💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 70 955
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 135
  • Испания

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 17:18 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 136

Между другото, изпратих на Андрей резултатите от анкетата.

Да не стане като с Александър миналата година. Четеше темата, накара ни се колко не разбираме и накрая се фръцна и се обиди.

# 137
  • Испания
Не мога да знам. Всеки отговаря за себе си. Ще видим как ще се развие играта.

# 138
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Аз въобще не разпознавам хората по снимките. Май няма смисъл изобщо от тях. Joy
аз също не мога да ги разпозная

𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, моля те пиши им и мената

# 139
  • Sofia
Културистката с гладното д@пе. 😊

# 140
  • Испания
Няма проблем. На последните снимки ги писах.

Някой в темата /да ме прости, че не съм видяла кой е/ нарече Елена Злодеида заради смеха ѝ. Аз направих колаж.

# 141
  • До морето
Въобще не се смее като Злодеида тази. Смее се като умопобъркана! Така се смеят хората с разни ментални проблеми.

# 142
От Елена най-бегли впечатления имам. Мен не ме дразни смехът й, но определено ме издразниха с онова другото яко момиче - Габриела май се казваше- че като стана въпрос за елиминации гракнаха във хор как категорично трябвало да се прати на елиминация най-силния. Доволни и спокойни изглеждаха, че едва ли ще са те на пангаря.
А другите две мадамки от Приключенците - Семира и Милена бяха много жалки с мрънкането си и злобеенето по адрес на Паулина. И те били можели да оберат лаврите като се покатерели на пирамидата. Ами добре, хубаво, ама то така с мяцане не става. Като искаш - заяви се, бъди напорист. В живота е така, който има характер се преборва. Пък и то на лесното да се натяга, всеки иска - голям праз.

# 143
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Скрит текст:
Гласувах така, както ми се иска да стане:
- Бойците в резиденцията, окапаха като круши, време им е да се посъвземат малко. А и без слабите си звена (Мани и Стейси), биха имали по-голям успех.
- Приключенците в стопанството, да хапнат яйчица, да се поизкъпят и да не забравят що е то възглавница. 😊
- Шампионите на реката, е това вече ще е мега интересно. Искам да видя кифлите сред тях (Братоев, Красима и Злодеида) как ще се справят, и кого ще обвинят за собствените си несгоди!
ми те си имат дежурен ВИНОВЕН - Андрей ще да е
Crystal_Noir, ако п ознаеш, черпя боза и тулумички
само при мисълта за силиконка в реката,
голия задник на поляната и
мъжката клюкарка да пуши листа се търкалям от кеф

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 18:19 от tutulina

# 144
а Аз съм си я кръстила ..оная с кюфтетата на главата

# 145
Следя предаването от сезон 1, както и темите тук Simple Smile
Честно ви казвам , страшно много се забавлявам с вашите коментари , чак понякога нямам търпение да свърши епизода и да вляза тук да чета , защото ми е по интересно Simple Smile
Смайли ,благодаря за оформените и интересни теми Simple Smile

# 146
  • София
Тази с гащите навряни в задника и седяща около масата, не се ли замисли, че и други хора ще стоят после по тези столове. Дано поне заради Ковид са им дали повечко дезинфектант.

# 147

Колкото и да скачаме с вопли за равнопоставеност, жените сме по-слабият пол физически. Няма драма тук.
В комплексна игра, разбира се, подготвена жена има шанс.
Само че, да смяташ жените за по-слаби в дадени спортни дисциплини не те прави сексист. И трудно ще ѝ се получи да ни манипулира на тая плоскост.
Освен ако той нещо здраво не се издъни де.

Така е. Но да си спомним как Джери би Милен на оная платформа.
Smile

# 148
По-тежкия и висок състезател му е по-трудно в тази игра. Отделно платформата беше много аматьорски конструирана, носещата греда беше тънка и се беше огънала под тежестта на Милен.

Не подлагам на съмнение победата на Джери в тази битка.

# 149
  • Испания
Предполагам, че първо ще е "битката" между Елия и Симеон. В момента, в който започне териториалната, ще спра гласуването в анкетата.

Емануела с госпоИца Мигла /изглежда като колаж/

Приятно гледане!

Общи условия

Активация на акаунт