💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 71 484
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 885
Жълтите са трагедия на пъзелите. Трябва им поне 30 мин преднина в първата част, за да имат някакъв шанс на пъзела. 🙄

# 886
  • Варна
Епизод „Да победиш с Мани" Simple Smile Невъзможно!
Чакам номинациите с нетърпение.

# 887
Тази година Приключенците са много добри. Браво за победата!
А горките Бойци много ги съжалявам с тези техни жени. Хайде Соня г-д става на физическата част, но не може да я измисли тази фраза.

# 888
В анкетата гласувах за Шампионите. Да заминават на съвет. Евала и браво на Приключенците! Гладни, но с цяло племе. Бойците са трагедия.

# 889
  • София
Аз не разбрах защо Соня реди за Бойците, а не Неделчо, който очевидно е много по-умен и по-ориентиран от нея.

# 890
Бойците просто са наказани от продукцията с човек като Мани в племето си. Жал ми е за тях.
Но шампионите честно ли са толкова тъпи, че да загубят тази битка?

# 891
Не се ли казваше и мамутът от Ледена Епоха Мани?

# 892
Аз не разбрах защо Соня реди за Бойците, а не Неделчо, който очевидно е много по-умен и по-ориентиран от нея.

Предполагам с оглед килограмите, които трябва да държат, а са по-малко хора и ще им е по-трудно

# 893
Грешка беше да качат най-леките да редят изречението.
Трябваше да качат умен играч.

# 894

Защото е най-лека. Соня и Мани едва ли биха могли да държат тази люлка. А и не се знае колко дълго ще трябва да държат човека горе в люлката, докато решава фразата.

# 895
  • Буркина Фасо
защото е по-лека.

# 896
Ми Неделчо като нареди пъзела за 2 минути щяха да могат да го задържат

# 897
Брех, Димо де е кацнал Trollface

Много ще ме е яд Шампионите да загубят, редно е да са Бойците и Тъ да си заминава

# 898
  • SF
Пак не беше честно Стоян да подпира и да помага на Мани.
Ако и в другите отбори си помагаха - Рабухчев на Семира, Братоев на Габи, щеше да им е по-лесно. Защо на Мани някой да подпира дупето, а другите да се мъчат. Това е състезание за силни хора. Ако е с толкова дефицити, какво прави там? Показва се по телевизията и ни прави смях тук.

# 899
Еленка май преписа.

Общи условия

Активация на акаунт