💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 70 763
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Ще спя спокойно тази нощ! От промото видях, че няма да са само аматьорски интрижки Андрей/Красима, а ще има и по-големи! Не може само халки, давене, комоцио и сън- скука.

# 346
Мис Ели бърза за откриването на учебната година - лични причини. Blush
Много добро представяне днес на Паулина, Соня, Неделчо, Стоян, Морунов, Андрей. Има и още, но тези харесах най- много.

# 347
Бас ловя, че на Симеон ще му докарат едно куче и ще гледаме Дренски 2 - черепи, кучета. Само още не е ясно как ще храни и него...
Елия имаше качества определено. Не мога да и простя, че заради нея остана Манито в играта.
Стоян ме разочарова за първи път с умилкването около Мани. Отвращават ме мъже, които си падат по такъв тип жени...

# 348
  • Испания
Пак ни взеха за канарчета. Щяла тъкмо да се върне за завършването на децата.
Тя е учител по английски в началния курс. Тези деца завършват на 31 май. Снимките на формата започват на 14 юни.

Аман от тъпотии!

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 22:48 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 349
  • София
Тази учебна година беше удължена. Моята дъщеря взе свидетелството си за втори клас на 24 юни

# 350
# 351
Лъже и симулира Манито и си мисли ,че ѝ вярват 🤨

Имала съм крампи по краката и след тях 1-2дни има болки и не може да се ходи нормално .
Наскоро получих ний-силната крампа в живота си и то докато спя. След това не можех и аз два дни да ходя нормално и една седмица ме боля прасеца... Не знам как се припка на токчета след такова нещо.
Иначе по време на самата крампа се виждаше мускулът на прасеца ми изпъкнал много страшно и продължи по-дълго от обикновените 10-тина секунди. Смятам че лекар това може да го установи и да се знае дали е симулирала или не...

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 23:06 от Лъчестлъч

# 352
  • София
Смайлис, в анкетата май трябва да са приключенци, не пътешественици. Hug

# 353
  • Испания
Елия публикува как е излязла от ИВ.

Смайлис, в анкетата май трябва да са приключенци, не пътешественици. Hug

Благодаря ти. Отнесла съм се. Дано да мога да редактирам.

# 354
Неделчо е най-добрия плувец за този сезон. Бих го сравнила само с Март. Удоволствие е да го гледам. А на пъзелите  е Бог.
Мани не е за тази игра, но на мен пък външно ми харесва сега след филърите. People Woman

# 355
Странно е, защо не му дадоха торбичка с ориз на Симеон Simple Smile
На НМ и Занев даваха ..

# 356
Нов сезон - нови тъпотии, пффффф но хайде няма да започвам негативно и да си кажа, че си имам все пак трима любимци, на които ще стискам палци и това са Паулина, Неделчо и Габриела. Първите двама и днес доказаха, че са истинските капитани на племената си. Габи просто ми се струва доста подготвена и ми харесва визуално...Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

Иначе, браво и на Соня днес, но победата на бойците не беше честна. Трябваше другите отбори също да извадят по двама играчи и да се състезават с равни състави.
   Вече на агресия ме избива, само като гледам част от женския каст и цялата ми агресия е насочена изцяло към организаторите. Ще ми разправят вицове за 10 000 явили се на кастингите и накрая ще ми избират разни Манита и всякакви други, дето изобщо не стават за тази игра. Абсолютно съм убеден, че се прави нарочно, за да става цирк и болните им мозъци мислят, че така предаването е по-интересно и по-гледано. И винаги комедийните елементи ги търсят при жените, което прави изключително трудно жена да спечели предаването, но иначе пускат сексистки нишки, всеки сезон, но истинските сексисти са именно Тупарев и останалите тъпанари, около него.Rage

# 357
Тъп епизод...някаква симулираща простакеса изкара победата на отбора; Елмира, която ревеше, че я подценяват, доказа, че май Паулина е взела добро решение (последната пък ме кефи); двубоят със семплата учителка бе обиден; при грозните жени с нечистоплътен вид в резиденцията ...мъжете, които изкараха битката, им правят вечеря. Въобще зле.

# 358
Колкото по-бързо я изгонят тази Мани … по-добре ?!
На същото мнение съм!

# 359
Мани не е за тази игра, но на мен пък външно ми харесва сега след филърите. People Woman

Харесва??? Ще се гръмна. Само онази другата и съотборничка е по-грозна и ужасна. И двете имат толкова чалгарски и кифленски вид от най-лошия сорт. Не можех и да допусна, че някой може да ги харесва...

Общи условия

Активация на акаунт