💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 72 601
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 435
Е, аз все си мисля, че колкото и да искат да разведат някой, той не им ли даде поводи няма как и монтаж да направят по въпроса. Разбира се зависи и с какъв човек живееш, за някои мъже и прост разговор с другия пол е проблем и виждат свалки и искри. Но човек не се ли готви специално преди това няма смисъл и да влиза - смисъл да започне редовно плуване поне 4-5 месеца преди старта, да се организира да пореди пъзели, логически игри, да оправи кардиото. Иначе си на екскурзия..... то се вижда и от Братоев, че и спортист да си бивш това не те прави изначално конкурентен. Направо се е запуснал човека.

Оооооо! Не подценявай монтажа. В пред и те теми съм го казвала, ще го повторя пак. При разговор за евентуално участие в Сървайвър ми беше казано: мога да те изкарам светица, мога да те изкарам и най-мразения човек.

# 436
А защо да нямат стимул? Ако съм спортист след завършена спортна кариера.... защо не? Те реално се пенсионират от спорта твърде млади, защо да не си подарят едно такова изживяване? Пък и 100 000 лева са добре дошли за всеки реално . Но точно хора като Мани и Стейси..... сриват реномето на формата и човек като ги види си казва ''Абе какво ще се излагам сред такива идиоти там''.
Защото всичко е постановка и продукцията ще направи всичко възможно да срине репутацията на такъв човек. Проблемите на формата започнаха с "победителя" от първи сезон и семейните драми от втори сезон. Тогава си пролича, че всичко е режисирано и цялостното представяне в игрите няма почти никакво значение, а просто се избира кой ще е най-удобен за победител.

Реалната награда е 90 000 лева след данъци и 2 месеца участия в необезопасени игри. Аз не бих рискувала да се почупя за такива смешни пари.

# 437
  • Испания
И ще продължават с липсата на самооценка, когато има кой да им вдига "акциите".

Публикувано от Елия.

# 438
Мхмм, не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава...

# 439
Аууу "до скоричко".. GrinConfounded

Респектчета Grinning

# 440
  • London
Злодеида, не трябва да обръща твърде много внимание на задник и цици..... , защото носът й разваля пейзажа сериозно.

# 441
  • Испания
Елия: "Ами, няма какво повече"

# 442
Аз не очаквах точно Елия да е първата елиминирана. Очаквах да е някой като Станислава (която не би трябвало да се връща в Игрите) или Милена. Хич не разчитам да разкарат Манито скоро, за жалост.

# 443
И аз не бих участвала в риалити предаване. Продаваш си задника за някаква съмнителна слава и друг манипулира нещата. Но аз като цяло мразя камери и не съм типа човек, който се бута да го дават по ТВ.

# 444
  • Испания
Има си хора за всичко. Много народ копнее да излезе от анимността, без да се интересува на каква цена. По-голяма част от участниците във формати се смятат за холивудски звезди. Но тези, които им "правят вятър", подхранват болните им амбиции.

Станислава за малко да се очисти точно зарди болни амбиции.

Резултат от последната анкета?

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 11:59 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 445
Първи глас за Морунов в новата анкета. Елена също има сериозни шансове в тази игра.

# 446
  • Испания
Четох мнение, че госпоИца Тъ е паднала като Неймар за дузпа.

# 447
От Фейсбук:

"Стейси влезне у "Игри на волята" от първия път - т'ва й било най-лесното влизане в живота. 3 пъти я късали на матурата, 8 пъти за университета, накрая влезне - нарекат я гордостта на семейството. Учи половин семестър - напусне, каже: - Успешните хора напускат университета преди завършването! - гледа категорично, дава за пример Бил Гейтс. Не разбира факта, че той напуска Харвард, а тя напуснала Видинския филиал на Русенския университет...
 Видео визитката й почне, каже аз съм "senior" оператор на видеонаблюдение, гледа отговорно - тя по цел ден дреме и отговаря за камерата към един от входовете в жилищен квартал Съединение. Нищо не изпускала, мушичка да минела, щяла да я забележи - на нейна смяна станали единствените 3 кражби и 2 полови издевателства срещу 72 годишната хазяика на гарсионерата на третия етаж в средата...
 Мечтаела да бъде приета в МВР, недоумявала защо не я взимат - она иде у районното с барабаните, тропа им "най-добрата фирма", подпява като Джамайката, клати се като луда, всички я знаят като Стояна на Ивана. Мислела логически, не била толкова добре физически подготвена, но компенсирала с пъзели и мозъкът й бил изключително развит - срежат й една ябълка на две, 30 минути не може да я съедини. Спрат я катаджии, покаже се на прозореца, вика - Здравейте, колеги! - тропа по жапката на колата, смее се като малоумна.
 Почне първата игра, гледа като бик У мътна вОда. Не разбере правилата, обяснят й ги, пак не ги разбере - нарисуват й ги. Почне играта, нищо не разбрала, кажат й да гледа отстрани. Наща потрива ръце доволно, говори пред камерата, това й била стратегията - да разучи слабите места на противниците, след това започвала истинската игра. Дойде "истинската игра" засветка се по пясъка, помисли се за Ивет Лалова, изфърли се, скочи главешката, прекине си главата у гредата, причернее й. Събуди се след 2 седмици, прибере се, нарича сакатлъка "Инцидента от игрите", драматизира, разказва го на всички, говори за "бойците" в първо лице, множествено число - нейното общо игрово време във формата 15 секунди от които 4 секундна летаргия към дървото."

# 448
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Малко ми е мъчно за Мани. Замислих се вчера в какъв измислен свят живее.
Ти пък, недей така, ще я обидиш. Ако те чуе, от изненада току-виж падне от дракона, навехне си крака и остане инвалид за цял живот. А това се оправя само с лукс и грим, нищо по-малко. Joy

Мани знае, че не става за нищо на арената. Не се мисли за голям играч, има сравнително вярна самооценка.
Аз пък не я виждам с реална самооценка. На няколко пъти се опита да се оправдава с това, че игрите били много силови, затова не се справяла. Което за мен поне означава, че се смята за добра в тези за бързина, издръжливост, ловкост, ум. А не е като да нямаше в изобилие и такива елементи, но до момента е блеснала само и единствено с некадърност.

# 449
  • London
Много му се зачудих на този мъж постнал този чаршаф във фейсбук.....явно и сред пишещите има много луди.

Общи условия

Активация на акаунт