💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 71 552
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 765
На мен пък ми прилича на елемент от играта. Ще видим.

# 766
  • София
Морска битка,пък Алекс със сух перчем,ще видим де.

# 767
Екип от аматьори обикновено произвеждат аматьорски продукт.
Почти съм сигурен, че това е утрешната игра между Шампионите и вероятно Приключенците.

# 768
  • Испания
Току-що в промото на "All Inclusive" - Елена от ИВ 2

# 769
  • Sunshine state
Тази не я и помня вече. Андрей наистина не го чуваме/виждаме много.

# 770
  • London
avicom, преди ги излових с грешна снимка и я смениха. Сега Bengun забеляза, но все още държат тази снимка.

Ако се чудите къде е Габриела /аз не я виждам във формата/, в Инстаграм се плези.

Тази дори не знаех, че участва и физиономията не ми е позната. В кой отбор е?Rolling EyesSatisfiedScream

# 771
  • Испания

Фенка на Красима.

# 772
  • София
Отговориха ми за снимката-компонент било от играта.

# 773
Много мерси за инфото.
Странно. Но интересно.

# 774
  • Испания

Благодаря.

Гаджето на Симеон.

Посветила му е видео.

# 775
Офф да не вземат да ми номимират Марто заради Мани и Соня. Може да не блести с игрите ама поне е приятен за окото.
И второ хайде стига с тия подарени победи, ако това ако онова след като са влезли в предаването тряжва да са подготвени за всичко. Честно ужасно дразнещо е да глесам мрънкане и жалване всеки сам си е преценил силите и възможностите. Щом някой не може да издържи дълго на лишения защо за Бога се записва в такова шоу.

Кято гледам гаджето на Монката ако му се падне някоя от по готините мацки примерно Поли, Габриела нищо чудно и да му се притиска да плячка камъните с тях хахахх 😁😁

Красима мен не ме дразни изглежда няма цип на устата, в игрите се представя добре. Е не е сред най - умните, малко ме дразни че скача на Андрей така но като цяло не ме дразни.

Обаче Братойката.. Хем слаб и без багаж и хем върти женски интриги. За мен той е женския вариант на Мани изглеждащ една идея по човешки.

# 776
  • Буркина Фасо

арна мОма. и естествена Smiley

# 777
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Биг брадърски епизод с главни действащи лица, силиконовите страшилища, Мани и Соня, особено Мани. Много нагла жена, без никаква реална представа за себе си и къде се намира. Соня пък е сред най-добрите жени във формата, но характерът и е отвратителен, а двете са и много грозни за гледане, просто ме отблъскват с всичко. Груби, кресливи, невъзпитани, с отвратителни татуировки и силикони.
Дъно.
Леко съм разочарован от Морунов, но да видим ако стигнат до съвет как ще гласува и дали ще се подведе по приказките на Мани, а и на Ралица.
И надявам се, че от продукцията няма да се изложат и да дадат възможност на Мани да си купи имунитет толкова рано и то само за някакви си 100 гроша.

Ако не се лъжа, Soney позна за сокола на Симеон. Браво.
Както писах вече, Дренски 2 номер, само дето кучето е сменено с птица. Лошото е, че отвсякъде крещи на зле режисиран театър. Но какъвто главния режисьор и сценарист, такъв и главния актьор. Просто НЕ стават.

Капитанската битка отново остави чувството на нагласеност. Това е големия проблем на продукцията, не успяват да убедят зрителите, че всичко е точно и почтено. В малко дуели наистина виждаме истински равностоен сблъсък в който най-добрия печели. Извинявам се но кога мъж би имал предимство в подобна игра? Едно единствено нещо трябваше да пипнат и нямаше да кажа нищо. Размерът на гредите на които стъпваха капитаните след 20-та минута трябваше да са съобразени спрямо обиколката на ходилата на участващите в битката. Прекалено голям хендикап дадоха на Елена. И сякаш съзнателно държат приключенците гладни, за да има сеир. Жалко.
А пък при шампионите за цял епизод не чух нито веднъж Андрей да продума нещо. Отчуждил се е съвсем, но и като им гледам мисленето, реакциите и ценностната им система, какво да направи човека.
Разочароващ епизод.
Соня се оказа голЕма злобарка и интригантка. Неосъществена жена....
За Соня - такава травма не се преодолява никога и се отразява на всичко, което правиш. Да, озлобена е, но аз не я съдя за това. Но ми е неприятна за гледане.
[/quote]
Bengun, далеч съм от мисълта да съдя някого и Соня също.
Просто констатирам, а  и на мен подобни сцени със  сплетни не са ми по вкуса.
А каква е травмата и не знам, явно не съм внимавала в час.
Никога ни бих си позволила да коментирам нещо, което е причинило болка на някого.

𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, не успях да се мобилизирам и да изгледам клипчето посветено на Симеон.
Стигнах до 36-тата секунда.....Музикалният фон не е за мен.....
Девойката се е постарала, но тия ритми нИ сЪ моЙте...

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 20:40 от tutulina

# 778
Каква се е случило на Соня?

# 779
  • Испания

𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, не успях да се мобилизирам и да изгледам клипчето посветено на Симеон.
Стигнах до 36-тата секунда.....Музикалният фон не е за мен.....
Девойката се е постарала, но тия ритми нИ сЪ моЙте...

Ааааааа, ти много си издържала. Аз бях до петата секунда.

Общи условия

Активация на акаунт