат от екран.

Кой да го свали? Народът ли?

# 1 244
  • София
Малко се увличате в критиките. А какви плувци са състезателите по водна топка? И те не плуват правилно, нали? Ама си има причина.  Тук е същото, защото плуването в басейн, с очила и воден от пътеката в басейна, е съвсем различно от плуване към конкретна цел в морето. Не може да плува правилно, защото при правилно плуване няма да вижда къде отива и ще отцепи на някъде си, а после трябва да компенсира. Впрочем нямам представа дали и може, но в случая няма значение. Някой се присмиваше и на друг, че бил плувал бруст и това не било мъжествено. Да де, ама неправилен бруст (без потапяне на главата) дава възможност за най-прецизно следване на идеалната линия и в същото време макар да е малко по-бавен стил, брустът е по-ефективен от гледна точка на изразходвана енергия, а там се иска не само да стигнеш, а да имаш въздух за другите упражнения.
👍 Плуването в това предване винаги е гледано под лупа от зрителите, далеч извън това кой може и кой не може да плува. Понякога имам чувството, че е единственият състезателен елемент. На мен битки като тази днес са ми доста по-интересни от изцяло "морски" битки.

Общи условия

Активация на акаунт