💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 70 905
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 360
Моите крампи също са по време на сън и много болезнени.Много съм издръжлива и нямам и при дълги,физически натоварвания.Обаче посред нощите в леглото е друго.На другият ден съм ок.Възможно е Мани да е получила крампа от студената вода.Влезе и незагряла,а може и да е преиграла от страх и паника.Друг вариянт е,мед.екип да и е ударила някаква инжекция,и бързо да са я вдигнали на крак.

# 361
Елия съвсем спокойно можеше да отстрани Симеон. Явно я е мотивирал достатъчно да покаже какво би могла да прави, ако искаше. Пълна симулация накрая с топчето. За Симеон трябва да има награда за победата - останалите печелят грошове, дори да стигне до обединеното племе няма да има нищо. Освен ако не оставят да плячкосва от отпадналите играчи грошовете.
Дано и това, което са му оставили е храна и огън.

# 362
Познавам момиче, не приета в ИВ. Страхотна във всяко отношение и действително подходяща. Плува, спортува, умна, интелигентна, здрава, силна, студентка в НБУ. Не мога да си обясня защо тази М. е предпочетена. Потресаващо некадърна и неподходяща, и за мен лично отблъскваща.

# 363
  • Испания
Познавам момиче, не приета в ИВ. Страхотна във всяко отношение и действително подходяща. Плува, спортува, умна, интелигентна, здрава, силна, студентка в НБУ. Не мога да си обясня защо тази М. е предпочетена. Потресаващо некадърна и неподходяща, и за мен лично отблъскваща.

Но сигурно не е имала история тип "Искрено и лично" или "Съдби на кръстопът", нали?

# 364
Хубав въпрос в новата анкета.
Аз бих попитал кое племе ще се спаси от елиминация тази седмица, но и така е хубаво.
С оглед условията на живот и липсата на достатъчно енергия бих казал Приключенците .. вижда ми се разумно да изчистят слабо звено и да си спестят една игра. От друга страна искам Мани вън от играта. Разума ми казва Приключенците, сърцето Бойците. Гласът ми е за Приключенците в анкетата, като се надявам срещу тях да са Мани и Стейси.

@malina07 - Симеон получи 100 гроша за победата си.

# 365
  • София
Според вас Туджаров изтърва ли без да иска онова, че три дни са на реката, после замазвайки, 5 ли, 7 ли, не знаел вече.
А защо Бойците казаха, че утре нямат битка? Нали битките са ежедневни, с изключение на отбора, спечелил битката за неприкосновеност, който почива един ден?

# 366
Гледам за първи път този формат. В предишнете сезони не се ли е случвало победителите да дават храна на тези на реката, като жест на милосърдие. Много ми дожаля за тях...
И не съм наясно за какво ще им служат Грошовете? Какво се купува с тях?

# 367
Мис Ели влезе да си търси мъж, не си хареса никой от племето и реши да си ходи. Това ли е примерът, който ще дава на децата ни?

Срам и позор!

# 368
Според вас Туджаров изтърва ли без да иска онова, че три дни са на реката, после замазвайки, 5 ли, 7 ли, не знаел вече.
А защо Бойците казаха, че утре нямат битка? Нали битките са ежедневни, с изключение на отбора, спечелил битката за неприкосновеност, който почива един ден?
Между две териториални битки реалното снимачно време е 3 дни.

# 369

Но сигурно не е имала история тип "Искрено и лично" или "Съдби на кръстопът", нали?

Е, те техните просто са разказани по подходящия начин

# 370
  • Испания
И аз гласувах за Приключенците.

Миналия вторник имаше битка за последното място и капитанска битка.

Гледам за първи път този формат. В предишнете сезони не се ли е случвало победителите да дават храна на тези на реката, като жест на милосърдие. Много ми дожаля за тях...
И не съм наясно за какво ще им служат Грошовете? Какво се купува с тях?

Не, не им дават храна.

За какво служат грошовете и от продукцията не могат да кажат. Когато им скимне, предлагат нещо, което могат да си купят участниците, имащи грошове. Но един телефонен разговор, например, миналата година за един беше 50 гроша, за друг - 150.

От раздадените и неизползваните миналата година грошове ще имат за години напред.

# 371
Чудя се как да изразя отношението си към предаването и ми хрумва само едно - заклевам се, че няма да купя нито един продукт или услуга, които се рекламират в това предаване. Ако някой рекламодател чете, да го има предвид.

# 372
  • Sofia
Харесва??? Ще се гръмна. Само онази другата и съотборничка е по-грозна и ужасна. И двете имат толкова чалгарски и кифленски вид от най-лошия сорт. Не можех и да допусна, че някой може да ги харесва...

Е, ти пък сега "не си могла да допуснеш"...
Естествено, че образи, като Мани, биха се харесали на много мъже, които с най-голям кеф ще ги "оправят", при отдала им се възможност. Все едно падаш от Луната. То, така функционира светът от време оно.

# 373
  • София
Елия публикува как е излязла от ИВ.

Скрит текст:
Изобщо не си е струвало.

# 374
Естествено, че образи, като Мани, биха се харесали на много мъже, които с най-голям кеф ще ги "оправят", при отдала им се възможност. Все едно падаш от Луната. То, така функционира светът от време оно.

Сигурно, ако им сложат възглавницата върху лицето, защото иначе в телата са си ОК. Явно съм от различно поколение, на мен подобна външност ми е направо противна. И половинката е на същото мнение.

Общи условия

Активация на акаунт