💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 70 907
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Гледам за първи път този формат. В предишнете сезони не се ли е случвало победителите да дават храна на тези на реката, като жест на милосърдие. Много ми дожаля за тях...
Най-близкото до това, което се е случвало, беше по време на една капитанска битка, когато капитанът на племето, намиращо се в Резиденцията отстъпи победата на капитана на тези на реката, за да получат храна за награда.

# 376
  • Варна/Лондон
Димо като каза на Симеон, че може би края на самотата му идва, си представих как го чака в леговището надуваема се* кукла. 😁

# 377
Радвам се, че другите племена няма да си мълчат докато МанитУ от Кумлука се скатава и тарикатства. Бойците заслужават да се гърчат на реката до края на формата, или поне докато ги разпаднат.

# 378

Защо ги слагате тези звездички??? СЕКС не е мръсна дума, не е псувня. Сексът е част от живота, може би най-съществената част, защото така се продължава видът. Не я разбирам тази превзета моралност...

# 379
Радвам се, че другите племена няма да си мълчат докато МанитУ от Кумлука се скатава и тарикатства. Бойците заслужават да се гърчат на реката до края на формата, или поне докато ги разпаднат.
Това в промото за утре ли дадоха. Може ли линк

# 380
  • Sofia
Сигурно, ако им сложат възглавницата върху лицето, защото иначе в телата са си ОК. Явно съм от различно поколение, на мен подобна външност ми е направо противна. И половинката е на същото мнение.

И на мен не ми допадат като визия.
Но инак ..., лично аз мъжко мнение по темата, изказано на глас, не бих приела за истинно и меродавно. Wink Пък ако ще да идва от устата на "авторитет", като баща или съпруг...

# 381
  • London
Туджаров и Валентин тотално разочароваха днеска.
И все пак не е честно, защото червените играха само с една жена.
Ми навярно вече нямат сили .....огладнели са. Най-вероятно дори и да им дават нещо е минимално и сили няма откъде.

# 382
Туджаров и Валентин тотално разочароваха днеска.
И все пак не е честно, защото червените играха само с една жена.
Ми навярно вече нямат сили .....огладнели са. Най-вероятно дори и да им дават нещо е минимално и сили няма откъде.

Мъжете са по-малко издръжливи от жените по природа. Имат повече мускулна маса, а тя изисква да се храни и ако не се храни се скапва. Те просто нямаха калории. Можеха да се стегнат за моментно усилие, но игра от такъв тип (игра на издръжливост) беше тотално нечестна за гладували хора. Но все пак, както гледах, дадоха всичко от себе си. По-нататък беше да припаднат.

# 383
МанитУ супер се чувствува в резиденцията. Ма, хорааа, вий стИ най- дУбритИ ... И тез мъже, кво да я праят, изнесоха играта, плуваха, бягаха, на ръце, на гръб я носиха, ципчето й вдигаха, комплименти раздаваха ква е Убавица и нашата литна ви казвам. Ей тъй с крампата, както многУ я боли първа беше в хладилника, после сложи чипика с токчетата и парфУма и голяма маНдама. Единият салатката реже, другия - пържолките сложи и тя там наредена, подредена, вее мигли, барабар Манка със състезателите.
Манче, моля ти се, Утивай у Бургас да Тъ научат да плуваш и пак сЪ върни, ама друг път. За обноски не се мъчи да те учат - изтървала си влака.

# 384
Много неприятен вкус остави победата на Бойците днес. С двете котви Стейси и Мани щяха да си отвисят на реката поне две-три седмици докато не ги изчистят.

# 385
  • София

Игри на волята: България (13.09.2021) - част 1
Сезон 3 Епизод 8

Игри на волята: България (13.09.2021) - част 2

Тези линкове, са без реклами, отварят се в чужбина, но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширение - HLS плеър

На МОБИЛНИТЕ, се отварят без добавки,

за Хром  

за Мозила -

# 386
  • Вестерос
Симулация е според мен историята на Мани.
И аз така мисля Grinning Обаче за Соня не съм съгласна, четох, че щяла да се добута, много добре се справя жената.

# 387
Не мога да разбера жените като вдигнат до вратовете си панталонките или ги в пият в гъзовете си чак ми е протевно да ги гледам къде си развяват гъзовете защо им дават такива облекла и на мъжете с тия клинчета!

# 388
Само на мен ли ми се стори, че змея на Елиа се клатушкаше повече? Миналите сезони така беше и със змията. Червената винаги печелеше. Или са подписали договор с Елиа да излезе първа, а борчето да остане да яде уж живи жаби и да оцелява докрая

# 389
Елиа не полагаше никакво усилие, та не е чудно.

Общи условия

Активация на акаунт