💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 72 728
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 570
Недостатък на мозък има, не на магнезий...

# 571
Мани е гледала рекламите за магнезий по телевизията.

# 572
  • Испания

И каквоооооо? Морунов постави диагноза на Тъ-то и случаят се замаза. Който плувал, плувал, Мани Крампата е в резиденцията.

# 573
Нямаше избор Морунов, трябваше да защити племето си.
Туджаров напипа същността на ситуацията според мен и я изказа много добре на висок глас.

# 574
  • Испания
Единият лъже, другият маже.

Туджаров каза същото и вчера. И? Нещо промени ли се?

# 575
Дали Морунов ще и каже или пита като се върне?

# 576
Недостатък на магнезий Joy
Недостатъци много има, а недостиг най-вече на мозък!
Ама явно не само тя! Морунов какво я зяпаше разкикерена във ваната... Тези мъже за 1 седмица толкова ли го закъсаха?

# 577
Самата Мани е недостатък, Морунов. При магнезия може да има недостиг. И какво се беше курдисал на “жакузито”? Да попива ум от Мани!

# 578
Нямаше избор Морунов, трябваше да защити племето си.
Туджаров напипа същността на ситуацията според мен и я изказа много добре на висок глас.
И защо да е нямал избор, някой пистолет ли му е насочил? Те пък точно тия дето са най света вода ненапита, са най-подлите. Ужасен е този Морунов, от самото начало ми е много анти.
Милен номер 2.

# 579
Мани-ту що реши, че има имунитет, че и схеми прави как да предпазва някой?
Да не са ѝ казали, че с жълтиците може да се откупи или е нейно тълкувание?
Дано си тръгне тази седмица. А Стейси сигурно ще е новата Мая- когото линейката е отвела не е връщал… освен в средата на играта.

# 580
Може пък Мани наистина да има недостиг на магнезии. Една приятелка има и постоянно крампира, дори без да прави нищо и просто като си седи. Но пък от друга страна като има, продукцията трябва да е уведомена за това. Не знам, но на мен продължава да си ми изглежда като сценарии от продукцията, зашит с бели конци.

И не стига, че е най-некадърната от всички в племето, ама вече и реди кой кого щял да номинира. Тези хора ще са много тъпи, ако не номинират Мани, а някой друг на нейно място.

# 581
на пъзел била умна манитУ , ЖДНБ, честно на дърта труженичка    ми прилича  🤢 и лъже като дърта циганка

# 582
  • Испания
Морунов изхвърча като тапа от шампанско от моята класация. 

Гласувах за него в анкетата, но ще се радвам да не спечели.

И продължава да спори.

# 583
  • Варна
Морунов, защо бре човече си отвори устата? Защо ти трябваше да разтягаш локуми с Тъ???

# 584
Правилно ли разбирам,че туй нагло същество има имунитет? Имунитет за актьорско майсторство? Егати!

Общи условия

Активация на акаунт