💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 71 633
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 465
Паулина изглежда чудесно. Аз съм голям фен на Аманда Сейфрид и приликата ѝ с нея ме кара да съм пристрастна.

Паулина има доста корекции по лицето /нехирургични/ и изглжда така добре благодарение на напредналата естетична медицина и талантливите ни доктори в тази област Simple Smile

# 466
  • Sofia
Мен най-много ме впечатли как Мани по жартиер се гъзондреше на Стоян, който уж щеше да срине със земята. 🤣 А оня околорил едни очи.. Ужас.
Няма нищо за чудене, те двамцата са си лика - прилика! Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака...

# 467
  • Испания
Препубликувано от Братоев

И Семира е попрекалила.

# 468
Имам една много добра приятелка, която е страшно подготвена за такова предаване. ... Сега гледа само игрите и пропуска всичко останало.
И аз гледам само игрите, другото искрено и лично е скука.
Доколкото си спомням оригиналният колумбийски вариант е един час. Но и разликата в качеството е от земята до небето. При нас просто няма с какво друго по-добро и по-евтино да запълнят праймтайма явно.

# 469
  • Козлодуй
За капитанската битка гледам всички сте за Морунов, но щом има жена капитан едва ли ще е силова битката така че аз заложих на Туджаров и защото мисля, че Елена щом е културист няма висока издръжливост - може и да греша,  но досега културистите доста бързо издишат Simple Smile Освен това Туджаров има голяма мотивация защото са гладни - надявам се да им дадат храна вече Simple Smile
И бойците няма как да загубят за да ходят на съвета защото смятам, че Неделчо е изключително силен в края на играта така че само ще си мечтаем да изгонят Мани Simple Smile
Милена каза че и се вие свят - очевидно толкова много и е паднало кръвното че няма сили да помръдне и без това е слаба и няма резерв от сили - тялото използва целия резерв за да стопли основни органи и функции нощно време и това я обезсилва Simple Smile

# 470
До гледах епизода сега и съм втрещена още.Това Манито е едно отвратително лъжливо създание.Няма начин ако е имала крампи и то такива,че да не си усеща кракът по нейните думи,само часове по-късно да се покачи не тези грозни обуща,да вее коси и да лапа пържоли. Даже и докторите да са ѝ ударили някоя инжекция и е отпуснало,все са я посъветвали да го пази поне малко а не да се чекне пред загорелите чичковци. Направи всичко от страх,защото си знае силиците и не искаше да я обвинят,че е провалила отбора като ги забави с 20-30 минути. 100% си е нейно лично решение да симулира,не е подшушнато от друг от отбора.
Ревизирам си мнението за Александър след няколко вчерашни реплики,ми е в отбора на силно нехаресваните,искам да го видя на реката,сигурно ще е поредния поискал да се маха с двеста.
Браво на Морунов,Елена ( най-накрая ѝ запомних името,браво на Неделчо,Андрей разбира се,макар,че ми е противен няма грешка в игрите.
Днес на съвет искам бойците и ако не номинират Манито ще са най-големите шматки.

# 471
  • London
Паулина изглежда чудесно. Аз съм голям фен на Аманда Сейфрид и приликата ѝ с нея ме кара да съм пристрастна.

Паулина има доста корекции по лицето /нехирургични/ и изглжда така добре благодарение на напредналата естетична медицина и талантливите ни доктори в тази област Simple Smile
Няма никакво значение благодарение на какво изглежда добре, важно е че изглежда....Има достатъчно примери с ужасни интервенции, та и след интервенция да изглеждаш чудесно си е постижение.

Семира пък на споделената снимка изглежда по-зле отколкото в предаването.....Flushed

# 472
Цитат
Няма никакво значение благодарение на какво изглежда добре, важно е че изглежда....Има достатъчно примери с ужасни интервенции, та и след интервенция да изглеждаш чудесно си е постижение.

Не твърдя, че има значение, само го отбелязвам като факт и съм съгласна, че когато се подхожда адекватно и от двете страни, резултатите могат да бъдат впечатляващи.

# 473
  • Испания
В тази връзка, онзи ден в новините гледам Симеон Сакскобурготски и за миг до него показаха Калина.

За тези, които няма да я познаят, това би трябвало да е Мани Крампата.

# 474

👍
И хирургични също, носа й е наполовина сега.
И добре й стои.
Учудвам се , че други участнички инвестират в татуировки, докато един добре опериран нос променя изцяло визията към добро. Паулина е пример за това.

# 475
Краса била виждала кокошка....И зайче....

🤣🤣🤣

# 476
  • Sofia
Офф вече ми се повдига само, като го видя това ходещо недоразумение Мани-то! То бива да си безполезен, бездарен и за нищо да не ставаш, но то нейното не се търпи..

# 477
  • Варна
Трябва да има и такива като Мани, иначе ще ни е скучно.

# 478
От Фейсбук:

"Стейси влезне у "Игри на волята" от първия път - т'ва й било най-лесното влизане в живота. 3 пъти я късали на матурата, 8 пъти за университета, накрая влезне - нарекат я гордостта на семейството. Учи половин семестър - напусне, каже: - Успешните хора напускат университета преди завършването! - гледа категорично, дава за пример Бил Гейтс. Не разбира факта, че той напуска Харвард, а тя напуснала Видинския филиал на Русенския университет...
 Видео визитката й почне, каже аз съм "senior" оператор на видеонаблюдение, гледа отговорно - тя по цел ден дреме и отговаря за камерата към един от входовете в жилищен квартал Съединение. Нищо не изпускала, мушичка да минела, щяла да я забележи - на нейна смяна станали единствените 3 кражби и 2 полови издевателства срещу 72 годишната хазяика на гарсионерата на третия етаж в средата...
 Мечтаела да бъде приета в МВР, недоумявала защо не я взимат - она иде у районното с барабаните, тропа им "най-добрата фирма", подпява като Джамайката, клати се като луда, всички я знаят като Стояна на Ивана. Мислела логически, не била толкова добре физически подготвена, но компенсирала с пъзели и мозъкът й бил изключително развит - срежат й една ябълка на две, 30 минути не може да я съедини. Спрат я катаджии, покаже се на прозореца, вика - Здравейте, колеги! - тропа по жапката на колата, смее се като малоумна.
 Почне първата игра, гледа като бик У мътна вОда. Не разбере правилата, обяснят й ги, пак не ги разбере - нарисуват й ги. Почне играта, нищо не разбрала, кажат й да гледа отстрани. Наща потрива ръце доволно, говори пред камерата, това й била стратегията - да разучи слабите места на противниците, след това започвала истинската игра. Дойде "истинската игра" засветка се по пясъка, помисли се за Ивет Лалова, изфърли се, скочи главешката, прекине си главата у гредата, причернее й. Събуди се след 2 седмици, прибере се, нарича сакатлъка "Инцидента от игрите", драматизира, разказва го на всички, говори за "бойците" в първо лице, множествено число - нейното общо игрово време във формата 15 секунди от които 4 секундна летаргия към дървото."

🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

# 479
Цитат
👍
И хирургични също, носа й е наполовина сега.
И добре й стои.
Учудвам се , че други участнички инвестират в татуировки, докато един добре опериран нос променя изцяло визията към добро. Паулина е пример за това.

Носът и не е с операция. Това е нехирургична ринопластика с хиалуронова киселина и се поддържа през около година Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт