💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 72 613
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 450
Аз да кажа за Мис ЕЛИ;
Е до сега в нито едно риалити  не бях виждала играч, дето толкова да му личи ,че иска да се прибира в къщи;
И май всички останали жени на реката ще добутат само за да не плащат неустойки;

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 15:27 от Наоми

# 451
  • Испания
Бау!

Скрит текст:

Да я пита човек какво прави в ИГ. Според мен, няма достатъчно деца там, където е треньор.

# 452
Аз много се смея на коментарите на пича във Фейсбук 😃 Как му се занимава- не знам, но много са сполучливи. Искам такъв и за Мани 😃

# 453
Аз да кажа за Мис ЕЛИ;
Е до сега в нито едно риалити е не бях виждала играч, дето толкова да му личи ,че иска да се прибира в къщи;
И май всички сотанали жени на реката ще добутат само за да не плащат неустойки;
И на пилота миналата година доста му личеше.

# 454
Злодеида, не трябва да обръща твърде много внимание на задник и цици..... , защото носът й разваля пейзажа сериозно.

Съвсем нормално изглежда и нищо не разваля. Много по-добре от онези с джуките и татусите, които и на живо изглеждат също толкова нечистоплътно.

# 455
  • London
Аз също не харесвам джуки, татуси, огромни бомби, но и нос тип Баба Яга не ми е ОК. Напълно подкрепям операцията на Паулина, която е довела до сегашната Паулина с чудесен профил.

Да замине на запад Елизабет. Аз сега се интересувам от гимнастика за сина ми.... ами 25 паунда е за 40 минути прайвит.  И желаещи много има и трудно и часове намираш свободни.Grin В група е по евтино, но не мисля, че в група ще се извлече полза. Друг е въпроса, че е доста опасно и много родители предпочитат други спортове пред счупен врат както е станало с момичето от аватара ми за жалост. Та може и тези опасности да притесняват родителите и да водят до по-малко желаещи ученици.....

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 12:31 от La Catrala

# 456
Паулина изглежда чудесно. Аз съм голям фен на Аманда Сейфрид и приликата ѝ с нея ме кара да съм пристрастна.

# 457
О, да, Паулина изглежда добре наистина, но аз харесвам много и нестандартни носове. Това е последното, което бих видяла като физически негатив в Елена. Носът й въобще не е тип баба Яга.

# 458
И на мен ми харесва носът на Елена, хубава е. Бети също е с голям нос, но си ѝ ходи.

La Catrala, При Мухина изцяло виновен е треньорът ѝ, който ѝ е оказвал голям натиск. Та е разбираемо някои родители да се притесняват в какви ръце ще попаднат децата им, а и не е никак лесен спорт, както ти казваш си е опасен даже. Жалко за момичето, от шампион до инвалид за секунди, тъжна история. Flowers Rose

# 459
  • Испания
Александър

# 460
  • London
И на мен ми харесва носът на Елена, хубава е. Бети също е с голям нос, но си ѝ ходи.

La Catrala, При Мухина изцяло виновен е треньорът ѝ, който ѝ е оказвал голям натиск. Та е разбираемо някои родители да се притесняват в какви ръце ще попаднат децата им, а и не е никак лесен спорт, както ти казваш си е опасен даже. Жалко за момичето, от шампион до инвалид за секунди, тъжна история. Flowers Rose

Аз харесвам дълги носове, на Елизабет носа е добре и симетричен, но такъв тип като на Елена ми е неприятен на мен поне. Според мен би била много по-хармонична с чип или просто прав нос. Но тя си знае...., ако се харесва това е най-важното в случая.

Скрит текст:
Аз още не съм еднозначна кой точно е виновен за трагедията с Мухина или поне не съм убедена, че е само един човек, чета много по темата сега, подхванах втора книга.... за мен не по-малко виновни са съблюдаващите от федерацията, обкръжението и тн, които постфактум се скъсаха да обвиняват само Клименко и да го изкарват тиран, пък по време на самата тирания са гледали бездейно и не са се намесили навреме. Донякъде и факта, че той изобщо не е присъствал когато се е случило и е забранил изпълнението на този елемент без него също....сваля част от вината от плещите му. Дано някога направят филм за тях, би бил невероятен.

# 461
Понеже гледам с едното око и слушам с едното ухо, казаха ли какво стана с онова момиче, което се удари, Станислава ли беше?

Много бързаш. Ние още чакаме да разберем какво стана с онази от миналата година, дето хвана запек и отиде на преглед.
Може първо тя да се върне, за грАничната има време.

# 462
  • София
Алекс ме разсмя.Дори не съм го отчела този момент на тв-то.
Инак честно-нечестно,бойците си изиграха добре картите-какво да се прави.
Понякога е добре да симулираш загуба точно по тази причина-да изчистиш най-слабите звена.Но пък после трябва да си на макс,защото започва да се реже месо.
Едва ли ще има някакво наказание са явната симулация.Това трябва да се случва на мига.
Надявам се довечера сините да спечелят някаква храна,но то зависи и от играта.

# 463
  • Sunshine state
Мен най-много ме впечатли как Мани по жартиер се гъзондреше на Стоян, който уж щеше да срине със земята. 🤣 А оня околорил едни очи.. Ужас.

# 464
  • София
Понеже гледам с едното око и слушам с едното ухо, казаха ли какво стана с онова момиче, което се удари, Станислава ли беше?

Много бързаш. Ние още чакаме да разберем какво стана с онази от миналата година, дето хвана запек и отиде на преглед.
Може първо тя да се върне, за грАничната има време.
ХАХАХАХАХАХАХ
Мен най-много ме впечатли как Мани по жартиер се гъзондреше на Стоян, който уж щеше да срине със земята. 🤣 А оня околорил едни очи.. Ужас.

И вика : Как е? а? хубава ли съм? а? Кво ше кайш? а?

Общи условия

Активация на акаунт