💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 71 615
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 495
    възможно ли е Елиа да поиска да напусне защото е разбрала че е бременна например, знам че си търси мъж, но това не изключва възможна бременност

Възможно е и да ѝ растат рога...
Този въпрос нали не изисква отговор от пишещите/четящите тук?

# 496
  • Асеновград
Заради Фермата , чак сега изгледах епизода от снощи.
Повтарям се ,но каста е много слаб  при жените , освен да мрънкат и плачат друго не видях. Все пак това е ,, Игри на волята,, не е санаториум за почиващи.
Това ,,Мани,, веднага трябва да си ходи.....То не стига че за нищо не става , но и тънко обидна , видиш ли имала работа да довършва с Неделчо.
Соня и нея не мога да е харесам , нещо ми е много антипатична.
Нещо взех да губя интерес към предаването.
Ще мъча още няколко епизода дано нещата се подобрят .

# 497
  • London
Гласувах за Елена, но всъщност искам Туджаров да спечели капитанската битка.

И аз, но дали ще избере племето и храната пред това да прибере грошове и да се наплюска сам. Смисъл нали даваше заявки за стратегии, хитринки и тн. Не знам дали да му вярвам особено....Astonished

Разказа за продукцията и хранителната им политика ме втрещи. Те май си мислят, че са по време на Хитлерово....

# 498
Честно ли обсъдихте носът на Елена, а не отношението и към играч от друг отбор?
Примери бол от този и от предните сезони, с девойки които са си правили разни корекции и изглеждат страшно.
И на мен това ми се стори странно. Такъв жест на спортсменство остана сякаш между другото,защото беше от страна на нехаресваната Елена( и на мен не ми е любимка),но голямо браво на момичето. Попрочетох разни теории ако сл.. ъъъ шампионите бяха загубили,как щели да обвинят Андрей. Но ако той беше помогнал на противник по такъв доблестен начин,дълго щеше да е възхваляван Simple Smile,а постъпката на Елена беше подмината.

# 499
  • София
То на този етап, ако е храна, стратегически е по-добре да е за всички, иначе ще те намразят. Хората в резиденцията могат да си позволят лични награди, но тези на реката особено след две сесмици там само обща награда е вариант.

# 500
Кастингът на жените кърти - една не може да плува, друга получава паник атаки, няколко си търсят мъж (че има и с определен профил).
Вчера гледах жените от фермата - и там предимно single и няколко кифли дето ще превземат света, пък едната с раница с 10% тежест не може да се качи на греда и пада назад като в анимационен филм. Явно и там са заложили на биг брадър линията.

# 501
  • Пловдив
Доколкото си спомням, в "Сървайвър" имаха някакви основни продукти, макар и в малки количества. Тук с това ядем джанки, въздух, жаби със седмици съвсем издиша сценарият.

# 502
не ми е любимка Мани-тУ, ама не мисля че са спчечелили заради нейна симулация. Просто битката "беше на тяхна страна". А и Неделчо и Соня развързаха частите на пъзела след жълтите, но го наредиха първи.
Аз забелязах, че племето от дивата река, взеха да се олюляват, да демонстрират, че са без сили. Мисля, че това е режисура на продукцията, заради коментарите, че няма как да играят без храна.
И дуго забелязах на битката между Симеон и Елия, как се клатеше змея на Елия, а на Симеон не.

# 503
Аз още снощи коментирах, че Елена постъпи достойно. Аз нея не я харесвам особено, странно ми стана, че я направиха точно нея капитан, но малко се учудвам на това колко хора във форума я оплюват. Смехът й е creepy, но не виждам какво толкова е направило момичето до момента.
От жълтия отбор най-антипатични за мен все още си остават Красима и Братоев. А Красима вчера като каза, че виждала кокошка, аз пък си казах - в огледалото.

# 504
И на мен ми прави впечатление, че храната в резиденцията е доста нездравословна. Пържените филии ли наричат 5 звезди продуцентите?!
Относно крампите на Мани, хм...не изключвам и наистина да е имала и като нетренирана жена, ако й е било за пръв път, да се е уплашила. На мен крампи започнаха да ми се получават като наближих 40те. Нощем като спя или по време на дълга разходка. Неприятни, но минаваха бързо. Абсолютно възможно беше след около час и да обуя токчета, ако искам. Отделно, колко е разумно да го направиш е отделен въпрос, но виждаме, че Тъ не пращи от мозък все пак.

