💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 71 469
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 945
Така и не разбрах защо Стоян сложи Соня пред Неделчо и Мартин. Не останах с впечатление да са толкова близки, че чак да я сложи наравно с Морунов и да не ги номинира НИКОГА. И недоволството му сега срещу Неделчо не разбирам, той поне си го казва ясно и открито срещу кого и защо ще гласува.
Може би защото със Соня, Морунов и мис Ели бяха първи в племето, докато другите четирима се присъединиха един ден по-късно.
В грешка си, Мани е от първите в племето, не Соня.
О, така ли беше? Признавам си, че в самото начало двете не ги различавах много.
В такъв случай не мога да схвана логиката на Стоян и аз.

# 946
  • Буркина Фасо
Мани, че не става - не става.
Соня обаче реално успя да ги разедини. С волната или неволна помощ от Стоян. И на двете трябва да им покажат вратата утре на съвета. С Мани в състава си нямат шанс в игрите. Със Соня на масата няма да имат мир.
миглата какво може да си купи с парите ?
ако може имунитет тя остава и ще им се присмива.

# 947
  • София
Само на мен ли устните на Мани ми се сториха много странни днес? С някакви точки, като надупчени и чак червилото не можеше да ги покрие, а стоеше и то на дупки ...

# 948
Червените са пълен цирк.
Жалко за Неделчо, единствения кадърен там.
Стоян е толкова тъп, че да си даде обещание да не номинира 2ма от джипката, щото били отначало заедно,  без да ги знае що за стока са. Сега си следва тъпия девиз и иска да ходи на номинационна. Дано не му се вържат тия.

Мани трябва с 300 да си ходи веднагически за да имат минимален шанс за оцеляване до обединението.

# 949
  • Sofia
Ми то от Виетнамското чудо може ли да смогнеш да ти се догади и от друг...
Абе спорничко е дали е виетнамско. Друго ми се струва чудото!

# 950
Тая па Соня какво се разхвърчала, по добра е от Мани но мисля че горе долу всяка от жените в племето на шампионите на дуел на физическата част ще я бие (е не че не може да стане прецедент както мис Ели би Симеон но все пак).
Да не говурим че Ваня и Роберта от сезон 1 и 2 ще я попилят и на пъзели.

# 951
Ама проблема на Мани не беше плуването днес. Тя не можа да се набере и да се измъкне. За НИЩО не става.
При нея всичко е трудност сякаш, все трябва някой да й помага, да я побутва, да я носи.

# 952
Скрит текст:
Мани, че не става - не става.
Соня обаче реално успя да ги разедини. С волната или неволна помощ от Стоян. И на двете трябва да им покажат вратата утре на съвета. С Мани в състава си нямат шанс в игрите. Със Соня на масата няма да имат мир.
миглата какво може да си купи с парите ?
ако може имунитет тя остава и ще им се присмива.
Ако е като миналата година този въпрос ще бъде актуален за някой от следващите собственици на парите и.

# 953
  • London
Да ви кажа Мани започна сериозно да ми опротивява. За мен няма значение вече дали някой дразни или не, бих номинирала нон стоп Мани докато изчезне. Няма как някой да ме убеди, че някой друг трябва да си замине преди нея при все, че цяло племе я носи на гръб. Егати простото добиче, наистина не знам как изобщо й е хрумнало да си подаде документите за това предаване, а после и някой да я избере.
Аз лично бих номинирала Мани и онзи от Афганистан. Изключително муден е.

# 954
Не харесвам Стоян, но ще е смешно, ако той си тръгне преди Мани. Всъщност никой не трябваше да си тръгва преди нея. А ако трябва да съм още по-точна, Мани трябваше да си тръгне още преди да влезе във формата. Grinning

# 955
# 956
  • Испания

Нене, с излизането от дупката. Има материал Joy

# 957
Мани що не я даваха да плува? Тя си ходеше, не беше дълбоко дори на последния понтон.
И изобщо оправданието й за водата издиша - тя нямаше проблем с водата, просто не можеше да си вдигне дупето. На понтона трудно се качи, по-скоро се издърпа на въжето, на другите Стоян я преведе - не е честно. Трябваше да я оставят докато го мине. Или директно да слагат сериозни наказателни минути.

# 958
  • София
За мен трасето даваше леко предимство на Шампионите.
Плитчините позволяваха много по-лесно да се качват по понтоните. Едно е да се качиш на платформа, която ти е малко над кръста, друго е ако ти е до шията.
Ма това да е, на фона на Бойците, които #запореденпът получиха привилегията да спасяват свой играч.

Мани е съвкупност от игровата импотентност на Анна-Мария и наглостта на Ивана. Ивана точно така нахално обвиняваше кого ли не при всеки свой провал.

# 959
Мани до момента изпълнява ролята си за която е взета в предаването на 110% - весели и генерира трафик.

Общи условия

Активация на акаунт