💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 71 470
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 915
Айде пак тъпа реклама като от зората на 90-те!!!
Но поне сме сигурни, че си взеха магнезия. Trollface

# 916
  • София
А какво и е било на Мани, та все се оправдава,че не е добре?

# 917
  • Варна/Лондон
Епизод „Да победиш с Мани" Simple Smile Невъзможно!
Чакам номинациите с нетърпение.
Да не залитаме към фантастиката. 🤣

# 918
Храня се с това, като го тровя !!!

ДОЛНИЩЕ е тази

# 919
  • SF
Струва ми се, че Шампионите са спечелили утрешната битка.

# 920
  • Буркина Фасо
А какво и е било на Мани, та все се оправдава,че не е добре?
нищо и нЕма.
болни надали биха допуснали във формата.

# 921
Мани от началото на играта само се оправдава. Веднъж не я чух да казва, че МОЖЕ нещо. И заради такава интригантка племето се изпокара. Нямам думи просто.

# 922
  • Испания
Тъ-то да внимава, докато мляска да не си ухапе езика, че ще се отрови.

# 923
Струва ми се, че Шампионите са спечелили утрешната битка.
На мен пък точно обратното ми се струва. Започнат ли да говорят за лицемерие, значи е време за номинации. 😜

# 924
  • София
Така и не разбрах защо Стоян сложи Соня пред Неделчо и Мартин. Не останах с впечатление да са толкова близки, че чак да я сложи наравно с Морунов и да не ги номинира НИКОГА. И недоволството му сега срещу Неделчо не разбирам, той поне си го казва ясно и открито срещу кого и защо ще гласува.

# 925
  • София
Ненавиждам хора като Мани. Дори и в шоу, за постановка. Има нещо мръсно в тях. Дори едното гледане по телевизията ме кара да се чувствам все едно съм пипнала нещо гнусно...

Мое мнение, не задължавам никой да се съгласява.

# 926
  • София
Ненавиждам хора като Мани. Дори и в шоу, за постановка. Има нещо мръсно в тях. Дори едното гледане по телевизията ме кара да се чувствам все едно съм пипнала нещо гнусно...

Мое мнение, не задължавам никой да се съгласява.
Направо ми липсва лудата Катерина. Simple Smile

# 927
И Соня е виновна за цирка при Бойците. Да се хващат за ръчичка с Мани и да си ходят.
Не разбрах в промото Габриела ли мрънка и срещу друго момиче ли?

# 928
И какво? Накрая Стоян ще номинират...Много тъпо се закопа като сподели, че няма да номинира Соня. Оттам и Неделчо прибързано подкара коалиция с Мани. Там няма живот с нея в племето. Ако утре не я номинират, ги отписвам всички. Следваща трябва да е Соня, после Мартин. Реално обаче Соня най-добре си оплете кошницата. И знае кога да мълчи.
Неслучайно си харесах от началото приключенците. Най-читавото племе са като хора.

# 929
Значи половин час слушам крясъците на тия червени мухоморки за сметка на съвета?! Много скапани продуценти, честно. Хем си ги знам какви са ухаещи на кафяво, хем ме е яд.

Общи условия

Активация на акаунт