💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 70 969
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 60
А, защо пък трябва да е отборен играч, Андрей?
Щото лично Красима е отборен играч, как защо???
Вдига щангата с отбор от още 10 човека...
Смешна е, но както писах, не се усеща.

# 61
И аз не разбирам какво значи отборен играч в тази игра. В началото всеки се раздава за отбора, просто защото това е единственият начин да стигнеш по-напред, а не защото останалите са ти много симпатични..

# 62
  • London
На мен целия конфликт ми е изсмукан между пръстите, както интрижката при сините. Дреболии са това и не заслужават според мен нерви, вторачване и тн.

# 63
КПД-то на Андрей за отбора е много по-високо сравнено с това на Братоев и дамите. Без забележки до момента за играта му за отбора. Преполагам това, че е мълчалив и не намира много общи теми с тях го прави не отборен играч в техните очи.

# 64
И аз това се чудех..
Откъде накъде в битка за елиминация , единият трябва да помага на другия??
Там всеки е за себе си.
Зададоха тъпия въпрос на Андрей, той отговори съвсем реално и искрено, и АУуу скандал:той не е отборен играч , той не защитава племето.
А преди това мълчал, та от тези кокошки Б.. и А.. можа ли да вземе думата.Първата вечер като стана капитан се опита да вземе думата, а мъжката кифлоч въртяха очи и сумтяха.
Плюс няколкото намека на водещите пред племето по отношение мнението му за  жените и то като състезатели, и Красито хоп яхна тази метла , пардон вълна.
Явно от предишните сезони е наясно как се приемат и коментират мъжете с подобно мислене и колко напред отиват жените(за справкаВеско и Ана-Мария, Тошко и Ваня(въпреки, че Ванчето се изнесе сама до финала)), и т.н.

Последна редакция: нд, 12 сеп 2021, 20:46 от vvi

# 65
  • Испания
Фаворити на Андрей от всяко племе са: Неделчо, Морунов и Елизабет.

# 66
  • София
Явно от предишните сезони е наясно как се приемат и коментират мъжете с подобно мислене и колко напред отиват жените(за справкаВеско и Ана-Мария, Тошко и Ваня(въпреки, че Ванчето се изнесе сама до финала)), и т.н.
+1
И аз мисля, че Краса си прави сметка да го изкара сексист и да играе на тази струна.
Факт е обаче, че в неговите дисциплини няма жена, която да се опре на мъж по издръжливост. Физика, какво да правиш. И според мен, когато той казваше, че жена няма шанс, си представя маратон или нещо подобно.

Колкото и да скачаме с вопли за равнопоставеност, жените сме по-слабият пол физически. Няма драма тук.

В комплексна игра, разбира се, подготвена жена има шанс.

Само че, да смяташ жените за по-слаби в дадени спортни дисциплини не те прави сексист. И трудно ще ѝ се получи да ни манипулира на тая плоскост.
Освен ако той нещо здраво не се издъни де.

# 67
Смайли, отговарям ти относно коментара НС Алекс от предната тема
Скрит текст:
Нормално е да ти отговори така, защото той наистина не е бил там. А защо не е бил ще разбереш малко по-натам

# 68
  • Испания
Смайли, отговарям ти относно коментара НС Алекс от предната тема
Скрит текст:
Нормално е да ти отговори така, защото той наистина не е бил там. А защо не е бил ще разбереш малко по-натам

Благодаря ти.

Не, не на мен. Друг го пита. Аз чух отговора.

Скрит текст:
А аз разбрах, че не е бил. Ако не е бил или е стигнал много напред, или се е контузил и го е отнесла линейката. Не искам да знам предварително.

# 69
Добре, тогава няма да ти кажа 😃

# 70
  • София
Благодаря за темата!
Андрей е наслада за окото в игрите. Надявам се да го видим на финал. Красима е селска клюкарка и се чудя как ще я изтрая още поне седмица.

# 71
  • Испания

Благодаря за темата!
Андрей е наслада за окото в игрите. Надявам се да го видим на финал. Красима е селска клюкарка и се чудя как ще я изтрая още поне седмица.

Подобни дразнители ги държат много време.

# 72
  • София
Според мен нарочиха Андрей, че не е отборен играч, освен заради това, че се състезава в индивидуален спорт, а и защото често използвал "Аз" вместо "Ние". Още първия ден Александър правеше подмятания по този повод.
Което сигурно е дразнещо, но би трябвало да си дават сметка, че човекът е чужденец и колкото и добре да ползва български, това не му е матерен език. А и в крайна сметка не е толкова важно дали си се изразил точно, по-важното е какво си свършил. Той не е дал повод да се съмняват в лоялността му към отбора, поне засега. Е, като изключим това, че Красима се е почувствала несигурна, докато я е крепял на варелите. Joy
Предполагам също, че това, че е силен играч, ги кара да се чувстват застрашени, което ги ожесточава още повече срещу него. И ако е демонстрирал и самочувствие и известна доза арогантност, ей я готова легендата, до която жълтите стигнаха за три дни.

П.П.: По повод на изразяването - ММ много ме бъзика, когато кажа, че трябва да направим нещо, за което е ясно, че той трябва да го свърши. Вече ще се оправдавам, че използвам множествено число, защото просто съм силно отборен играч. Joy

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 12:11 от Reinа

# 73
Няма да го слагам в скрит текст, защото не е спойлер по никакъв начин. Някой питаше назад кой участник кога е публикувал нещо в ИГ, та разглеждах профила на Туджаров и забелязах, че е бил активен цяло лято, дори в началото на снимките. Направи ми впечатление, че е имал нова публикация всяка сряда, явно е оставил някой да го поддържа. Дали го е направил за да не се разбира кога напуска предаването или за да запази активност можем само да гадаем. Профилите с редовна активност ти излизат по-често в търсене и самата платформа ти ги препоръчва повече, ако му носи някакви пари може това да е причината да се е погрижил да има нови постове.

За другите не знам, разглеждах подробно неговия ИГ заради пътуванията му и датите на снимките бяха все през седем дена.

Хитро от негова страна, но продължава да ми прилича на евтин тарикат и просто не мога да го харесам. Не мисля, че ще спечели, най-вероятно ще отпадне в някаква игра тип отпадането на Любо от Лазаринката на крачка от финала.

Ако някой има някакви спойлери може да сподели и с мен Blush

# 74
Кажи на мен, той е единственият участник, който ми е интересен 🌺

Общи условия

Активация на акаунт