💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 70 848
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 960
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Мани била с доста извадени органи.

За съжаление първото нещо, което са ѝ извадили, е мозъкът.

Скрит текст:
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, колко много истина има в това.
"Фактът, че медузите са преживели 650 милиона
години без мозък дава на много хора надежда"....

Сигурно МанитУ на това се усланя....

# 961
  • Испания
Скрит текст:
Мани била с доста извадени органи.

За съжаление първото нещо, което са ѝ извадили, е мозъкът.

Скрит текст:
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, колко много истина има в това.
"Фактът, че медузите са преживели 650 милиона
години без мозък дава на много хора надежда"....

Сигурно МанитУ на това се усланя....

Тя със сигурност не го знае, но това не ѝ пречи да таи надежда.

# 962
Не знам каква е била идеята на продуцентите с отбора на Борците - още то 3-та седмица да се разпаднат или да гледаме Драма от хиляда и една нощ с главно действащо лице  - Мани. Ама вече се изтърка и дори не е забавно за гледане, а плачевно...

# 963
😄😄😄😄😄 Мда
От днес вече не искам Мани да се маха!Така не съм се смяла скоро.
Така и така гледаме сеир и бъркоч на лоботомиран режисьор , що пък да не се посмеем малко....,
🧐Колко органи може да ти извадят и пак да движиш-уникат.
Колко пъти трябва да се провалиш и пак да си вярваш-!!!
Колко пъти трябва да те сравнят със земята и ти да им гъделичкаш стъпалата отдолу!
Там Соня спретна интригата и сега всички са на шиша.От този отбор най-читав е Неделчо, но скоро ще "поддаде".
Сините се радвам, че спечелиха, но ми се струва, че доста кал от "дивата река " ще видим.
А да питам2,3,4,5 девойки, които се изр.зиха по-напред, че Андрей им е супер неприятен.Ама с какво бе джанъм? Трае си, играе си и не го търпите?
Онова другото уСта не затваря, но битка не може да мине пак не става?
Една друга дузина се явяват фон, и те?
Май всички сме на принципа:"Не знам как е, но и така Не е"😄
Яя да си отпуснем душичките, да се заредим с пуканки и да забравим  заглавието на формата -веселба ще да е..

# 964
  • София

__
    Игри на волята: България (15.09.2021)
    Сезон 3 Епизод 10

Тези линкове са без реклами, отварят се в чужбина, но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширение - HLS плеър

На МОБИЛНИТЕ, се отварят без добавки,

за Хром  

за Мозила -

# 965
  • Вестерос
Ненавиждам хора като Мани. Дори и в шоу, за постановка. Има нещо мръсно в тях. Дори едното гледане по телевизията ме кара да се чувствам все едно съм пипнала нещо гнусно...

Мое мнение, не задължавам никой да се съгласява.
Направо ми липсва лудата Катерина. Simple Smile
И на мен.... може да беше леко куку, но се раздаше в игрите!

В този епизод Соня ми опротивя повече от Манито

# 966
А видяхте ли кимването с глава на Братоев към Елена - да препише и тя това направи? Не мога да повярвам, че този човек е известен спортист!

# 967
  • Вестерос
Баш си преписа Елена!

# 968
Този момент го пропуснах(след като спечели Милена се поразсееях), но в "еф би-то", разкостиха Елена и Браточка, за преписването.

# 969
Само аз явно съм бляла, че не съм видяла Елена да преписва. А Братоев не го харесвам, но днес игра добре.
Много се смях на Мани и цирковете в червеното племе, но не е нормално такива простотии да се толерират в подобно предаване. От Бойците най-читав е Неделчо, но и Морунов още не съм го отписала. Стоян не ме кефи, но не заслужава да отпадне преди Мани и Соня. Може би в игрите е по-добър и от Мартин.
Все още не мога да определя кое племе ми е любимо. Един от фаворитите ми е Андрей, харесвам също Алекс и Бети, но Шампионите като племе имат много проблеми. За Бойците - един Неделчо племе не прави. От Приключенците харесвам Паулина, а Стратимир и Валентин са добри играчи, но понякога забравям за тях - не ги дават особено. Другите не ме вълнуват, но ми стана много приятно днес как Милена беше първа. Приключенците изглеждат най-задружни, но е въпрос на време да се сформират по-явни лагери.

# 970
  • Germany
Аз написах, че Андрей не ми е симпатичен някак си. Нямам забележки към играта му, в много добра форма е. По някакъв начин, нещо в него не ми допада. Изглежда ми един такъв “дървен”, без чувство за хумор, дребнав. Което, разбира се, няма нищо общо с участието му в Игрите.

# 971
На героите от червения отбор като толкова им е важна силата и честта, като виждат, че ги правят на маймуни, да напуснат играта с гордо вдигната глава и да приключат с гаврата, която са им устроили с виетнамската си съотборничка.

А Мани сигурно за 5 брои операциите по бюста и устата, иначе тоз магнезий най-много в тоалетната да го произведе някой ден.

# 972
Аз написах, че Андрей не ми е симпатичен някак си. Нямам забележки към играта му, в много добра форма е. По някакъв начин, нещо в него не ми допада. Изглежда ми един такъв “дървен”, без чувство за хумор, дребнав. Което, разбира се, няма нищо общо с участието му в Игрите.
Нее, не е нужно.Имате право свое мнение❤️
Постът ми беше доста саркастичен , а въпросът риторичен.
Ама това вече не се търпи , та го обърнах на другата страна.

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 01:17 от vvi

# 973
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Харесвам Андрей(дори искам той да спечели)- тих,кротък,търпи простотии и скандали,раздава се в битките.Мн силен грач.Не бих разбрала хората,които не го харесват.
Александър се показва в игрите и блести.супер дуо са с Андрей.
Неделчо има мн ясен поглед над играта и е силен на плуване и пъзели.
Валентин изненада с възможности,но не мисля,че е толкова комплексен в сравнение с другите цитирани.

Това са хората,които искам на финал.За Морунов - не знам.Изложи се покрай Мани.
И пак да я спасяват…как не й е неудобно,аз бих доброволно напуснала.

# 974
Червените са ми толкова противни почти всичките, че дори да е преписала Елена ми е все тая. Важното е някой от вресливите бойци да хваща пътя, даже съм склонна да споря, че на Милена масата беше по средата и Соня също е можела да препише, просто не е действала достатъчно бързо. Trollface

Не е спойлер, но е гнусно да се чете  .....
Скрит текст:
Скоро говорех с един запалянко от София Запад и се стигна до Игрите. Знаел Симеон и наистина бил ял всякакви гадинки, опитвал ги от любопитство какво ядат птиците му. Все си мислех, че това е някакъв театър за пред камерите, но явно пича смуче червеи и без да го играе отшелник. И все пак не вярвам да е само на това, сто про му дават и друго. Също каза, че е точно такъв какъвто го виждаме, поведение, изказ, всичко. С две думи си е добиче Grinning  

Общи условия

Активация на акаунт