# 505
не ми е любимка Мани-тУ, ама не мисля че са спчечелили заради нейна симулация. Просто битката "беше на тяхна страна". А и Неделчо и Соня развързаха частите на пъзела след жълтите, но го наредиха първи.
Аз забелязах, че племето от дивата река, взеха да се олюляват, да демонстрират, че са без сили. Мисля, че това е режисура на продукцията, заради коментарите, че няма как да играят без храна.
И дуго забелязах на битката между Симеон и Елия, как се клатеше змея на Елия, а на Симеон не.

Дръжки. Един отбор е система, съставена от всички членове на този отбор. А в теория на системите е казано, че една система е толкова силна, колкото най-слабото звено в нея. Е, на тази система и извадиха двете най-слаби звена и ги компенсират с две най-силни (по избор). При това за всяко изпитание може да са различни, тоест оптималните заместници за всяко състезание. Това ако не е нечестно не знам кое ще е.
А онази кифла симулираше та дрънка. Не знам само защо лекарите не го обявиха веднага - всеки, даже не лекар, а спортувал човек, може да познае крамп само като опипа схванатия мускул. А и като и се е схванал, схванал - това не е травма. Да спрат играта и да и дадат десет минути да се оправи и ако не успее да ги декласират. В бокса някой като получи аркада губи мача. Футболистите редовно имат крампи, ама ги оправят масажистите и продължават. А то стана все едно на колоездач да му се скъса веригата и за да продължи да се състезава да го теглят с леката кола на екипа...
Без храна човек не може да играе такъв сорт игри. Да, могат да се стегнат за някакви игри на ловкост, интелект, даже взривност и скорост, но не и за игри, изискващи издръжливост. Просто организмите им нямат какво да горят. Още Джек Лондон преди век е описал такова състояние в разказа си "Парче месо".
И това за змея е глупост. Уредът беше една дъска на шарнир. Ако този шарнир е стегнат и не се клати максимално свободно това ще пречи на играча, а няма да му помага. Просто тук се оказа, че голямата маса на мъжа е предимство, защото масата на уреда е по-малка като процент от неговата. Това му даде стабилност и контрол.

# 506
  • Стара Загора
Доколкото си спомням, в "Сървайвър" имаха някакви основни продукти, макар и в малки количества. Тук с това ядем джанки, въздух, жаби със седмици съвсем издиша сценарият.
Обидно е за зрителите, чак пък толкова да ни подценяват. Гледали сме сериала "Нереално" и е ясно как се прави реалити, но нещата поне трябва да изглеждат достоверни. А те " 30 часа " не били яли.  Поне да добавят " като хората".

# 507
Сякаш всички вече не разбрахме, че правилата в Игри на волята са според зависи, а игрите се дават спрямо участниците. Сигурна бях, че Симеон ще спечели срещу Елия, защото Елия няма какво да я правят сама на острова (уж, колко време изкарва там отшелникът е друг въпрос). Сигурна съм, че не държат тези на реката изцяло гладни, дават им там по нещо малко, но дават. Леко се съмнявам да не се къпят дни наред, седмици. Почти всичко е сценарий като им дават и конкретни думички да кажат. Продукцията просто е некадърна, а продуценти, сценаристи и т.н. толкова си могат. Поне интересни игри да има, но не е cool половината участници да се изпотрепят за няма и 10 дни.
На предаването по ще му отива името Биг Брадър: Игрите..или нещо такова. Че воля имаме ние, за да изтърпим сестрите в предния сезон и такива като Манитуууу.

# 508
Не знам колко се е схванал крака на Мани, но като я дадоха с кислородна маска, ще рече човек"Тая умре"

# 509
Не знам колко се е схванал крака на Мани, но като я дадоха с кислородна маска, ще рече човек"Тая умре"

А да, това да се лекува крамп с кислород е творчески новаторски принос в световната медицина. Май това беше върхът на "вземат ни за канарчета".  А дали пък онова канарче не е скрит намек какво са зрителите за продуцентите и г-н Тупарев се скъсва от смях на хитрата алюзия?

Общи условия

Активация на акаунт