💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 71 484
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 780
Загубила е първородното си дете.
След това се разпада брака и, остава самотна майка и се обръща към татуировките и пластичната хирургия.

# 781
  • Испания
Александър е в Хамбург. Скоро ще направят лайв той, Андрей и... Братоев.

# 782
Скрит текст:
Гошо и Алекс са много близки. Сдушват се вътре. Братоев също напуска по собствено желание и Алекс си тръгва след него.

Това в отговор на Смайли, която да не отваря.

# 783
  • Испания
Това в отговор на Смайли, която да не отваря.

Пак ме хвана яд на Елена и Морунов. Участието във формат не отменя човещината в хората или не?

# 784
Клипът го изгледах целия,но не разбирам какво се е случило с това момиче.На снимките е доста по-пълна.Симеон не ми е противен изобщо.Даже изпитвам съжаление към него.Даже и приключенците са по-добре,понеже са заедно.Ако аз съм на негово място,не бих издържала и ден.Въпреки че не пропускам и минута от предаването,още не мога да симпатизират на никого лично или отборно.В първия сезон от първата минута харесах Юлиян и Роберта.Във втория Ванчето ми стана фаворит от ден номер едно.В този сезон никой не се откроява,освен Мани😂.То бива глупава,насила погрозила се,ами и адски нагла.Голямо самочувствие без капка покритие.Паулина се откроява малко на фона на другите жени,но с флиртовете ще си докара женската неприязън.Андрей и Александър са ми неприятни,полицая-също.От Морунов и Мартин очаквах повече,но засега не оправдават очакванията ми.Един Неделчо,от когото очаквах пълна пародия,се оказа читав играч.Колкото до театъра,който разиграват сценаристите,свикнали сме вече.Все пак гледаме трети сезон.Приятно гледане тази вечер и дано бойците да паднат,та да ни отърват от Манито🙏

# 785
  • Испания
Сега и на Хариет да ѝ берем грижата.

# 786
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Каква се е случило на Соня?

Погребала е дете.Не намирам друго,което да е по-тежко за преживяване от това да загубиш дете,но нищо не обяснява злобата и желанието й за интриги.Това,което каза за Неделчо(същия този,който им изкарва битките),и особено момента,че той нямал семейство,при което да се прибере беше ужасно грозно.Особено от нейната,като човек,загубил част от семейството.

# 787
Сиганката е опасна в устата обаче. Хем грозна, хем тъпа, хем неможеща, обаче схемаджийка.

# 788
Има ли още някой, който да се захласва по пожарникарчето?

# 789
Жалко за Соня, това не е оправдание за поведението й
Иначе понякога мъката ни озлобява и ни прави лоши, доста често се случва.

Аз се захласвам по войника 😁😁

# 790
Еми не, първите 15-20 мин или пускам нещо други, или си цъкам из форумите, просто не мога да ги слушам, камо ли да ги гледам тия драми ....

# 791
  • Испания
Каква чест у червените, какви пет лева!

# 792
Сончето до вчера с Мани, сега срещу Мани. Ех, каква е душичка.

# 793
Абе Манито може да е всякаква, ама интригата реално я спретна Соня.

# 794
Ако Мани ги увърти тези двамата я признавам.
Но всъщност Неделчо я завъртя Мани ми се струва.

Общи условия

Активация на акаунт