💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 71 456
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 930
Смайли, моля те за колаж с Маниту
Flowers Rose

За корица ли? Правих ѝ колаж тези дни и го публикувах в темата.
Нене, с излизането от дупката. Има материал Joy

# 931
Така и не разбрах защо Стоян сложи Соня пред Неделчо и Мартин. Не останах с впечатление да са толкова близки, че чак да я сложи наравно с Морунов и да не ги номинира НИКОГА. И недоволството му сега срещу Неделчо не разбирам, той поне си го казва ясно и открито срещу кого и защо ще гласува.
Може би защото със Соня, Морунов и мис Ели бяха първи в племето, докато другите четирима се присъединиха един ден по-късно.

# 932
А Ана-Мария гледа и и не вярва на очите си как Мани безапелационно ѝ отмъква титлата "Най-слаб играч в "Игри на волята". Simple Smile

# 933
С две думи ми писна да чета как всичко било нагласено.

Неизбежно е да четеш такива докато не ме послушат и започнат да обявяват цялата схема на игрите от начало до края пред всички състезатели в началото на предаването.

# 934
  • Sofia
Ненавиждам хора като Мани. Дори и в шоу, за постановка. Има нещо мръсно в тях. Дори едното гледане по телевизията ме кара да се чувствам все едно съм пипнала нещо гнусно...

Мое мнение, не задължавам никой да се съгласява.
Напротив, напълно съм съгласна! Споделям абсолютно същите усещания, все едно те полепва гадна, мазна слуз.

# 935
Соня май ще се окаже най-голямата интригантка там. Действително тя настрои Мани срещу Неделчо. Много ми е неприятна за гледане, направо си е обезобразила лицето.

Лицето и другите детайли от външността са второстепенни.
Адашката ме разочарова в момента когато си отвори устата и започна да сплетничи с мадам Тъ.
Преди това беше супер.

# 936
Мани какво скача като й кажат, че е най-слабият играч - то си е така. Тръгнала тя да се сравнява с Добата от първи сезон.

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 22:56 от daisy12

# 937
  • Варна/Лондон
Е какво е това, до ушите се усрало, а кудкудяка ще кажеш, че е снесла яйце с два жълтъка.

# 938
Така и не разбрах защо Стоян сложи Соня пред Неделчо и Мартин. Не останах с впечатление да са толкова близки, че чак да я сложи наравно с Морунов и да не ги номинира НИКОГА. И недоволството му сега срещу Неделчо не разбирам, той поне си го казва ясно и открито срещу кого и защо ще гласува.
Може би защото със Соня, Морунов и мис Ели бяха първи в племето, докато другите четирима се присъединиха един ден по-късно.
В грешка си, Мани е от първите в племето, не Соня.

# 939
Аз даже не знам дали Мани ми е по-неприятна или Соня. При всичките ми уважения и състрадателност към това което ѝ е поднесъл живота. Няма оправдание за подобен характер и държане. Аз ако съм на нея, не знам как ще погледна колегите си в работата след предаването. Но те по принцип такъв тип хора са безочливи.

# 940
  • София
Мани е вулгарна и с нечистоплътно мислене.

# 941
Аз даже не знам дали Мани ми е по-неприятна или Соня. При всичките ми уважения и състрадателност към това което ѝ е поднесъл живота. Няма оправдание за подобен характер и държане. Аз ако съм на нея, не знам как ще погледна колегите си в работата след предаването. Но те по принцип такъв тип хора са безочливи.
И аз това се чудя и двете са ми неприятни. Те двете създават цялото напрежение в племето.

# 942
Мани, че не става - не става.
Соня обаче реално успя да ги разедини. С волната или неволна помощ от Стоян. И на двете трябва да им покажат вратата утре на съвета. С Мани в състава си нямат шанс в игрите. Със Соня на масата няма да имат мир.

# 943
  • Варна/Лондон
Ми то от Виетнамското чудо може ли да смогнеш да ти се догади и от друг...

# 944
Жалко, че желанието за оцеляване и борба във формата на Мани не беше при Елия.

Общи условия

Активация на акаунт